Οι καινοτομίες που κάνουν τα laptops της ASUS να ξεχωρίζουν

Οι καινοτομίες που κάνουν τα laptops της ASUS να ξεχωρίζουν

Η ASUS συνεχίζει να καινοτομεί και προσφέρει σε όλους τους χρήστες αλλά και τους gamers μία μοναδική εμπειρία με τα προϊόντα της.

ADVERTORIAL

Όλοι όσοι παίζουν video games είναι σε διαρκή αναζήτηση του ιδανικού μηχανήματος που θα μπορέσει να «σηκώσει» χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμα και τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. 

 

Αυτό είναι λογικό, μια και οι gamers αποτελούν ίσως τους πιο απαιτητικούς χρήστες, αφού οι ανάγκες τους απαιτούν ευελιξία, ανθεκτικότητα, επιδόσεις και, φυσικά, ωραίο design.

 

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει στην ιδέα ότι ένα gaming pc είναι μόνο τα desktops και ότι τα laptops δεν είναι για παιχνίδια. Λάθος! Η ASUS με τα μοντέλα της ROG φροντίζει να δημιουργεί laptops ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των gamers.

 

Έτσι, λοιπόν, τα ROG μοντέλα προσφέρουν όσα μπορεί να θέλει κάποιος που παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή του, είτε είναι επαγγελματίας είτε casual παίκτης. Υπάρχουν μοντέλα για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Αυτό η ASUS δεν το καταφέρνει μόνο με τους τελευταίας γενιάς επεξεργαστές που ενσωματώνουν τα laptops αυτά ή τις πολύ γρήγορες μνήμες RAM και τους SSDs αποθηκευτικούς χώρους που διαθέτουν. Αυτά μπορεί να τα βρει κάποιος σχεδόν παντού. 

 

Εκτός από την ποιότητα, ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τις OLED οθόνες των laptops της ASUS να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι δεν κουράζουν τα μάτια μετά από πολλές ώρες εργασίας στον υπολογιστή.

 

Εκεί που ξεχωρίζουν τα ROG προϊόντα είναι στις καινοτομίες που έχουν ενσωματωθεί σε κάθε μοντέλο με σκοπό την ακόμα καλύτερη απόδοσή του. Έτσι η ASUS έχει καταλάβει ότι το κομμάτι της θερμότητας είναι πάρα πολύ σημαντικό, γι’ αυτό έχει κάνει ειδικές μελέτες στα συστήματα ψύξης των laptops της. 

 

Το πρώτο βήμα είναι η εφαρμογή υγρού μετάλλου αντί θερμοαγώγιμης πάστας μεταξύ του επεξεργαστή και της ψύκτρας στα gaming μοντέλα της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η θερμοκρασία του επεξεργαστή να είναι έως και 10-14 βαθμούς χαμηλότερη σε σχέση με αυτή των παραδοσιακών λύσεων και αυτό ο χρήστης το καταλαβαίνει χάρη στη βελτιωμένη απόδοση του μηχανήματός του. Εκτός όμως από την απόδοση, αυτό φαίνεται ή μάλλον (δεν) ακούγεται όταν το μηχάνημα λειτουργεί σε χαμηλό φόρτο, οπότε είναι αθόρυβο.

 

Οι καινοτομίες που κάνουν τα laptops της ASUS να ξεχωρίζουν

 

Η σωστή θερμοκρασία του μηχανήματος είναι από τα βασικά στοιχεία για τη σωστή λειτουργία του, όμως ο μεγαλύτερος εχθρός του είναι η σκόνη, που όταν συσσωρεύεται στο εσωτερικό του συστήματος αυξάνει επίσης τη θερμοκρασία. Με αφορμή αυτό η ASUS δημιούργησε ένα σύστημα ψύξης που με τη βοήθεια της κεντρομόλου δύναμης διαχωρίζει τα σωμάτια σκόνης και τα οδηγεί μέσω ειδικών αγωγών εκτός laptop. Έτσι το εσωτερικό του συστήματος παραμένει πεντακάθαρο και οι επιδόσεις είναι σταθερά υψηλές ακόμα και μετά από μήνες ή και χρόνια λειτουργίας. 

 

Με αυτόν τον τρόπο η ASUS φροντίζει να αυξήσει τη διάρκεια ζωής ενός ROG laptop και κάθε παίκτης δεν χρειάζεται να επενδύει συχνά σε κάποιο νέο σύστημα. 

 

Δεν είστε Gamer; Κανένα πρόβλημα!

Οι καινοτομίες που κάνουν τα laptops της ASUS να ξεχωρίζουν

 

Εκτός όμως από το κομμάτι του gaming, η ASUS επενδύει πολύ και στο κομμάτι της εργασίας, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις ανάγκες που έχουν οι επαγγελματίες και οι casual χρήστες. Έτσι λοιπόν έχουμε πολλά και διαφορετικά μοντέλα laptop, όπως η premium σειρά Zenbook και η πιο προσιτή σειρά Vivobook.

 

Όλοι όσοι δουλεύουν σε laptop ή υπολογιστή γενικότερα καταλαβαίνουν τις επιδόσεις που έχει το μηχάνημά τους από το πόσο γρήγορα μπορεί να εκτελεί τις εργασίες που του αναθέτουν. 

 

Το θέμα είναι ότι όλοι οι χρήστες ανεξαιρέτως έχουν επαφή με τον υπολογιστή μέσω του mouse και του πληκτρολογίου και βλέπουν τα πάντα από την οθόνη. Αυτήν κοιτάμε περισσότερη ώρα, γεγονός που μπορεί να μας προκαλέσει πολλά προβλήματα, αν δεν προσέξουμε την ποιότητά της. 

 

Η ASUS έχει φροντίσει να χρησιμοποιεί σε πολλά μοντέλα των laptops της οθόνες τεχνολογίας OLED. Οι οθόνες αυτές προσφέρουν υψηλή αντίθεση, χαρακτηριστικό ευπρόσδεκτο όσον αφορά την ψυχαγωγία και τις επιχειρήσεις, αλλά και χρωματική ακρίβεια με ευρεία χρωματική παλέτα (έως και 100% DCI-P3 ή 133% sRGB). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η εικόνα να είναι απίστευτα ρεαλιστική, με τα χρώματα της εικόνας στην οθόνη να αντιπροσωπεύουν πιστά τα χρώματα όπως είναι στην πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που οι οθόνες αυτές έχουν πιστοποίηση από την Pantone. 

 

Οι καινοτομίες που κάνουν τα laptops της ASUS να ξεχωρίζουν

 

Εκτός από την ποιότητα, ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τις OLED οθόνες των laptops της ASUS να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι δεν κουράζουν τα μάτια μετά από πολλές ώρες εργασίας στον υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει γιατί οι οθόνες LCD εκπέμπουν 70% λιγότερο επιβλαβές μπλε φως, χωρίς να αλλοιώνουν τη συνολική χρωματική απόδοση. Έτσι, με την OLED οθόνη και την τεχνολογία Eye Care τα μάτια σας θα είναι ασφαλή.

 

Όποια και να είναι η ανάγκη που μπορεί να έχετε από ένα laptop, είτε είστε επαγγελματίας είτε gamer, η ASUS έχει σίγουρα τη λύση που θα σας καλύψει και θα σας προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στην ψυχαγωγία σας όσο και στην εργασία σας. 

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της ASUS, μπορείτε να μπείτε στο www.asusplus.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ