Με τη «Φάρμα» η φύση βάζει τους κανόνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

«Η Φάρμα» έρχεται ξανά στον ΑΝΤ1

«Η Φάρμα» κάνει πρεμιέρα αύριο, 4 Δεκεμβρίου στις 20.00, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και υπόσχεται μια αληθινή εμπειρία στην οποία η φύση βάζει τους κανόνες.

ADVERTORIAL

 

Πόσοι από εμάς μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να κόβει ξύλα, να φροντίζει ζώα, να κουβαλά πόσιμο νερό και να μην έχει ηλεκτρικό ρεύμα, το κινητό του τηλέφωνο ή το τάμπλετ;


Αυτό επέλεξαν να κάνουν οι παίκτες της «Φάρμας», η οποία έρχεται για να κάνει την αγροτική ζωή τη νέα τηλεοπτική μας συνήθεια. Όσοι θέλουμε να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της πόλης και να γνωρίσουμε πώς είναι να ζει κανείς κοντά στη φύση και να ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές, δίνουμε ραντεβού στον ΑΝΤ1.


Σε έναν όμορφο ελαιώνα μέσα στο δάσος, θα βρίσκεται μια απόλυτα ρεαλιστική «Φάρμα», σε μια έκταση 25 στρεμμάτων στην οποία, 18 παίκτες και 18 διαφορετικές προσωπικότητες αφήνουν για λίγο τις ως τώρα ιδιότητές τους για να μεταμορφωθούν σε αγρότες.

 

 

Έτσι, στις οθόνες μας θα δούμε μεταξύ άλλων τις τραγουδίστριες Σάσα Μπάστα και Αγγελική Ηλιάδη, τον αγαπημένο «ήρωα» των 80s Σταμάτη Γαρδέλη, την παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση, τη χρυσή Ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα, τον επιχειρηματία Μάνο Πανταζή, τον ρεμπέτη Κωνσταντίνο Παπαϊωάννου-Κουτσαβάκη και τον πρώην Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη.

 

Στόχος των 18 παικτών είναι η επιβίωση, σε μια φάρμα που δεν έχει ακριβώς όλες τις ανέσεις. Οι προμήθειες είναι λίγες, οπότε πρέπει να τις χειριστούν με φειδώ, όπως και το νερό, ενώ δε θα έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. Οι συμμετέχοντες δε θα έχουν μόνο δυσκολίες αλλά και αρκετές ευθύνες. Όλες οι αγροτικές εργασίες της φάρμας θα περνούν από τα δικά τους χέρια, όπως και η φροντίδα και εκτροφή των ζώων.

 

Επίσης και οι μεταξύ τους σχέσεις θα δοκιμαστούν. Πέρα από το ότι οι παίκτες θα πρέπει να συνυπάρξουν αρμονικά μέσα στη «Φάρμα» και να συνεργαστούν για τις εργασίες της, θα υπάρξουν και απαιτητικά αγωνίσματα (σε έναν αχυρώνα έκτασης 600 τ.μ.) στα οποία θα πρέπει να ανταποκριθούν αλλά και να κριθούν, μιας και κάθε εβδομάδα, ο ηττημένος της Μονομαχίας Αποχώρησης θα αποχωρεί από το σπίτι της «Φάρμας».

 

Ο υποψήφιος αγρότης που θα αντέξει μέχρι το τέλος, θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής της «Φάρμας» και θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

 

Με τη «Φάρμα» η φύση βάζει τους κανόνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Ο Σάκης Τανιμανίδης αναλαμβάνει την παρουσίαση της «Φάρμας».

 

Ένα ριάλιτυ περιπέτειας όπως η «Φάρμα», χρειάζεται και έναν παρουσιαστή «παντός καιρού». Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει για άλλη μια χρονιά ο μοναδικός Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος με θετική ενέργεια και χιούμορ δε θα αρκεστεί σε μια απλή παρουσίαση, αλλά θα παίξει καταλυτικό ρόλο, όταν και όπως χρειάζεται.

 

Σε όλο αυτό το συναρπαστικό ταξίδι οι 18 συμμετέχοντες δε θα είναι μόνοι τους. Στο πλάι τους θα έχουν τον «Βετεράνο» της περσινής «Φάρμας», Μιχάλη Ιατρόπουλο, που θα τους δώσει όλα εκείνα τα tips που θα χρειαστούν, βάσει της δικής του εμπειρίας. Κι όπως κάθε φάρμα, έτσι κι αυτή έχει τον «Επιστάτη» της. Ο Βασίλης Φιλίππου θα επιβλέπει κάθε γωνιά και δραστηριότητα μέσα στην αγροτική έκταση.

 

Από αύριο όλοι ερχόμαστε πιο κοντά στη φύση και αφήνουμε τον ΑΝΤ1 να μεταμορφώσει το σαλόνι μας σε «Φάρμα».

 

«Η Φάρμα» κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αύριο (Σάββατο 4 Δεκεμβρίου) στις 20.00. Τη βλέπετε και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 21.30, ενώ θα δίνει το καθημερινό της ραντεβού από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21.00 και την Παρασκευή στις 21.30.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ