Πώς να πραγματοποιείτε συναλλαγές με μία κίνηση του χεριού σας

Πώς να πραγματοποιείτε συναλλαγές με μία κίνηση του χεριού σας

Το Garmin Pay είναι ο νέος, εξελιγμένος τρόπος πληρωμών μέσω smartwatch.

Φτιάξτε την εικόνα στο μυαλό σας: Έχετε φορέσει τα αθλητικά σας, έχετε βάλει ακουστικά με την αγαπημένη σας playlist και είστε έτοιμοι να βγείτε για το απογευματινό σας τρέξιμο μετά από μία γεμάτη μέρα. Δεν θέλετε να έχετε μαζί τίποτα παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα - αλλά συγχρόνως θέλετε να νιώθετε ασφαλείς σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι, από ένα μπουκάλι νερό, μέχρι ένα δροσιστικό smoothie για ενέργεια ή τα ψώνια της βδομάδας από το σούπερ μάρκετ.

 

Οι ανέπαφες συναλλαγές έχουν διευκολύνει ιδιαίτερα την καθημερινότητά μας, ωστόσο, μέχρι σήμερα χρειαζόμασταν σίγουρα το κινητό ή την κάρτα μας για να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε αγορά. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, καθώς το μόνο που θα χρειαζόμαστε από 'δω και πέρα θα είναι το smartwatch μας και τo Garmin Pay.

 

Το Garmin Pay είναι ένας εξελιγμένος τρόπος πληρωμών για όσους αγαπούν τα σπορ και την τεχνολογία, ο οποίος επιτρέπει στους κατόχους χρεωστικών και πιστωτικών καρτών Alpha Bank Visa να πραγματοποιούν εύκολα και με ασφάλεια, ανέπαφες πληρωμές σε contactless τερματικά POS, φορώντας απλά το Garmin smartwatch τους. 

 

Ο τρόπος λειτουργίας του Garmin Pay είναι εξαιρετικά απλός: Κατεβάζετε την εφαρμογή Garmin Pay που είναι διαθέσιμη για iOS και Android smartphones και επιλέγετε «Συσκευές Garmin» από το μενού. Επιλέγετε το ρολόι Garmin που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε την κάρτα σας και στη συνέχεια επιλέγετε «Garmin Pay». Ακολουθεί η «Δημιουργία Πορτοφολιού», όπου θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν 4-ψήφιο κωδικό πρόσβασης, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί κατά τις αγορές σας. Αφού επιλέξετε τη Visa ως τύπο κάρτας και προσθέσετε τα στοιχεία της κάρτας, η ταυτοποίηση θα ολοκληρωθεί είτε με ένα SMS στο κινητό σας, είτε με ένα τηλεφώνημα στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της Alpha Bank για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Τόσο απλά.

 

Πλέον, το μόνο που θα χρειάζεται να παίρνουμε μαζί μας στο καθημερινό workout ή στην βόλτα θα είναι το smartwatch μας - χωρίς να επαναλαμβάνουμε τον πεντάλογο "κινητό, πορτοφόλι, κάρτα, μετρητά, κλειδιά" στο μυαλό μας κάθε φορά που θα ετοιμαζόμαστε να βγούμε απ' το σπίτι.

 

 

 
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ