Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει φυλάξει ένα «μαγικό κουτί» από την παιδική του ηλικία
Η πιο χρηστική συμβουλή που μου έχουν δώσει οι γονείς μου είναι να μην φοβάμαι να κάνω λάθη. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει φυλάξει ένα «μαγικό κουτί» από την παιδική του ηλικία

Ο ηθοποιός μας μιλά λίγο πριν από το talk του στο Utopia @ Golden Hall.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι ένας ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά του κοινού από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Ο γοητευτικός άντρας κέρδισε τους πάντες με το ταλέντο του και την ομορφιά του, αλλά ήταν οι επιλογές του σε ρόλους που κατάφεραν να τον εδραιώσουν ως έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές της γενιάς του. Καθώς μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια, η ανέλιξη του στην υποκριτική έμοιαζε μονόδρομος.

 

Ο ηθοποιός θα είναι καλεσμένος του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για τις αλλαγές στη ζωή του, τους νέους ρόλους που έχει αναλάβει και τα καινούργια project στη ζωή του, αλλά και να μας διηγηθεί ιστορίες από όλα όσα έχει ζήσει στο χώρο της υποκριτικής. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, του θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Πέμπτη 19/9 στις 17:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live το magic talk.

 

— Ορφέα, αυτή την περίοδο πες μας τι διαβάζεις, τι ακούς και τι βλέπεις.

Αυτή την περίοδο διαβάζω τα 2 έργα στα οποία θα συμμετέχω αυτή τη σεζόν! Τη Μέθοδο Γκρόνχολμ και τις Τρεις Αδελφές, μουσική ανάλογα με τη διάθεση. Σειρές δε βλέπω συχνά, αλλά τελευταία βρίσκω λίγο χρόνο για παραπάνω σινεμά.

 

— Ηθοποιός στα χρόνια των social media: Ποια η γνώμη σου για αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων;

Social media! Σίγουρα ο λόγος που θα μας κάνει σε 20 χρόνια από τώρα να νοσταλγούμε τις εποχές που δεν υπήρχε το Ίντερνετ...

 

— Θέλουμε να θυμηθείς την πιο έντονη εμπειρία που έχεις ζήσει από τη γνωριμία σου με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Όλες οι πρόβες με τον Κωνσταντίνο Ρήγο είναι έντονες και fun, γιατί δεν ξέρεις από που θα σου έρθει! Από τις πιο όμορφες αναμνήσεις, οι πρόβες που κάναμε για τον Άνεμο στο Εθνικό Θέατρο.

 

— Η θεματική του Κωνσταντίνου Ρήγου ονομάζεται «Magic Box». Εσύ τι θα έκρυβες μέσα στο δικό σου μαγικό κουτί;

Εγώ στο δικό μου μαγικό κουτί έκρυβα μικρός τα μαγικά μου! Όντως... Ο πατέρας μου μού είχε φτιάξει ένα κουτί ξύλινο που στις πλευρές είχε ζωγραφίσει ο ίδιος υπέροχες ζωγραφιές με παλιάτσους και ήρωες τσίρκου και από πάνω έγραφε: ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ! Μου άρεσε πολύ να κάνω ταχυδακτυλουργικά και τα φυλούσα εκεί μέσα... Ακόμα το έχω αυτό το κουτί.

 

— Ποια είναι η πιο χρηστική συμβουλή που σου έχουν δώσει ποτέ οι γονείς σου και ακόμα και σήμερα την βρίσκεις συνεχώς μπροστά σου;

Η πιο χρηστική συμβουλή που μου έχουν δώσει οι γονείς μου είναι το παράδειγμά τους (και το καλό, και το κακό) και το να μην φοβάμαι να κάνω λάθη. Να με φροντίζω και να με εμπιστεύομαι.

 

Info

Δείτε περισσότερα σχετικά με το Utopia @ Golden Hall του Kωνσταντίνου Ρήγου στο Goldenutopia.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ