Ό,τι ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις, μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους

Ό,τι ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις, μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους

Η LG, μέσα από τη νέα της καμπάνια με μήνυμα «Νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάς», εμπνέεται από τις πέντε αισθήσεις και βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της για κάθε σύγχρονη ανάγκη μας.

ADVERTORIAL

 

Όλα όσα μας προσφέρουν ευχαρίστηση είναι άμεσα συνδεδεμένα με τις αισθήσεις μας. Όσα βλέπουμε, ακούμε, αγγίζουμε, γευόμαστε και αναπνέουμε διαμορφώνουν όλες τις εμπειρίες που φτιάχνουν την καθημερινότητά μας - γι' αυτό, άλλωστε, είναι σημαντικό να επενδύουμε σε αυτές.

Μέσα στα τελευταία χρόνια, μάθαμε να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας συνειδητά. Να τιμάμε, δηλαδή, τις αισθήσεις μας και να βελτιώνουμε τις πτυχές της καθημερινότητάς μας που συμβάλλουν στην προσωπική μας ευεξία, σωματική και ψυχική. Με λίγα λόγια, να νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάμε.

 

Αυτό ακριβώς που κάνει και η LG Electronics (LG) εδώ και πολλά χρόνια, επενδύοντας στα προϊόντα της και βελτιώνοντας τον τρόπο που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα όλων μας καλύτερη, ώστε να απολαμβάνουμε ό, τι πραγματικά αξίζει για εμάς. Εκτός από το τεχνολογικό κομμάτι, όμως, η εταιρεία εστιάζει στους ανθρώπους και την ανθρώπινη φύση, και με το μότο «Νοιαζόμαστε για ό,τι αγαπάς» κάνει συνεχώς βήματα προς το μέλλον. Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, την εξέλιξη της τεχνολογίας και με έμπνευση τις πέντε βασικές μας αισθήσεις, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά καινοτόμων προϊόντων που ανταποκρίνονται σε όλα τα παραπάνω, αλλά και στις ανάγκες που έχουμε στη σύγχρονη εποχή.

 

 

Όραση: η αίσθηση μέσα από την οποία αντικρίζουμε την πραγματικότητα μάς, τα χρώματα, τις εικόνες, τα σχήματα. Αυτά που μας προσφέρουν έμπνευση και που μας διασκεδάζουν. Μέσα από τη νέα σειρά OLED τηλεοράσεων -G2 series- της LG, αποκτάμε μια μοναδική εμπειρία θέασης, μέσα από μια σειρά καινοτομιών της εταιρείας. Εξαιρετική φωτεινότητα, ευκρίνεια και ρεαλιστική απόδοση χρωμάτων, αλλά και τεχνολογίες «eye comfort» μας προσφέρουν άνεση για το binge-watching των αγαπημένων μας σειρών.

 

lg

 

Όπως και η όραση, η ακοή είναι μια από τις αισθήσεις που έχουν τη δύναμη να διαμορφώσουν τον κόσμο μας. Από την μουσική που μας ηρεμεί, μέχρι τα podcasts που ακούμε στον ελεύθερό μας χρόνο, μέσα από τα ασύρματα ακουστικά LG TONE Free FP8 ξεκινάμε ένα νέο «ταξίδι» ακρόασης. Με καθαρό και χωρικό ήχο, ενεργή ακύρωση θορύβου και -φυσικά- αντιβακτηριδιακή προστασία UV Nano[1], η οποία εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων στο πλέγμα των ηχείων σε μόλις πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

 
 

lg

 

Επόμενος σταθμός, η αφή. Πόσο πιο ωραία αίσθηση από ένα μαλακό ρούχο που μας «αγκαλιάζει» και ξέρουμε πως θα υπάρχει στη ντουλάπα μας για χρόνια; Η LG έχει φροντίσει να δημιουργήσει καινοτόμα πλυντήρια-στεγνωτήρια που παρέχουν φροντίδα και αυξημένα επίπεδα υγιεινής μέσω της τεχνολογίας Steam™[2], ενώ εξοικονομούν χώρο, χρόνο, ενέργεια και νερό. Όσο για την προηγμένη λειτουργία TurboWash™[3] 360˚, έχουμε καθαρά ρούχα μέσα σε μόλις 39 λεπτά, ενώ η τεχνολογία AI DD™[4] κάνει το έξυπνο πλύσιμο πραγματικότητα, προσφέροντας υψηλή προστασία στα υφάσματα.

 
 

 

lg

 

Φυσικά, η έμπνευση από τη γεύση και την εμπειρία του φαγητού, δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Όταν απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας φαγητά, γεμίζουμε όμορφα συναισθήματα - είναι μια αίσθηση άμεσα συνδεδεμένη με την εσωτερική μας ευεξία - ειδικά όταν γευόμαστε φρέσκα και νόστιμα τρόφιμα. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες των ψυγειοκαταψυκτών της LG, έχουμε πρόσβαση στο Linear Cooling™ [5] για γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη, το FRESHBalancer™ που ορίζει τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά και το FRESHConverter™ που παρέχει την ιδανική θερμοκρασία ανά τύπο τροφίμου.

 

lg

 

Τέλος, η όσφρηση. Μια αίσθηση που συνδέεται άμεσα με την αναπνοή, δηλαδή τη ζωή. Είναι σημαντικό ο αέρας που αναπνέουμε - και ειδικά μέσα στο σπίτι μας - να είναι καθαρός και ταυτόχρονα να μην επιβαρύνει το περιβάλλον. Τα κλιματιστικά LG ARTCOOL series χάρη στη λειτουργία αυτόματου καθαρισμού που διαθέτουν, εγγυώνται καθαρότερο αέρα, ενώ με την τεχνολογία UVnano™[6], απομακρύνουν το 99,99% των βακτηριδίων από τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού μετά από 4ωρη έκθεση στα φώτα LED UV. Έτσι, λοιπόν, έχουμε ιδανική θέρμανση και ψύξη καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου, ενώ παράλληλα εξοικονομούμε ενέργεια και κόστος, φροντίζοντας το περιβάλλον μας.

 

 

lg

 

Ό,τι αγαπάμε και ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις, έχει τη δύναμη να μας προσφέρει πραγματική χαρά. Κι η LG επενδύει καθημερινά σε εμάς ώστε να απολαμβάνουμε όλα όσα μας αξίζουν.

 

 

#WeCareForWhatYouLove

 

 

 

[1] Η λέξη UVnano είναι σύνθετη και προέρχεται από το UV και τη μονάδα μέτρησης "νανόμετρο". Δοκιμές από ανεξάρτητους φορείς δείχνουν ότι η βάση φόρτισης UVnano εξολοθρεύει το 99,9% των βακτηριδίων (Εσερίχια κόλι, χρυσίζων σταφυλόκοκκος και Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας) στο πλέγμα του ηχείου των ακουστικών μέσα σε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η οποία εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων στο πλέγμα των ηχείων σε μόλις πέντε λεπτά κατά τη διάρκεια της φόρτισης.

[2] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.

[3] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.
[4] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).
[5] Βασίζεται στα αποτελέσματα δοκιμών της TÜV Rheinland με τη χρήση εσωτερικής μεθόδου δοκιμών της LG για τη μέτρηση του χρόνου που χρειάστηκε για να επιτευχθεί ρυθμός μείωσης βάρους 5% του κινέζικου λάχανου στο ράφι των φρέσκων τροφίμων του μοντέλου LGE LinearCooling™ GLT51PZGSZ.  Το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει κατά την πραγματική χρήση.
[6] Από δοκιμή που διενήργησε η TÜV Rheinland, σε συμμόρφωση με το πρότυπο ISO 20743:2007, πιστοποιήθηκε ότι η λειτουργία UVnano LED απομακρύνει τον χρυσίζοντα σταφυλόκοκκο, τον επιδερμικό σταφυλόκοκκο και την Κλεμπσιέλλα της πνευμονίας σε ποσοστό 99,99%. Τα αποτελέσματα της δοκιμής δεν σημαίνουν ότι ο αέρας που απελευθερώνεται είναι χωρίς βακτήρια σε ποσοστό 99,99%. Η αποτελεσματικότητα της απομάκρυνσης βακτηρίων ενδέχεται να διαφέρει σε πραγματικές συνθήκες.
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ