Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό

Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό

Η Nespresso δημιουργεί τον απόλυτο συνδυασμό καφέ και πάγου για παγωμένες συνταγές από τους πιο ικανούς baristi.

ADVERTORIAL

Ο ερχομός του καλοκαιριού είναι συνδεδεμένος με διάφορα πράγματα - τη ζεστή θερμοκρασία, τη χαλάρωση, τις όμορφες στιγμές με φίλους και φυσικά με τον παγωμένο, δροσιστικό καφέ. Υπάρχει, άραγε, πιο ιδανικός συνδυασμός από τον καφέ με πάγο;

 

Ειδικά τις στιγμές που θέλουμε να απολαύσουμε ένα ρόφημα που θα μας αναζωογονήσει, θα μας δώσει ενέργεια και θα μας δροσίσει πραγματικά, χρειαζόμαστε την ιδανική συνταγή έτσι ώστε να βιώσουμε μία ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Είτε αυτή η συνταγή είναι για τον αγαπημένο Freddo Espresso ή τον Freddo Cappuccino που απολαμβάνουμε οι περισσότεροι το καλοκαίρι, το κάθε βήμα έχει σημασία - από την επιλογή του χαρμανιού, μέχρι και τη στιγμή που θα βάλουμε τον πάγο στο ποτήρι.

 

Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό

 

Αντλώντας έμπνευση από τους πιο ικανούς baristi στον κόσμο και ανάμεσα στις πιο εμβληματικές συνταγές παγωμένου καφέ, η Nespresso έχει επιλέξει εκείνες που μπορούν να δημιουργήσουν τον ιδανικό κρύο καφέ, δίνοντάς μας την ευκαιρία να τον απολαύσουμε φτιάχνοντάς τον μόνοι μας, στο σπίτι. Έτσι, έχουμε στα χέρια μας τη σειρά Barista Creations for Ice, μέσα από τη γνώση των coffee experts της Nespresso, η οποία αναδεικνύει ιδιαίτερα τα αρώματα του ποιοτικού καφέ όταν αναμειγνύεται με πάγο.

 

Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό

 

Η σειρά περιλαμβάνει δύο ιδιαίτερα χαρμάνια, τον Freddo Delicato και τον Freddo Intenso. Οι φρουτώδεις νότες με ποικιλίες καφές Arabica από την Κένυα, δημιουργούν έναν ελαφρώς καβουρδισμένο καφέ που προσφέρει μία λεπτή και φρουτώδη επίγευση, ιδανικός για να μας δροσίσει μέσα σε έναν Freddo Espresso τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Χρειάζονται τέσσερα απλά βήματα για να τον απολαύσετε: χρησιμοποιείτε δύο κάψουλες Freddo Delicato, βάζετε τον καφέ σε ψηλό ποτήρι με δύο ή τρία παγάκια, τον ανακατεύετε, προσθέτετε πάγο, ένα χάρτινο καλαμάκι και έχετε έναν δροσερό Freddo Espresso.

 

Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό

 

Αν προτιμάτε τον Freddo Cappuccino, τότε μπορείτε να επιλέξετε τον Freddo Intenso, ένα χαρμάνι από κόκκους Arabica της Νότιας Αμερικής και της Ινδονησίας με έντονη γεύση και γεμάτο σώμα - θα συμπληρώσει ιδανικά κάθε καλοκαιρινό απόγευμα. Κι εδώ, τα βήματα είναι εξίσου απλά, έτσι ώστε να μην χάσετε στιγμή από τη χαλάρωσή σας. Χρησιμοποιείτε δύο κάψουλες Freddo Intenso, βάζετε τον καφέ σε ψηλό ποτήρι με δύο ή τρία παγάκια, χτυπάτε με ένα μιξεράκι, προσθέτετε πάγο και αφρόγαλα και έχετε τον ιδανικό παγωμένο Freddo Cappuccino.

 

Καφές και πάγος: Πώς θα πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό

 

Μάλιστα, αν επιθυμείτε να δώσετε λίγη παραπάνω γεύση στους παγωμένους καφέδες σας, η Nespresso συνεργάστηκε με την premium σειρά σιροπιών Monin για ένα mini σετ σιροπιών των 50ml και μία ιδιαίτερη ποικιλία γεύσεων - Salted Caramel, White Peach και Blackcurrant. Δοκιμάστε να εμπλουτίσετε τον παγωμένο σας καφέ με σιρόπι από λευκό ροδάκινο ή ακόμα και με αλατισμένη καραμέλα, που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη δημιουργία σας.

 

 

Οι Barista Creations For Ice είναι διαθέσιμες online και στις Nespresso Boutiques. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ποικιλίες για παγωμένο καφέ της Nespresso, συμπεριλαμβανομένων συνταγών καφέ και των αξεσουάρ, επισκεφθείτε την www.nespresso.com.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ