Τώρα μπορείς να βρεις τον δικό σου «Προσωπικό Διακοσμητή» στην IKEA

Τώρα μπορείς να βρεις τον δικό σου «Προσωπικό Διακοσμητή» στην IKEA Facebook Twitter
0

Επειδή η διαμόρφωση ενός χώρου μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS την μετατρέπει σε έμπνευση, μέσα από κάθε της ενέργεια, υπηρεσία και προϊόν!

Τώρα, η ΙΚΕΑ μεταφέρει αυτήν τη μοναδική εμπειρία χρόνων και την τεχνογνωσία και στο δικό σου σπίτι με την πρωτοποριακή υπηρεσία του «Προσωπικού Διακοσμητή». Μαζί με τον εξειδικευμένο σύμβουλο επίπλωσης της ΙΚΕΑ, σχεδιάζεις τους χώρους, όπως ακριβώς τους έχεις φανταστεί, δημιουργώντας το ιδανικό σπίτι για εσένα και τους αγαπημένους σου!

Το πρώτο βήμα είναι η κατανόηση των δικών σου αναγκών. Μετά από συζήτηση πάνω στις δικές σου επιθυμίες, τον τρόπο ζωής σου αλλά και τις ανάγκες και διαστάσεις του ίδιου του χώρου, ο εξειδικευμένος σύμβουλος επίπλωσης σχεδιάζει μαζί σου την πρόταση οργάνωσης και διακόσμησης του σπιτιού, με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τις αισθητικές σου απαιτήσεις.

Με τη βοήθεια του «Προσωπικού Διακοσμητή», η επιλογή ανάμεσα σε περισσότερα από 7.500 διαθέσιμα προϊόντα στην ΙΚΕΑ, κάθε μέρα, γίνεται πιο εύκολη, διασκεδαστική και δημιουργική! Εκεί που βλέπεις ένα έπιπλο, ο... «Προσωπικός σου Διακοσμητής» φαντάζεται το δωμάτιο των ονείρων σου!

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη, σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ. Κλείσε ραντεβού ΕΔΩ

Good Living
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

Good Living / «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

H Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Μέλος της Διοίκησης Lidl Ελλάς μιλά για την πιστοποίηση της εταιρείας ως Top Employer και τη σημασία της ενσυναίσθησης σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM
Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Good Living / Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Το γραφείο του 2030 δεν θα έχει τοίχους, ούτε ωράρια. Θα έχει αλγόριθμους που σε καταλαβαίνουν, συνεργάτες που είναι μισοί άνθρωποι και μισοί κώδικας, και μια κουλτούρα που βάζει την ευεξία πάνω από το deadline.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
ΕΥΔΑΠ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα στους ανθρώπους της

Good Living / ΕΥΔΑΠ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα στους ανθρώπους της

Με τις αξίες της ισότητας και της υπευθυνότητας να πρωταγωνιστούν, η κουλτούρα της Εταιρείας αντανακλά την αποστολή της, δηλαδή το να παρέχει ασφαλές και καθαρό νερό για όλους.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: 95 χρόνια δέσμευσης στους ανθρώπους και την καινοτομία, με σταθερή αναγνώριση ως Κορυφαίος Εργοδότης

Good Living / Παπαστράτος: 95 χρόνια δέσμευσης στους ανθρώπους και την καινοτομία, με σταθερή αναγνώριση ως Κορυφαίος Εργοδότης

Η φετινή διάκριση από το Top Employers Institute επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στην εταιρική κουλτούρα, χτίζοντας ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.
THE LIFO TEAM
ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas: «Στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas οι άνθρωποί µας αποτελούν το σηµαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας»

Good Living / «Στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas οι άνθρωποί µας αποτελούν το σηµαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας»

Η Αλεξάνδρα Κατσινέλη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων, µιλά για τη δέσµευση της εταιρείας στη συµπερίληψη, τόσο για τους εργαζόµενούς της όσο και για την κοινωνία, µε στοχευµένες δράσεις.
THE LIFO TEAM
This was a sheet: Όταν τα λινά των ξενοδοχείων γίνονται uniforms & amenities με πράσινο αποτύπωμα

Good Living / This was a sheet: Όταν τα λινά των ξενοδοχείων γίνονται uniforms & amenities με πράσινο αποτύπωμα

Μέχρι σήμερα, έχει ήδη εκτρέψει δεκάδες χιλιάδες κιλά χρησιμοποιημένων πετσετών και σεντονιών από τα ρεύματα αποβλήτων, βοηθώντας τα ξενοδοχεία να επιδείξουν περιβαλλοντική ευθύνη.
THE LIFO TEAM
STEGI.RADIO takeover: Κέρδισε προσκλήσεις για το διήμερο μουσικό φεστιβάλ της Στέγης

Διαγωνισμοί / STEGI.RADIO takeover: Κέρδισε προσκλήσεις για το διήμερο μουσικό φεστιβάλ της Στέγης

Το Stegi.Radio επιστρέφει και καταλαμβάνει τους χώρους της Στέγης για τρίτη χρονιά. Θέλεις κι εσύ να ζήσεις από κοντά αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία; Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής και πάρε μέρος στον διαγωνισμό για να διεκδικήσεις μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις.
THE LIFO TEAM
Η ασπίδα της ΕΝΔΙΑΛΕ κατά του καρκίνου

Good Living / Η ασπίδα της ΕΝΔΙΑΛΕ κατά του καρκίνου

Η σωστή διαχείριση των αποβλήτων λιπαντικών από το κορυφαίο Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης ΑΛΕ στην Ευρώπη, έχει μειώσει κατά 96,8% τις καρκινογόνες εκπομπές από την καύση ή/και τη διύλιση αργού πετρελαίου προς παραγωγή λιπαντικών, αποδεικνύοντας πώς η προστασία του περιβάλλοντος γίνεται εργαλείο πρόληψης και θωράκισης της δημόσιας υγείας.
THE LIFO TEAM