Ταξιδεύοντας στις γωνιές της Ελλάδας και της Ευρώπης χωρίς όρια και άγχος

Ταξιδεύοντας στις γωνιές της Ελλάδας και της Ευρώπης χωρίς όρια και άγχος

Zήστε την ανεπανάληπτη ελευθερία της ηλεκτροκίνησης με τη σιγουριά ότι θα βρείτε στη διαδρομή σας σημεία φόρτισης του Chargespot.

ADVERTORIAL

Όσους απολαμβάνουν τα ταξίδια, η λέξη "roadtrip" ενδεχομένως τους φέρνει στο μυαλό ένα ειδυλλιακό σενάριο. Ελευθερία, αυθορμητισμός, ηρεμία. Ένα ταξίδι με αυτοκίνητο, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη, μπορεί να γίνει μια από τις καλύτερες αναμνήσεις - κι αυτό γιατί μόνο έτσι μπορείς να ανακαλύψεις τις «κρυμμένες» ομορφιές ενός τόπου.

 

Είναι ο μοναδικός τρόπος να βιώσεις την αληθινή ελευθερία που μπορεί να σου δώσει ένα ταξίδι - μπορείς να σταματήσεις οπουδήποτε, οποτεδήποτε, να αλλάξεις διαδρομή και να ανακαλύψεις με τους δικούς σου ρυθμούς. Τα μόνα που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις τον προορισμό (έναν ή περισσότερους), να προετοιμάσεις ή να επιλέξεις το είδους αυτοκίνητου που θα οδηγήσεις και να εξασφαλίσεις μερικές πηγές διασκέδασης - εννοώντας, φυσικά, τις κατάλληλες μουσικές playlists.

 

Καθώς ζούμε σε μια εποχή που ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύουμε έχει αλλάξει εντελώς, ένα roadtrip είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο, από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Μέσα σε όλες τις νέες ελευθερίες που ανακαλύπτουμε, λοιπόν, αυτή της ηλεκτροκίνησης μπορεί να μας προσφέρει ακόμα περισσότερη ελευθερία, κυρίως γιατί μας απαλλάσσει από το άγχος της βενζίνης και του πετρελαίου, αλλά και του υψηλού κόστους. Αυτός, άλλωστε, είναι ένας από τους λόγους που τα roadtrips έχουν γίνει ο νέος αγαπημένος τρόπος ταξιδιού όλων, τα τελευταία χρόνια.

 

Φυσικά, το να ταξιδεύεις με ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν σου προσφέρει μόνο τα παραπάνω, αλλά και την ικανότητα να ανακαλύψεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει μια διαδρομή κι ένας προορισμός, τις ομορφιές και τα "hot spots" του, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι που και που μια στάση για φόρτιση, που πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ.

 

Ταξιδεύοντας στις γωνιές της Ελλάδας και της Ευρώπης χωρίς όρια και άγχος

 

Για παράδειγμα, το Chargespot διαθέτει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα, το οποίο λειτουργεί σαν «πράσινο διαβατήριο» για ταξίδια και μπορείς να βρεις πάνω από 250.000 σημεία φόρτισης σε Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα. Απλά μπαίνεις στο εύχρηστο, δωρεάν app (διαθέσιμο σε iOS & Android) και βρίσκεις τα σημεία φόρτισης που σε βολεύουν στη διαδρομή σου.


 

 

Σε περίπτωση, βέβαια, που από την εξίσωση λείπει το ηλεκτροκίνητο, κατεβάζοντας το app του Chargespot, μπαίνετε στην κλήρωση για να να κερδίσετε ένα ηλεκτρικό Smart fortwo για να πηγαίνετε παντού, πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ.

 

Ταξιδεύοντας στις γωνιές της Ελλάδας και της Ευρώπης χωρίς όρια και άγχος

 

Τώρα, το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ονειρευτείς όλους αυτούς τους προορισμούς που τόσο καιρό ήθελες να επισκεφτείς, τις περιπέτειες που σε περιμένουν να ζήσεις και την ελευθερία που θα νιώσεις τη στιγμή που θα ξεκινήσεις για ένα ταξίδι που θα γίνει εμπειρία ζωής. Χωρίς όρια και χωρίς περιορισμούς.

 

Ταξιδεύοντας στις γωνιές της Ελλάδας και της Ευρώπης χωρίς όρια και άγχος
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ