Η Ελένη Φουρέιρα φέρνει τη θετική της ενέργεια στο TikTok

Η Ελένη Φουρέιρα φέρνει τη θετική της ενέργεια στο TikTok

Amita Motion και Ελένη Φουρέιρα δημιουργούν το νέο TikTok Trend και ανυπομονούμε να έρθει η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023.

 
ADVERTORIAL

Σκοπός στη ζωή μας να βλέπουμε τα θετικά, ακόμα και αν όλα φαίνονται δύσκολα. Όπως έχει δείξει η ζωή και η καθημερινότητα, όσες «αναποδιές» και αν βρεθούν μπροστά σου πάντα μπορείς να ανακαλύψεις τη θετική ενέργεια, δίνοντας στη ρουτίνα το δικό σου νόημα. Τη δική σου ξεχωριστή οπτική. Αυτό ετοιμάζεται να κάνει και η Ελένη Φουρέιρα μαζί με την Amita Motion, ετοιμάζοντας να δημιουργήσουν ένα νέο trend γεμάτο θετική ενέργεια στο TikTok.

 

Ένα νέο τραγούδι που ετοιμάζεται να γίνει η «φωνή» κάθε ανθρώπου που θα το ακούσει, καλώντας τον να εκφράσει μέσω αυτού τα συναισθήματά του.

 

Η Ελένη Φουρέιρα φέρνει τη θετική της ενέργεια στο TikTok

 

Έτοιμοι για ένα νέο trend γεμάτο θετική ενέργεια;

Αν υπάρχει κάτι που χαρακτηρίζει την Ελένη Φουρέιρα πέρα από το τραγούδι και τις αξιοζήλευτες χορευτικές της κινήσεις, είναι ότι αποτελεί αστείρευτη πηγή θετικής ενέργειας, σε ό,τι και αν επιλέξει να κάνει. Με αφορμή την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, η τραγουδίστρια επιστρέφει δυναμικά και εμπνευσμένη από την καμπάνια Amita Motion Free Your Emotion ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι και δημιουργεί μέσω αυτού ένα νέο trend στο TikTok.

 

Μέσω του Amita Motion Free Your Emotion και του νέου της τραγουδιού η Ελένη Φουρέιρα καλεί το κοινό του TikTok να μην κρατάει κρυμμένες τις σκέψεις του, να τραγουδήσει, να χορέψει και να εκφράσει με όποιον τρόπο θέλει τα συναισθήματά του.

 

@iamfoureira New song is coming! #freeyouremotion με μπαλάντα ή beat; Εσύ αποφασίζεις! Κι εγώ με την Amita Motion θα το κυκλοφορήσουμε. @Amita_Motion ♬ πρωτότυπος ήχος - Foureira

 

Με αφορμή λοιπόν την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023, η τραγουδίστρια ενώνει τη θετική της ενέργεια με την Amita Motion και μας προετοιμάζουν για ένα άκρως «εκρηκτικό» mix, ένα νέο τραγούδι, απόσπασμα του οποίου θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές εκτελέσεις, εμπνευσμένες από τα βασικά συναισθήματα της καμπάνιας Free your emotion, δηλαδή την αγάπη και τη λύπη. Το μόνο που απομένει είναι ο κόσμος να ταυτιστεί και να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, με όποιο τρόπο διαλέξει να το κάνει.  

 

Το τραγούδι, ολοκληρωμένο, θα το απολαύσουμε για πρώτη φορά live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι και γεμίστε με άπειρη θετική ενέργεια.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ