Η νέα εφαρμογή που προσφέρει 1€ για κάθε download στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η νέα εφαρμογή που προσφέρει 1€ για κάθε download στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

Η εφαρμογή της Λουξ είναι δωρεάν και περιλαμβάνει ποιοτικό και επικαιροποιημένο περιεχόμενο από το διαδίκτυο με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

ADVERTORIAL

Οι δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο ευνοούν τις νέες ιδέες που συνδυάζουν την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, με την χρήση της τεχνολογίας.

 

Η προσαρμοστικότητα εν μέσω της πανδημίας ανέδειξε την ανάγκη για δημιουργία εργαλείων που θα διευκολύνουν τη καθημερινότητα των πολιτών. Κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρία αναψυκτικών και χυμών Λουξ, δημιούργησε μία εφαρμογή που προσφέρει 1€ για κάθε download στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το ποιοτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο.


Με ποιοτικό και επικαιροποιημένο περιεχόμενο
Η πρώτη αυτή δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα της Λουξ, ονομάζεται Loux Plai-Plai και επιλέγει ποιοτικό και επικαιροποιημένο περιεχόμενο από το διαδίκτυο με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να αξιοποιήσουν εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Μέσα από πλούσια θεματολογία, οι χρήστες κάθε ηλικίας έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν και να εκπαιδευτούν μόνο από έγκυρες και επιλεγμένες πηγές. Η εφαρμογή αποτελείται από τέσσερις κατηγορίες.


Ενημέρωση, Ψυχαγωγία, Εκπαίδευση, Ενδυνάμωση

Οι βασικοί άξονες της εφαρμογής (App) Loux Plai-Plai είναι η έγκυρη ενημέρωση, οι προτάσεις για ποιοτική ψυχαγωγία, οι παραπομπές σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο αλλά και οι προτάσεις για ενδυνάμωση του σώματος και του πνεύματος. Ενδεικτικά, μπορείτε να βρείτε δωρεάν online θεατρικές παραστάσεις, ιδέες για ενδυνάμωση του σώματος, περιήγηση σε εικονικά μουσεία, ασκήσεις και παιχνίδια για πνευματική ενδυνάμωση. Επίσης, περιλαμβάνει εξαιρετικό περιεχόμενο και για τη φροντίδα των ηλικιωμένων και των παιδιών. Επιπρόσθετα, με ένα «tap» στην οθόνη μπορεί κανείς παράλληλα να ακούει μουσική από διαδικτυακά ραδιόφωνα με ελληνικά και ξένα αγαπημένα τραγούδια.


Η Λουξ προσφέρει 1€ στο Ε.Σ.Υ για κάθε download
Mέσω της δωρεάν εφαρμογής Loux plai-plai, η Λουξ κάνει ένα ακόμα βήμα και προσφέρει 1€ για κάθε download που κάνει κανείς, ενισχύοντας στην πράξη το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσετε το app εδώ και η Λουξ θα προσφέρει για εσάς.

 

Η νέα εφαρμογή που προσφέρει 1€ για κάθε download στο Εθνικό Σύστημα Υγείας
Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ