Τάμτα: «Προτιμώ να ζω την κάθε στιγμή όπως έρχεται»

Τάμτα: «Προτιμώ να ζω την κάθε στιγμή όπως έρχεται»

Η performer μας μιλά λίγο πριν το talk της στο Utopia @ Golden Hall.

Η Τάμτα είναι η pop star που ο χρόνος δεν έχει αγγίξει. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στον περσινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι "Replay" ήταν και παραμένει μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της pop μουσικής στη χώρα μας, ενώ από τη στιγμή που τη γνωρίσαμε εμπνέει τις γυναίκες με τις στιλιστικές της επιλογές μέσα από τον ρόλο του fashion icon.

 

Η ταλαντούχα γυναίκα που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε πάνω στη σκηνή, αλλά και να ακούμε θα είναι καλεσμένη του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για τη ζωή της ως pop star, μητέρα και ιέρεια της μόδας. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Τρίτη 15/10 στις 17:30 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live το magic talk.

 

— Σε ποια στιγμή της ζωής σου θα πάταγες ξανά και ξανά replay για να μην τελειώσει ποτέ;

Προτιμώ να ζω την κάθε στιγμή όπως έρχεται και να μην «κολλάω στο παρελθόν». Έτσι δεν θα έβαζα καμία στιγμή στο replay γιατί θα χάσω κάτι που πρόκειται να ζήσω.

 

— Ποια είναι για σένα η μεγαλύτερη δυσκολία για μία pop τραγουδίστρια στο πέρασμα του χρόνου;

Η διάρκεια, η συνέπεια και... ο ίδιος ο χρόνος.

 

— Έχεις μετρήσει πόσα ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια έχεις; Μπορείς να μας πεις κατά προσέγγιση;

Βάζω το χέρι στην καρδιά και λέω με πάσα ειλικρίνεια... ότι δεν μπορώ να σου το απαντήσω αυτό.

 

— Ποιες γυναίκες είναι τα fashion icons ενός fashion icon όπως είσαι εσύ;

Δεν μπορώ να σταθώ αποκλειστικά και μόνο στις Jane Birkin, Zendaya, Grace Kelly, Audrey Hepburn, Katherine Hepburn, Solange, Grace Jones, Cher, David Bowie, Tilda Swinton... Υπάρχουν πολλές άλλες!

 

— Περίγραψέ μας την πιο έντονη εμπειρία που έχεις ζήσει με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Μια έντονη εμπειρία είναι στην συνεργασία μας στο πρώτο Mad Walk που διοργανώθηκε. Ένα καινούριο project για το οποίο ήμασταν και οι δυο αγχωμένοι, όμως το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

 

Info

Δείτε περισσότερα σχετικά με το Utopia @ Golden Hall του Kωνσταντίνου Ρήγου στο Goldenutopia.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ