Μία κορνίζα αρκεί για να τα παίξεις …όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια

SYMFONISK: Μια κορνίζα που μπορεί να «παίξει» όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια

Τα νέα ηχεία/κορνίζες της IKEA σε συνεργασία με την Sonos, ακούνε στο όνομα SYMFONISK και είναι έτοιμα για χρήση χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

ADVERTORIAL

Η μουσική και γενικότερα ο ήχος είναι βασικό κομμάτι της καθημερινότητας μας στο σπίτι. Είτε αράζουμε μετά από μία κουραστική μέρα είτε διοργανώνουμε την πιο επική βραδιά με τους φίλους μας, έχουμε πάντα με ένα «tap» την ιδανική playlist στο κινητό μας.

 

 

Για να νιώσουμε όμως την μουσική, χρειαζόμαστε και το ιδανικό ηχείο ή μάλλον ηχεία για να «στείλουμε» την μουσική μας. Σχεδιαστικά τα ηχεία σε ένα μεγάλο ποσοστό τους, είναι συνήθως μαύρα ή άσπρα (προς το γκρι θα έλεγα) κουτιά με το design να έρχεται σε δεύτερη μοίρα μιας και αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα του ήχου που παράγουν.

 

Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα που μας προβληματίζει όσους έχουμε αγοράσει ηχεία. Ειδικό έπιπλο ή κάποια ειδική βάση στον τοίχο; Πώς θα διαμορφώσουμε τον χώρο μας έτσι ώστε να έχουν όλα μία αρμονική συμφωνία;

 

Μία κορνίζα αρκεί για να τα παίξεις …όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια

 

Σε αυτά τα ερωτήματα/προβλήματα απαντούν τα νέα ηχεία/κορνίζες της IKEA σε συνεργασία με την Sonos, που ακούνε στο όνομα SYMFONISK έρχονται να δώσουν την λύση αφού όπως μας είπε ο Stjepan Begic, Product developer IKEA Home smart IKEA of Sweden AB, τα SYMFONISK τοποθετούνται στον τοίχο όπως ακριβώς οι κορνίζες και είναι έτοιμα για χρήση χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία.

 

H υπογραφή της Sonos στα SYMFONISK υποδηλώνει κορυφαία ποιότητα ήχου και όπως μας εξήγησε η Sara Morris, Principal Product Manager Sonos, τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία είναι ειδικά για τα συγκεκριμένα ηχεία και η ποιότητα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα ηχεία της εταιρίας. Φυσικά μπορούν να συνδεθούν στο οικοσύστημα της Sonos και να συνδεθούν με τα υπόλοιπα Sonos ηχεία που μπορεί να έχει κάποιος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέσω του SONOS S2 app, μπορούμε αν απομονώσουμε διαφορετικούς ήχους σε διαφορετικά δωμάτια ή ακόμα και να παίξουμε την ίδια μουσική σε όλο το σπίτι.

 

Μία κορνίζα αρκεί για να τα παίξεις …όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια

 

Ο Chris Davies, Senior Director, Audio Engineering Sonos πάντως μας είπε ότι αν κάποιος επιλέξει να έχει τα SYMFONISK στον τοίχο του σαλονιού του είναι το ιδανικό σενάριο για να έχει τον πιο κομψό στερεοφωνικό ήχο τόσο για την μουσική του όσο και για την τηλεόραση με τον ήχο στις ταινίες να πηγαίνει σε άλλο level.

 

Τέλος επειδή όλοι θέλουμε το σπίτι μας να είναι ωραίο, τα SYMFONISK εκτός από κορυφαίο ήχο έχουν και ωραία εμφάνιση. Εδώ έρχεται η IKEA που επιτρέπει την εξατομίκευση της εμφάνισης του ηχείου αλλάζοντας τα μπροστινά πάνελ. Για αρχή θα είναι διαθέσιμα 14 διαφορετικά σχέδια, ώστε να υπάρχει η επιλογή του ιδανικού ενώ στο μέλλον σύμφωνα με τον Andreas Fredriksson Designer IKEA of Sweden AB θα δούμε κι άλλες επιλογές.

 

Μία κορνίζα αρκεί για να τα παίξεις …όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια

 

Η συνεργασία της ΙΚΕΑ με τη SONOS, μας δείχνει ότι το μέλλον των ηχείων είναι πολλά υποσχόμενο και περιμένουμε την 1η Οκτωβρίου να δοκιμάσουμε και να ακούσουμε τα νέα ηχεία κορνίζες από κοντά.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ