«Μαμά, έχεις έκτακτο meeting»: Το Πλαίσιο επιφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη στις μητέρες της εταιρείας

«Μαμά, έχεις έκτακτο meeting»: Το Πλαίσιο επιφύλασσε μία ξεχωριστή έκπληξη στις μητέρες της εταιρείας

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

ADVERTORIAL

Την Κυριακή 9 Μαΐου όλες οι μητέρες γιορτάζουν, όμως η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας είναι κάτι παραπάνω από μία απλή γιορτή.

 

Είναι η μέρα που ακόμη και η πιο απλή κίνηση, είναι αρκετή για να κάνει χαρούμενη κάθε μητέρα. Με αφορμή τον εορτασμό της συγκεκριμένης μέρας, το Πλαίσιο οργάνωσε την πιο σημαντική συνάντηση που θα μπορούσαν να φανταστούν οι μητέρες που εργάζονται στην εταιρεία.


Αρχικά, έλαβαν ένα email, το οποίο τους ζητούσε να παρευρεθούν σε ένα έκτακτο εσωτερικό meeting. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν προς την αίθουσα που τους είχε ζητηθεί, ωστόσο καμία δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα επακολουθούσε.


Στο ενδιάμεσο, είχαν ήδη ξεκινήσει να κάνουν ερωτήσεις προς άλλους συναδέλφους. Τι να έχει συμβεί άραγε; Προς τι τόση μυστικότητα; Στην αίθουσα όλα ήταν έτοιμα από νωρίς. Το laptop συνδέθηκε, τα παιδιά τους ήταν έτοιμα να τους κάνουν την πιο γλυκιά έκπληξη και η ξεχωριστή συνάντηση ήταν έτοιμη να ξεκινήσει.

 


«Μαμά, έχεις έκτακτο meeting! Μάζεψε τα πράγματα σου, σε περιμένουμε σπίτι!» ακούστηκε η φωνή ενός παιδιού, δίνοντας το σύνθημα για το τι θα ακολουθούσε.


Γεμάτες χαρά και συγκίνηση οι μητέρες που εργάζονται στο Πλαίσιο συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά τους και στη συνέχεια ευχαρίστησαν την εταιρεία για την όμορφη έκπληξη.


Στο τέλος της ημέρας, η πιο δύσκολη δουλειά είναι αυτή της μητέρας.


Χρόνια πολλά!

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ