«Καλλιθέα, Μία πόλη - Μία αγορά - Ένας προορισμός»: Ολοήμερη εκδήλωση για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας: «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ - ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» Facebook Twitter
0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας στο πλαίσιο των ενεργειών του για την έμπρακτη στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς συνδιοργανώνει με το Επαγγελματικό  Επιμελητήριο Αθηνών και το Δήμο Καλλιθέας την ολοήμερη εκδήλωση  « ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ - ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ», την Παρασκευή  8 Ιουλίου 2022 από τις 10:00 έως και τις 12:00  το βράδυ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.  

Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας: «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ - ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» Facebook Twitter

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και η ψυχαγωγία των δημοτών και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα ψώνια  διασκέδαση.

Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας: «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ - ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» Facebook Twitter

Πρόκειται για μια ημέρα γιορτής όπου τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12 το βράδυ,  με καλεσμένη όλη την Αθήνα. Δεσμευόμαστε για ένα αξέχαστο εορταστικό φεστιβάλ αγορών με πολλές και γενναιόδωρες προσφορές από όλες τις επιχειρήσεις, με απρόσμενες αλλά ευχάριστες εκπλήξεις, με δροσιστικά και γευστικά κεράσματα σε πολλά σημεία της Καλλιθέας. Τη σκυτάλη θα λαμβάνουν εναλλάξ κατά τη διάρκεια της ημέρας μουσικές σκηνές και μπάντες πνευστών, fire show, πάρτυ με dj’s, ξυλοπόδαροι, led stilt walker, face painting και το μουσικό τρενάκι που υπόσχεται όμορφες βόλτες για τα παιδιά συνθέτοντας μια γιορτινή και ψυχαγωγική ατμόσφαιρα που θα ολοκληρωθεί στην πλατεία Κύπρου με τη μεγάλη συναυλία από τους «Enorasis»

Εμπορικός Σύλλογος Καλλιθέας: «ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΑΓΟΡΑ - ΕΝΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ» Facebook Twitter

Την Παρασκευή  8 Ιουλίου διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και την πόλη.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Good Living / Το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ψηφιακό

Από την τεχνητή νοημοσύνη, την κυβερνοασφάλεια και τις λύσεις cloud μέχρι την εκπαίδευση και την καινοτομία, το Vodafone Business βρίσκεται δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν το άλμα προς τη νέα ψηφιακή εποχή.
THE LIFO TEAM
Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Good Living / Η ενέργεια της τέχνης, το φως της δημιουργίας

Η Σοφία Δήμτσα, Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ομίλου ΔΕΗ, μιλά για τη σύνδεση της ενέργειας με την πολιτιστική δημιουργία και για το πώς ο πολιτισμός παραμένει σταθερός πυλώνας της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας.
THE LIFO TEAM
LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Good Living / LiFO x Xiaomi 15T: Ένας διαγωνισμός που σε φέρνει πιο κοντά σε όσα αγαπάς

Διεκδίκησε τη συμμετοχή σου στα μοναδικά φωτογραφικά workshops της Xiaomi, σε συνεργασία με τη LiFΟ και τη Leica Academie στην Ελλάδα, κάνε zoom σε όσα αγαπάς και μπορεί να δεις τις φωτογραφίες σου να γίνονται εξώφυλλο.
THE LIFO TEAM
«Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Good Living / «Πόσο έτοιμοι είμαστε για μια φυσική καταστροφή;»: To πρωτότυπο πείραμα της Interamerican

Μέσα από το διαδραστικό Packmen Project στην καρδιά της πόλης, η Interamerican έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για ατομική και συλλογική ανθεκτικότητα απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος.
THE LIFO TEAM