«Triumph Talks – Embrace Change»: 6 γνωστές γυναίκες μοιράζονται τις εμπειρίες που τις καθόρισαν

«Triumph Talks-Embrace Change»: 6 γνωστές γυναίκες μοιράζονται τις εμπειρίες που τις καθόρισαν

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη, η Ζέτα Δούκα, η Τάμτα και η Μάντη Περσάκη μιλούν για το πώς «αγκάλιασαν» τις αλλαγές που τους έφερε η ζωή.

ADVERTORIAL

Κάθε γυναίκα μεγαλώνοντας ξέρει τι σημαίνει το να αλλάζεις. Άλλωστε, από μία ηλικία και μετά οι φυσικές αλλαγές έρχονται αναπόφευκτα - μπορεί να είναι μικρές ή και μεγάλες, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως συμβαίνουν συνεχώς. Ειδικά από τη στιγμή που ένα κορίτσι γίνεται γυναίκα.

 

Έτσι, μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές τις αλλαγές. Όμως, δεν μαθαίνουμε πάντα να τις καλωσορίζουμε και να τις αγκαλιάζουμε με τον τρόπο που τους αξίζει. Πολλές φορές, η κοινωνία μας κάνει να αμφιβάλλουμε, να μην νιώθουμε αυτοπεποίθηση, να μην αισθανόμαστε αρκετά όμορφες, να μην αντιμετωπίζουμε την κάθε αλλαγή που μας φέρνει η φύση με θετική σκέψη και αγάπη. Μάλιστα, υπάρχουν φορές που έχουμε ήδη αρνητική σκέψη πριν καν τον ερχομό μίας αλλαγής.

 

«Triumph Talks – Embrace Change»: 6 γνωστές γυναίκες μοιράζονται τις εμπειρίες που τις καθόρισαν

 

Όμως, οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και παράλληλα υπέροχες. Μας υπενθυμίζουν πως είμαστε εδώ, ζούμε και μεγαλώνουμε, γεμίζουμε δύναμη και εμπειρία. Κι αυτός είναι ένας λόγος που πρέπει να θυμόμαστε, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη, να χαμογελάμε με κάθε αλλαγή που βλέπουμε στο σώμα μας. 

 

Το να μάθουμε να αγκαλιάζουμε και να αγαπάμε τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή μας, ωστόσο, δεν είναι κάτι το οποίο γίνεται εύκολα, ειδικότερα όταν έχουμε μεγαλώσει σε μία κοινωνία με περιορισμούς, κριτική και αντικειμενοποίηση του γυναικείου σώματος. Είναι, όμως, στο χέρι μας να πάμε κόντρα σε αυτό και να χαράξουμε την δική μας πορεία.

 

«Triumph Talks-Embrace Change»: 6 γνωστές γυναίκες μοιράζονται τις εμπειρίες που τις καθόρισαν

 

Σε αυτό έρχονται να μας εμπνεύσουν και να μας δώσουν κίνητρο γυναίκες που αγάπησαν τον εαυτό τους, αγκάλιασαν τις αλλαγές στη ζωή τους και μας δίνουν ένα ακόμη έναυσμα να κάνουμε το ίδιο.

 

«Triumph Talks-Embrace Change»: 6 γνωστές γυναίκες μοιράζονται τις εμπειρίες που τις καθόρισαν

 

Τώρα, οι γυναίκες αυτές «ανοίγουν» την καρδιά τους και μας δίνουν μία ακόμη αφορμή για να αντλήσουμε έμπνευση από τις ιστορίες τους, μέσα από μία πολύ ξεχωριστή πρωτοβουλία. Έξι γνωστές Ελληνίδες, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη, η Ζέτα Δούκα, η Τάμτα και η Μάντη Περσάκη, συμμετέχουν σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change» και μας μιλούν για τις δικές τους αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν. Ταυτόχρονα, μας δίνουν το έναυσμα για να αγαπήσουμε εκ νέου όλες τις αλλαγές που μας φέρνει η ζωή - στο σώμα, στο μυαλό, στην ψυχή.

 

Μπαίνοντας σήμερα στο επίσημο site της μοναδικής ενέργειας Τriumph Talks, όπου όλες οι βίντεο-ομιλίες θα αναρτώνται σταδιακά έως τις αρχές Ιουνίου, θα μπορείτε να παρακολουθήστε τις πρώτες ομιλίες από τις Σοφία Μπεκατώρου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Μείνετε συντονισμένες για τις επόμενες ομιλίες και να εμπνευστείτε από τις μοναδικές τους ιστορίες για να χαράξετε τη δική σας πορεία κατακτώντας, με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, κάθε σας στόχο.

 

Η καμπάνια έρχεται να ολοκληρώσει το έργο στήριξης που η Triumph έχει αναλάβει, όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού εδώ και 130 χρόνια δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Πρόσφατα λάνσαρε το Fit Smart ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη. Όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου το Fit Smart θα τις αγκαλιάσει και θα χαρίσει τέλεια εφαρμογή.

 

Μέσα από αυτή την ξεχωριστή δράση, η Triumph,  η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, αναλαμβάνει να δώσει ακόμα περισσότερο «χώρο» στις γυναίκες που «αγκάλιασαν» τις αλλαγές στη ζωής τους, διεκδίκησαν τη δύναμή τους και καλούν όλες τις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αγαπήσουν κάθε πτυχή του εαυτού τους.

 

 

Ανακαλύψτε όλες τις ομιλίες της δράσης «Triumph Talks – Embrace Change» στο triumphtalks.gr.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ