Μια ξεχωριστή βραδιά ολοκλήρωσε τα Famous Comedy Nights για το 2022

Μια ξεχωριστή βραδιά ολοκλήρωσε τα Famous Comedy Nights για το 2022

Το τελευταίο Famous Comedy Night της χρονιάς ολοκληρώθηκε στο Faust.

ADVERTORIAL

Το Nο.1 ουίσκι της Σκωτίας*, Famous Grouse, έκανε τις νύχτες του Νοέμβρη και του Δεκέμβρη ξεχωριστές. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τα Famous Comedy Nights, τα οποία ολοκληρώθηκαν την Κυριακή που μας πέρασε, στο Faust, μία βραδιά με Χριστουγεννιάτικη διάθεση.

 

Ο χώρος του Faust φιλοξένησε το τελευταίο comedy night της sold out σειράς παραστάσεων από το σκωτσέζικο ουίσκι με την αγαπημένη πέρδικα, ενώ από τη σκηνή πέρασαν ο host Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς – οι οποίοι χάρισαν άφθονο γέλιο με σκηνές αυτοσχεδιασμού- ο Ανδρέας Πασπάτης, το δίδυμο Χαριζάνης & Αυγερινός που συνδύασαν την κωμωδία και το τραγούδι για να μας δώσουν ένα πρωτόγνωρα αστείο act και ο Βύρων Θεοδωρόπουλος που έκλεισε τη βραδιά ακριβώς όπως έπρεπε. 

 

Το Famous Grouse είχε ετοιμάσει επιλογές μοναδικών cocktails που συνόδευσαν τη βραδιά κωμωδίας. Οld time classic & twisted προτάσεις σερβιρίσματος με Famous Grouse, δημιουργίες από τον Brand Ambassador Θοδωρή Αναγνώστου, προσφέροντας στο κοινό εναλλακτικές επιλογές για να απολαύσει το ουίσκι όπως εκείνο επιθυμεί.
 

Μια ξεχωριστή βραδιά ολοκλήρωσε τα Famous Comedy Nights για το 2022

 

Ανατρέχοντας στα Famous Comedy Nights, από το πρώτο στις 15 Νοέμβρη μέχρι το τελευταίο στις 18 Δεκέμβρη, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ένα μόνο στοιχείο που έκανε τις βραδιές κωμωδίας τόσο ιδιαίτερες. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι τα 5 στέκια/bars στα όποια έλαβαν χώρα (Upupa Epops, 48 Urban Garden, Tiki Bar, Noah Legendary View, Faust), ή το πάθος και η ενέργεια των 22 κωμικών που έλαβαν μέρος στην ενέργεια. Σίγουρα, όμως, η αγάπη του κόσμου και ο τρόπος που τα αγκάλιασε αποτέλεσε εκείνο τον παράγοντα που τα έκανε να μοιάζουν μαγικά.

 

Μια ξεχωριστή βραδιά ολοκλήρωσε τα Famous Comedy Nights για το 2022

 
Τα Famous Comedy Nights όμως δεν τελειώνουν μαζί με το 2022. Το Famous Grouse θα ανανεώσει το ραντεβού μας με τη νέα χρονιά, με την ίδια ενέργεια, φοβερά line ups, στιγμές γέλιου και πολλά χαμόγελα. Μείνετε συντονισμένοι στο Instagram του Famous Grouse @thefamousgrousegr για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις.


*Νο1 ουίσκι στη Σκωτία σε όγκο πωλήσεων με στοιχεία από Nielsen UK 2018, 2019, 2020, 2021.

Απολαύστε Υπεύθυνα.
 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ