Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση το Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγωγηση το Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Facebook Twitter
0

Tο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο lobby του ξενοδοχείου σε μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα με αισιόδοξα μηνύματα και με τη συνοδεία χαρούμενων μελωδιών από την παιδική  χορωδία του εκπαιδευτικού οργανισμού ‘Θεμιστοκλής’. Εκεί βρέθηκαν και οι εκπρόσωποι του «Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για το έργο τους.

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία γιόρτασε την έναρξη της εορταστικής περιόδου με τη φωταγωγηση το Χριστουγεννιάτικου Δέντρου Facebook Twitter

Οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν με κέφι και αισιοδοξία, αντάλλαξαν ευχές και απόλαυσαν το νέο χριστουγεννιάτικο βίντεο του ξενοδοχείου σε ένα εύθυμο περιβάλλον όπου η μαγεία των Χριστουγέννων είναι διάχυτη. Πρωταγωνιστής όπως κάθε χρόνο ήταν το περίφημο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξενοδοχείου ύψους 7,5 μέτρων! Αστραφτερές γιρλάντες, περίτεχνα στολίδια και περισσότερα από 10 χιλιάδες λαμπάκια περιστοιχίζουν το πανύψηλο έλατο δημιουργώντας ένα λαμπερό εορταστικό σκηνικό που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Συγχρόνως, τα Ξενοδοχεία Μεγάλη Βρεταννία και King George, μέλη μιας κοινωνικά ευαισθητοποιημένης εταιρείας με αφοσίωση στη δημιουργία μιας ουσιαστικής συνεισφοράς στην κοινωνία και τον εθελοντισμό, ενεργοποιούν και φέτος μια ξεχωριστή φιλανθρωπική δράση. Συγκεκριμένα, από 1/12/2023 και για τους επόμενους 10 μήνες, σε κάθε λογαριασμό που πραγματοποιείται στα εστιατόρια GB Roof Garden & Tudor Hall οι επισκέπτες θα μπορούν να δωρίσουν €2 επιπλέον για τη στήριξη του έργου του «Μαζί για το Παιδί» για τη δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης σε δημόσια σχολεία ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιο είναι το νερό που έχει γίνει η πιο σταθερή επιλογή των Ελλήνων;

Good Living / Ποιο είναι το νερό που έχει γίνει η πιο σταθερή επιλογή των Ελλήνων;

Το νερό που εμπιστεύεσαι δεν είναι λεπτομέρεια, είναι στάση ζωής, μία καθημερινή επιλογή. Και οι καταναλωτές έχουν αποφασίσει: φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, το Νο1 φυσικό μεταλλικό νερό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
THE LIFO TEAM
Πώς η ανάπλαση των κλειστών πάρκινγκ δίνει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης

Good Living / Πώς η ανάπλαση των κλειστών πάρκινγκ δίνει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης

H πρόσφατη επαναλειτουργία του πάρκινγκ της πλατείας Κοτζιά και το νέο πάρκινγκ στον Σταθμό Λαρίσης που πρόκειται να ανοίξει σύντομα αποδεικνύουν την αναγκαιότητα μιας πρωτοβουλίας στο ζήτημα της στάθμευσης.
THE LIFO TEAM
Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Good Living / Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Με φιλοσοφία συνδεδεμένη με το περιβάλλον, την αυτάρκεια αλλά και τη γνώση, το ξενοδοχείο επένδυσε στη βιωσιμότητα και διακρίθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Zero Waste Horeca, που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Alkyna Lifestyle Beach Resort»:

Good Living / Το «Alkyna Lifestyle Beach Resort» φέρνει τη βιωσιμότητα στην κερκυραϊκή φιλοξενία

Μέλος των βραβευμένων Ella Resorts, το ξενοδοχείο διακρίθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste HoReCa που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

Good Living / «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

H Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Μέλος της Διοίκησης Lidl Ελλάς μιλά για την πιστοποίηση της εταιρείας ως Top Employer και τη σημασία της ενσυναίσθησης σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM
Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Good Living / Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Το γραφείο του 2030 δεν θα έχει τοίχους, ούτε ωράρια. Θα έχει αλγόριθμους που σε καταλαβαίνουν, συνεργάτες που είναι μισοί άνθρωποι και μισοί κώδικας, και μια κουλτούρα που βάζει την ευεξία πάνω από το deadline.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ