Kallithea Night Run: Για 6η χρονιά, τρέχουμε σε μία ξεχωριστή διαδρομή

Το 6o Kallithea Night Run πλησιάζει Facebook Twitter
0

Χιλιάδες δρομείς αναμένεται και φέτος να δώσουν δυναμικό παρών στο ξεχωριστό αυτό event  φωτίζοντας και πάλι τους δρόμους της Καλλιθέας κάνοντας τη νύχτα-μέρα.

Οι εγγραφές για τις αγωνιστικές διαδρομές 10km, 5km και 2,5km συνεχίζονται έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου.

Το 6o Kallithea Night Run πλησιάζει Facebook Twitter

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μαζί μας και φέτος στο 6ο Kallithea Night Run θα είναι και το «Όραμα Ελπίδας» με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!

Πληροφορίες-Εγγραφές:  www.kallitheanightrun.gr

Σας περιμένουμε να φωτίσουμε για 6η χρονιά την Καλλιθέα!

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Good Living / Μια θέση δίπλα στον Καβάφη

Η LIFO, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ωνάση, σε προσκαλεί να έρθεις στο σημείο, μπροστά από την Ωνάσειο Βιβλιοθήκη, να συναντήσεις τον Κ.Π. Καβάφη και να βγάλεις μια φωτογραφία μαζί του. Δες τη να δημοσιεύεται στο LIFO.gr και γίνε ένας από τους δέκα τυχερούς που θα κερδίσουν συλλεκτικά δώρα από τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.
THE LIFO TEAM
2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Good Living / 2.000 δέντρα για τη Γη: ΒΙΚΟΣ και we4all δίνουν ξανά ζωή σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και η we4all υλοποιούν στοχευμένες δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, δίνοντας ουσιαστική ώθηση στην αποκατάσταση περιοχών που έχουν πληγεί.
THE LIFO TEAM
Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Good Living / Πέντε χρόνια δράσης της Motor Oil στην Αμυγδαλέζα: Μια πρωτοβουλία για τα ελληνικά δάση

Με ένα πρόγραμμα ουσιαστικής υποστήριξης στο Δασικό Εκκοκκιστήριο και τα Φυτώρια Αμυγδαλέζας και Πάρνηθας, η Motor Oil γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γης συμβάλλοντας στην αναγέννηση των δασών της χώρας μας.
THE LIFO TEAM
Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το The Collective 

Good Living / Μια διαφορετική Δευτέρα στο γραφείο: Επίσκεψη στο καταφύγιο της ΑΝΙΜΑ με το «The Collective»

Ακολουθήσαμε τους εθελοντές της Kaizen Gaming στον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής και είδαμε πώς η προσφορά αλλάζει τη ζωή των ανθρώπων και των ζώων.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ