Η CÎROC έφερε το Celebrational Mood στο Fashion TV World's Excellence Gala

Η CÎROC γιόρτασε τη μόδα στο Fashion TV World's Excellence Gala

Η ultra-premium vodka CÎROC γιόρτασε τη μόδα στο Fashion Tv World’s Excellence Gala και το Cîroc Squad ήταν εκεί.

CÎROC σημαίνει celebration και γι’ αυτό η εκλεπτυσμένη vodka συνοδεύει με τον πιο γιορτινό και premium τρόπο κάθε κοσμικό happening που συμβαίνει στον κόσμο. Έτσι, φέτος το Fashion TV έκανε «CELEBRATE WITH CÎROC» τα 25α «τηλεοπτικά» γενέθλια του, στο World’s Excellence Gala, σε ένα μαγευτικό τοπίο με φόντο την Ακρόπολη. Η βραδιά ήταν γεμάτη μόδα, μουσική και λαμπερές παρουσίες από το χώρο της ελληνικής και διεθνούς showbiz, οι οποίοι απόλαυσαν την εκλεπτυσμένη γεύση της ultra-premium vodka CÎROC και ανακάλυψαν το playful luxury που την χαρακτηρίζει.

 

Η CÎROC ΕΦΕΡΕ ΤΟ CELEBRATIONAL MOOD ΣΤΟ FASHION TV WORLD’S EXCELLENCE GALA

 

Από ένα τέτοιο event δεν θα μπορούσε να λείπει το CÎROC Squad, αφού αντικατοπτρίζει τέλεια τον celebrational χαρακτήρα της CÎROC. Το γνωστό μοντέλο Χαρά Παππά, η τραγουδίστρια Ανδρομάχη, ο Dj Kas, η fashion designer και στυλίστρια Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο χορογράφος Bill Roxenos διασκέδασαν όλοι μαζί, απολαμβάνοντας όλα τα fashion και μουσικά δρώμενα του event, παρέα με τη CÎROC vodka.

 

Η CÎROC ΕΦΕΡΕ ΤΟ CELEBRATIONAL MOOD ΣΤΟ FASHION TV WORLD’S EXCELLENCE GALA

 

Κατά τη διάρκεια του event η cool παρέα της CÎROC, καθώς και όλοι οι καλεσμένοι , είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο μοναδικά CÎROC serves τα οποία έδωσαν μια έξτρα εκλεπτυσμένη πινελιά στη βραδιά: δροσιστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι και premium Cîroc & Tonic.

 

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά συνεχίστηκε με celebrational mood στο after party που έγινε στον εσωτερικό χώρο του Dionysos Zonar’s. Το CÎROC Squad διασκέδασε απολαμβάνοντας CÎROC vodka, χορεύοντας και βγάζοντας τις πιο cool φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκαν με τους φίλους τους στα social media.

 

Η CÎROC ΕΦΕΡΕ ΤΟ CELEBRATIONAL MOOD ΣΤΟ FASHION TV WORLD’S EXCELLENCE GALA

 

Η ultra-premium vodka CÎROC αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό σε κάθε celebrational περίσταση, προσθέτοντας το playful luxury που χρειάζεται κάθε ξεχωριστή στιγμή.

 

#CIROCVODKA #CELEBRATEWITHCIROC

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ