Κάνε #restart και πάρε μέρος σε 10.000 δράσεις εθελοντισμού

Κάντε #restart και πάρτε μέρος σε 10.000 δράσεις εθελοντισμού

Το Connect Your City σας προσκαλεί να κάνετε #RESTART στην υγεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

ADVERTORIAL

της Χριστίνας Γεροθόδωρου

Υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος Fabric Republic και νικήτρια του Προγράμματος World of Difference του Ιδρύματος Vodafone για το έτος 2021

 

 

Πόσο καιρό περιμένετε την στιγμή που θα ανοίξετε τα μάτια σας και θα βρεθείτε στην πραγματικότητα του 2019; Όταν ακόμα μπορούσατε να δείτε μία παράσταση, να πάτε σε μία συναυλία, να οργανώσετε ένα road trip με φίλους, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να ζήσετε νέες εμπειρίες, να ονειρευτείτε;

 

Αν σας λέγαμε ότι η στιγμή αυτή είναι τώρα τι θα επιλέγατε να κάνετε πρώτα; Μία συναυλία ή έναν περίπατο στη φύση; Μία θεατρική παράσταση ή ένα festival; Γιατί να χρειαστεί να επιλέξετε, ενώ μπορείς να κάνεις restart. Τι σημαίνει όμως restart;

 

Κάνε #restart και πάρε μέρος σε 10.000 δράσεις εθελοντισμού

 

Είναι η επανεκκίνηση, η δύναμη να ξεκινάς από την αρχή

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, επαγγελματίας ηθοποιός και τραγουδιστής μοιράζεται μαζί μας τη δική του άποψη κάνοντας το δικό του #RESTART: «Ήταν μια από τις δυσκολότερες αλλά και συνάμα από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής μου. Αποφάσισα να  δημιουργήσω , να σκεφτώ όσο πιο θετικά γίνεται και να προσφέρω όσο το δυνατόν πιο πολύ. Βρέθηκα διαδικτυακά με ανθρώπους που είχαμε χαθεί εδώ και χρόνια και καταφέραμε να δημιουργήσουμε εξ αποστάσεως έναν όμορφο δίσκο, ο οποίος τώρα είναι στο στάδιο της ηχογράφησης. Επιπλέον, έγραψα ένα σενάριο για μια ταινία που ετοιμάζουμε το προσεχές διάστημα . Τέλος, ξεκίνησα τη συνεργασία μου με την ομάδα του Fabric Republic και του Connect your City που μοιραζόμαστε από κοινού τα ίδια οράματα και αξίες για την κοινωνία και το περιβάλλον. Κάναμε δράσεις, ενημερωτικές εκπομπές (The Connectians ) με πολλούς συναδέλφους μας  ακόμα και ένα Q&A στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, διατηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να μάθουμε από τον κόσμο και να αγκαλιάσουμε τις ανάγκες τους. Έτσι μας γεννήθηκε η ιδέα της επανεκκίνησης. Ένα πρώτο βήμα στον μακρύ δρόμο για την αποκατάσταση της επιστροφής μας προς την κανονικότητα.»

 

Το CONNECT YOUR CITY σας προσκαλεί να κάνετε #RESTART στην υγεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον. Για όλες τις στιγμές που χάσατε, για όλα αυτά που έρχονται. Κάντε σήμερα το δικό σας #RESTART και γίνετε μέλος στην προσπάθεια υλοποίησης 10.000 δράσεων εθελοντισμού.

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή Connect Your City στο κινητό σας, να πάρετε μέρος στις εθελοντικές δράσεις της γειτονιάς σας, να συγκεντρώσετε πόντους και να κερδίσετε μοναδικά δώρα.

 

Κάνε #restart και πάρε μέρος σε 10.000 δράσεις εθελοντισμού

 

Εμείς ήδη ξεκινήσαμε και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτισμού στις 21 Μαΐου βρεθήκαμε στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης όπου επί τρεις ημέρες, με το pop up store του Fabric Republic ενημερώσαμε τον κόσμο, επικοινωνήσαμε τις δράσεις μας και δεχτήκαμε έντονη θετική ανταπόκριση, καθώς καταφέραμε να συλλέξουμε 250 κιλά ρουχισμού, τα οποία έπειτα από τη διαδικασία διαλογής και απολύμανσης θα δοθούν σε ευάλωτους συμπολίτες μας.

 

Στη δράση συμμετείχαν και συνέβαλαν οι τοπικοί φορείς, ESN Thessaloniki United Societies of Balkans (USB), lnfinity Greece, Library in Action, Δίκτυο Select Respect.

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή εδώ.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ