Vitex Eco: Το χρώμα που επιλέγουμε για το σπίτι μας δεν είναι απλή υπόθεση

Vitex Eco: Από Αγάπη Οικολογική… Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι ερωτευμένοι σε όλο τον κόσμο ψάχνουν τρόπους να δείξουν την αγάπη τους. Άλλοι διαλέγουν σοκολατάκια, άλλοι λουλούδια, άλλοι ρομαντικά δείπνα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η γιορτή έχει «ανοίξει» και πολλοί πλέον γιορτάζουν την αγάπη σε όλες τις μορφές της, για τους φίλους, την οικογένεια αλλά και τον εαυτό τους. Αντίστοιχα, πολλοί επιλέγουν πλέον και πιο αντισυμβατικούς τρόπους να εκφράσουν την αγάπη τους, όπως το να κάνουν δώρα που πράγματι θα «πιάσουν τόπο» και να βελτιώσουν την καθημερινότητα των αγαπημένων τους προσώπων. Όπως, για παράδειγμα, ένα κουτί Vitex Eco. 

Το χρώμα που επιλέγουμε για το σπίτι μας δεν είναι απλή υπόθεση. Είναι κάτι που επηρεάζει την υγεία, την καθημερινότητα, ακόμα και την ατμόσφαιρα που ζούμε και αναπνέουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας. Και επειδή τους αγαπάμε πραγματικά, τους προσέχουμε, ακόμα και στο χρώμα που βάζουμε στους τοίχους μας. 

Vitex Eco: Από Αγάπη Οικολογική… Facebook Twitter

Το Vitex Eco έχει πολλές αποχρώσεις χάρη στην παλέτα της Vitex. Και, πράγματι, αν θέλετε να κάνετε ένα πρακτικό δώρο για το σπίτι στο αγαπημένο σας πρόσωπο, το Vitex Eco δεν είναι απλώς το χρώμα που βάφει τους τοίχους αλλά δείχνει και ότι νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και την υγεία των ανθρώπων γύρω μας.

Το Vitex Eco είναι οικολογικό και πιστοποιημένο: έχει πιστοποίηση σύμφωνα με τα κριτήρια από το Συμβούλιο Απονομής Οικολογικού Σήματος της Ε.Ε. Επιπλέον, είναι πρακτικά άοσμο με αναθυμιάσεις από το βάψιμο. Αν, δε, θέλετε να φρεσκάρετε τον χώρο σας εύκολα και γρήγορα, με το Vitex Eco μπορείτε να το κάνετε χωρίς έντονες μυρωδιές.

Vitex Eco: Από Αγάπη Οικολογική… Facebook Twitter

Το Vitex Eco έχει και την πιστοποίηση Indoor Air Comfort GOLD, την πλέον ισχυρή πιστοποίηση για την ποιότητα του αέρα εσωτερικών χώρων. Παράλληλα έχει υψηλή αντοχή στο πλύσιμο. Επίσης, είναι χρώμα με ασυναγώνιστη κάλυψη και σταθερότητα και δίνει στιλ στον χώρο. 

Vitex Eco: Από Αγάπη Οικολογική… Facebook Twitter

Το Vitex Eco διατίθεται σε λευκό αλλά και σε απεριόριστο αριθμό αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Χρωματισμού της Vitex. Από το ρομαντικό ροζ όπως το 1056 Elizabeth Rose, κάποιο γλυκό παστέλ όπως το 1095 Empower, το βαθύ κόκκινο του πάθους όπως το 1138 Romantic Night, μπορείς να διαλέξεις ό,τι θες. Και το καλύτερο; Έχει ματ φινίρισμα για έναν κομψό, μοντέρνο και εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα!

Με ένα τόσο πρακτικό και ποιοτικό δώρο, αυτοί που θα το λάβουν για τον Άγιο Βαλεντίνο θα σε αγαπούν για πάντα. 

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιο είναι το νερό που έχει γίνει η πιο σταθερή επιλογή των Ελλήνων;

Good Living / Ποιο είναι το νερό που έχει γίνει η πιο σταθερή επιλογή των Ελλήνων;

Το νερό που εμπιστεύεσαι δεν είναι λεπτομέρεια, είναι στάση ζωής, μία καθημερινή επιλογή. Και οι καταναλωτές έχουν αποφασίσει: φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ, το Νο1 φυσικό μεταλλικό νερό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
THE LIFO TEAM
Πώς η ανάπλαση των κλειστών πάρκινγκ δίνει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης

Good Living / Πώς η ανάπλαση των κλειστών πάρκινγκ δίνει μια ανάσα στο κέντρο της πόλης

H πρόσφατη επαναλειτουργία του πάρκινγκ της πλατείας Κοτζιά και το νέο πάρκινγκ στον Σταθμό Λαρίσης που πρόκειται να ανοίξει σύντομα αποδεικνύουν την αναγκαιότητα μιας πρωτοβουλίας στο ζήτημα της στάθμευσης.
THE LIFO TEAM
Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Good Living / Το Kalavrita Botanica Hotel & Spa καλλιεργεί την οικολογική συνείδηση στους επισκέπτες του

Με φιλοσοφία συνδεδεμένη με το περιβάλλον, την αυτάρκεια αλλά και τη γνώση, το ξενοδοχείο επένδυσε στη βιωσιμότητα και διακρίθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Zero Waste Horeca, που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Alkyna Lifestyle Beach Resort»:

Good Living / Το «Alkyna Lifestyle Beach Resort» φέρνει τη βιωσιμότητα στην κερκυραϊκή φιλοξενία

Μέλος των βραβευμένων Ella Resorts, το ξενοδοχείο διακρίθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Zero Waste HoReCa που υλοποιείται από την Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Ιδρύματος της Coca-Cola.
THE LIFO TEAM
«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

Good Living / «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

H Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Μέλος της Διοίκησης Lidl Ελλάς μιλά για την πιστοποίηση της εταιρείας ως Top Employer και τη σημασία της ενσυναίσθησης σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM
Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Good Living / Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Το γραφείο του 2030 δεν θα έχει τοίχους, ούτε ωράρια. Θα έχει αλγόριθμους που σε καταλαβαίνουν, συνεργάτες που είναι μισοί άνθρωποι και μισοί κώδικας, και μια κουλτούρα που βάζει την ευεξία πάνω από το deadline.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ