Τα wireless ακουστικά που θα σας δώσουν αέρα ανανέωσης τη νέα χρονιά

Τα wireless ακουστικά που θα σας δώσουν αέρα ανανέωσης τη νέα χρονιά

Με τα HUAWEI Freebuds 5i, κάθε εμπειρία γίνεται ξεχωριστή.

ADVERTORIAL

Η νέα χρονιά έχει ξεκινήσει δυναμικά, κι είμαστε έτοιμοι για ανανέωση. Έχουμε βάλει νέους στόχους, δρομολογούμε τα σχέδιά μας και ανυπομονούμε να αποκτήσουμε διαφορετικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

 

Βρισκόμαστε διαρκώς στο πόδι, λοιπόν. Και χρειαζόμαστε έμπνευση, ώστε να ζήσουμε την κάθε στιγμή - είτε κάνουμε βόλτες στους δρόμους της πόλης, είτε δοκιμάζουμε ένα νέο, απαιτητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, είτε απλώς χαλαρώνουμε στο σπίτι. Αυτή η έμπνευση, έρχεται χάρη στη μουσική. Αυτός είναι και ο λόγος που φέτος, τα HUAWEI Freebuds 5i, έρχονται να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας, προσφέροντάς μας μία ξεχωριστή εμπειρία ήχου, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και κομψό σχεδιασμό.

 

Για την προπόνηση

HUAWEI Freebuds 5i

 

Μπαίνοντας στο γυμναστήριο, συχνά αισθανόμαστε άβολα – ειδικά αν δεν είμαστε από τους τακτικούς θαμώνες. Βάζουμε τα HUAWEI Freebuds 5i, λοιπόν, επιλέγουμε την κατάλληλη playlist και, σχεδόν αμέσως, απομονωνόμαστε. Η λειτουργία AI Noise Cancellation μας επιτρέπει να «χαθούμε» στον δικό μας κόσμο και να δώσουμε ό,τι έχουμε, καθώς μας προσφέρεται μία μουσική εμπειρία υψηλής ανάλυσης, με πιστοποίηση Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Μάλιστα, επειδή διαθέτουν πιστοποίηση ΙΡ54, η οποία τα καθιστά ανθεκτικά σε υγρασία και ιδρώτα, γίνονται ιδανικοί σύμμαχοι για τους fitness στόχους μας. Κι αν θέλουμε να scrollάρουμε στα social media, για ένα μικρό διάλειμμα ανάμεσα στα σετ, κάνοντας double tap στα ακουστικά, κάνουμε ταυτόχρονα screenshot για να μη χάνουμε κανένα ποστ. 

 

Για το πραγματικό «Netflix & Chill»

HUAWEI Freebuds 5i

 

Περνάμε ατέλειωτες ώρες στα μέσα μεταφοράς και θέλουμε να περάσει η ώρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο χρόνος δεν μπορεί να κυλήσει διαφορετικά, ωστόσο. Φορώντας τα HUAWEI Freebuds 5i, παίρνουμε το κινητό στο χέρι, στηριζόμαστε στο πιο βολικό σημείο του συρμού και βλέπουμε ανενόχλητοι την αγαπημένη μας σειρά. Επειδή υποστηρίζουν dual device connection, μας επιτρέπουν να συνδόμαστε με το tablet ή τον υπολογιστή μας, είτε λειτουργεί με iOS, είτε με Android, είτε με Windows, και συνεχίζουμε από το σημείο που την αφήσαμε, τόσο απλά. Κι αν μας πάρουν τηλέφωνο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα – μπορούμε να κάνουμε εναλλαγή μεταξύ μουσικής, meetings και κλήσεων μεταξύ συσκευών χωρίς χειροκίνητη εναλλαγή συνδεσιμότητας.

 

Για τη βόλτα

HUAWEI Freebuds 5i

 

Όπου και αν είμαστε, είτε βόλτα στην πόλη, είτε περπατάμε στην εξοχή, χρειαζόμαστε μουσική για να ζήσουμε λιγάκι σαν πρωταγωνιστές ταινίας. Κι εκεί, τα HUAWEI Freebuds 5i, είναι πλάι μας. Η μπαταρία τους έχει μεγάλη διάρκεια ζωής – έχω 28 ώρες αν είναι πλήρως φορτισμένα, ενώ με μόλις 15 λεπτά γρήγορης φόρτισης, υποστηρίζουν τέσσερις ώρες αναπαραγωγής ήχου. Κομψά σχεδιασμένα, διαθέσιμα σε γαλάζιο, μαύρο και λευκό, μοιάζουν περισσότερο με αξεσουάρ παρά με gadgets – κι η θήκη τους, όταν τα ακουστικά δεν είναι μέσα σε αυτή, θέλει μόλις μισή ώρα για να φορτιστεί. Τις στιγμές που θέλουμε να δώσουμε ένταση στο περπάτημά μας, μέσω των εφέ Multi-EQ, ενισχύουμε τα μπάσα ή τα πρίμα, και δίνουμε ιδιαίτερο χαρακτήρα στην ακρόαση. 

 

Τα νέα HUAWEI Freebuds 5i έρχονται αυτή την εβδομάδα και στην Ελλάδα και με κόστος κάτω από 100€.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το FacebookInstagram και το Huawei Community.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ