Xiaomi Mi Electric Scooter 3: Ό,τι καλύτερο, ταχύτερο και ασφαλέστερο για τους δρόμους της πόλης

Xiaomi Mi Electric Scooter 3: Ο πλέον σύγχρονος τρόπος μετακίνησης μέσα στην πόλη

Αν ψάχνετε λύση με χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, υψηλή απόδοση και κορυφαία σχέση τιμής/απόδοσης, η Xiaomi έχει την ιδανική πρόταση.

Το ηλεκτρικό πατίνι αποτελεί τον πλέον σύγχρονο τρόπο μετακίνησης εντός των τειχών της πόλης. Ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ευέλικτο μέσο μεταφοράς που θα τους γλιτώσει από την ταλαιπωρία των γεμάτων κίνηση δρόμων και της αναζήτησης θέσης πάρκινγκ, είναι συν τοις άλλοις και φιλικό προς το περιβάλλον. Αν μάλιστα ψάχνετε λύση με χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, υψηλή απόδοση και κορυφαία σχέση τιμής/απόδοσης, η Xiaomi έχει την καλύτερη πρόταση: το Mi Electric Scooter 3.

 

Γιατί ξεχωρίζει;

 

Η απάντηση στην ερώτηση «τι είναι αυτό που κάνει το Mi Electric Scooter 3 να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό» είναι ξεκάθαρη: μιλάμε για το αποδοτικότερο, ασφαλέστερο και διακριτικότερο ηλεκτρικό πατίνι στην κατηγορία του. Έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά scooters της Xiaomi ενώ ενσωματώνει πρωτοποριακά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να προσφέρει εκπληκτικές επιδόσεις.

 

Μην αφήσετε το συμπαγές του design να σας παρασύρει: το Mi Electric Scooter 3 είναι ένα ηλεκτρικό πατίνι υψηλών προδιαγραφών. Διαθέτει επαρκή ηλεκτρική ενέργεια για απόσταση έως και 30 χιλιόμετρα, έχοντας τη δυνατότητα να πιάσει μέγιστη τελική ταχύτητα της τάξης των 25 χλμ/ώρα, προκειμένου να σας μεταφέρει στον προορισμό σας σε χρόνο μηδέν. Ο δε κινητήρας των 600 W του επιτρέπει να κινηθεί με άνεση παντού, ακόμα και σε δρόμους με κλίση 16ο.

 

Xiaomi Mi Electric Scooter 3: Ό,τι καλύτερο, ταχύτερο και ασφαλέστερο για τους δρόμους της πόλης

 

Με την ταχύτητα που θέλετε

 

Ο έλεγχος του Mi Electric Scooter 3 δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερος. Το ηλεκτρικό πατίνι της Xiaomi είναι εξοπλισμένο με τρεις λειτουργίες, η εναλλαγή μεταξύ των οποίων γίνεται με το πάτημα του κουμπιού λειτουργίας δις. Το pedestrian mode (ταχύτητες 0-5 χλμ/ώρα) είναι ιδανικό για την περίπτωση που κάποιος περπατά μαζί σας, το standard mode (0-20 χλμ/ώρα) είναι κατάλληλο για τις καθημερινές σας βόλτες ενώ το sport mode (0-25 χλμ/ώρα) θα σας πάει όπου θέλετε στη στιγμή!

 

Η ασφάλεια των τριών αυτών λειτουργιών έχει πιστοποιηθεί από την TUV Rheinland έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε το Mi Electric Scooter 3 άφοβα. Επιπρόσθετα, η Xiaomi έχει εφοδιάσει το ηλεκτρικό πατίνι της με σύστημα ανάκτησης ηλεκτρικής ενέργειας KERS το οποίο αναλαμβάνει να μετατρέψει την κινητική ενέργεια από τα φρεναρίσματα και την κίνηση σε ηλεκτρική, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την εμβέλεια. Όσο για την τελευταίας γενιάς μπαταρία του scooter, διαθέτει προηγμένο σύστημα διαχείρισης BMS για καλύτερες επιδόσεις.

 

Xiaomi Mi Electric Scooter 3: Ό,τι καλύτερο, ταχύτερο και ασφαλέστερο για τους δρόμους της πόλης

 

Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα

 

Το ζητούμενο από ένα ηλεκτρικό πατίνι ωστόσο, δεν είναι να σας πάει απλώς γρήγορα στον προορισμό σας αλλά να το κάνει και με απόλυτη ασφάλεια. Εδώ είναι που το Mi Electric Scooter 3 καταθέτει τα διαπιστευτήρια του καθώς φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

 

Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής αντοχής, συνδυάζοντας έτσι τη στιβαρότητα με το χαμηλό βάρος -στα 13 κιλά μόλις, θα σας επιτρέψει να το πάρετε μαζί σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Διπλώνει δε σε μόλις τρεις κινήσεις για μεγαλύτερη άνεση κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

 

Επιπλέον, διαθέτει καινούριο πίσω δισκόφρενο με διπλό τακάκι που χάρη στους μικρότερους χρόνους απόκρισής του χαρίζει περισσότερη σταθερότητα στην κίνηση και ασφάλεια στην οδήγηση, ενώ προσφέρει καλύτερο φρενάρισμα για παν ενδεχόμενο. Το πίσω προειδοποιητικό φως LED και το σύνολο των ανακλαστήρων έρχονται να ολοκληρώσουν την παθητική ασφάλεια του scooter της Xiaomi.

 

Η νέα οθόνη με την ενοποιημένη της επιφάνεια, θα σας προσφέρει με απόλυτη ευκρίνεια όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε κατά την οδήγηση ενώ για ακόμα περισσότερα στοιχεία μπορείτε να ανατρέξετε στην εφαρμογή Mi Home της Xiaomi -μέσω της οποίας θα πραγματοποιήσετε firmware update και θα κλειδώσετε/ξεκλειδώσετε το ηλεκτρικό πατίνι.

 

Η τέλεια πρόταση για την πόλη

 

Το Xiaomi Mi Electric Scooter 3 έρχεται να αλλάξει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο κινείστε στους δρόμους της πόλης. Ταχύτατο, διακριτικό, απόλυτα ασφαλές και τρομερά ευέλικτο, έχει όλα όσα ψάχνει ο σύγχρονος πολίτης από ένα μοντέρνο και οικολογικό μέσο μεταφοράς.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ