Η νέα καμπάνια WOMANISM από την INTERSPORT καλεί όλες τις γυναίκες να αποτελέσουν έμπνευση

“Η νέα καμπάνια WOMANISM από την INTERSPORT καλεί όλες τις γυναίκες να αποτελέσουν έμπνευση” Facebook Twitter
0

Η INTERSPORT, με την νέα καμπάνια WOMANISM παρουσιάζει τις ιστορίες τριών γυναικών, την ανεξάντλητη δύναμη που τις βοήθησε να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, απέναντι σε κάθε αντιξοότητα και κοινωνικό στερεότυπό και καλεί όλες τις γυναίκες να αποτελέσουν κι εκείνες έμπνευση.

Η Μαρία Πρεβολαράκη, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πάλης βρέθηκε σε ένα ανδροκρατούμενο αθλητικό περιβάλλον αλλά και απέναντι σε κοινωνικά στερεότυπα. Με την φράση «αν το θέλεις πραγματικά, έχεις τη δύναμη να καταφέρεις τα πάντα» να αποτελεί οδηγό, κατάφερε να ξεχωρίσει στον χώρο της Πάλης. Η Παραολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Στέλλα Σμαραγδή ήρθε από πολύ μικρή αντιμέτωπη με την διαφορετικότητα. Ο αθλητισμός τη βοήθησε να αγαπήσει τον εαυτό της και κατάφερε να διακριθεί στον στίβο κατακτώντας μετάλλια σε Πανευρωπαϊκά & Παγκόσμια πρωταθλήματα. Τέλος, η Τάνια Κεραμυδά, πάσχει από μια σπάνια αυτοάνοση νευρολογική νόσο, τη Μυασθένεια Gravis που της έχει προκαλέσει πολλαπλές λειτουργικές διαταραχές, που όμως δεν αποτέλεσαν εμπόδιο για να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και να καταφέρει σημαντικές διακρίσεις.
 

Σε όλους τους αγώνες της μέχρι σήμερα έχει πετύχει πανελλήνια ρεκόρ στον ακοντισμό και είναι 2 συνεχόμενες χρονιές 1η στο Πανελλήνιο στον ακοντισμό και στα 100μ.
 

Στόχος της Τάνιας, οι Παραολυμπιακοί αγώνες του 2024. Δείτε ολόκληρες τις ιστορίες & εμπνευστείτε στο https://www.intersport.gr/womanism/

Στην INTERSPORT πιστεύουν στην δύναμη της γυναίκας και την στηρίζουν καθημερινά. Είναι όραμά τους να ενισχύουν τη γυναίκα σε κάθε πλαίσιο. Άλλωστε το 52% του ανθρώπινου δυναμικού τους είναι γυναίκες.

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

Good Living / Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά

ΔΕΗ και Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ταξιδεύουν σε είκοσι πόλεις στην Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να γνωρίσουν το 3x3, το ολυμπιακό άθλημα που ξεκίνησε από τις γειτονιές του κόσμου.
THE LIFO TEAM
dfgh

Good Living / Το OPEN HOUSE Athens επιστρέφει: Μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης της αρχιτεκτονικής της Αθήνας

Δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι – ιστορικά και σύγχρονα κτίρια, κατοικίες, γραφεία, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εγκαταστάσεις – ανοίγουν τις πόρτες τους, προσφέροντας δωρεάν ξεναγήσεις.
THE LIFO TEAM
The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Good Living / The Ellinikon: Ένα έργο που αναπτύσσεται με σεβασμό και αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία

Δίνοντας φωνή στους κατοίκους των γειτονικών Δήμων μέσα από δύο έρευνες, η LAMDA μετρά μια σειρά από πρωτοβουλίες για το περιβάλλον, τον περιορισμό οχλήσεων και τη συμπερίληψη.
THE LIFO TEAM
«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ