Huawei AppGallery: Πλοήγηση, gaming, e-banking, παρακολούθηση υγείας, shopping

Huawei AppGallery: Πλοήγηση, gaming, e-banking, παρακολούθηση υγείας, shopping

ADVERTORIAL

Aπό τον Τίμο Κουρεμένο

 

Όταν έχεις όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι και, φυσικά, τις αγαπημένες σου εφαρμογές, η Google δεν σου χρειάζεται.

 

Πριν από λίγα χρόνια, συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2018, η Huawei αποφάσισε να κάνει κάτι παράτολμο για πολλούς, να δημιουργήσει το δικό της κατάστημα εφαρμογών, το οποίο θα είναι ανοιχτό και, φυσικά, θα διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, παρέχοντας ποικιλία premium αλλά και local εφαρμογών.

 

Τρία χρόνια μετά το Huawei AppGallery συνεχίζει την ανοδική του πορεία και πλέον μετράει πάνω από 530 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως, με τον αριθμό των downloads στο διάστημα Ιανουαρίου - Σεπτεμβρίου του 2020 να είναι 384,4 δισεκατομμύρια. Φυσικά, η Huawei δεν έχει μείνει μόνο σε αυτό. Επενδύει σε συνεργασίες για να φροντίσει ώστε κάθε χρήστης της να έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται και να μην υστερεί σε τίποτα από κάποιον χρήστη Android συσκευής με Google Services. Γι’ αυτόν τον λόγο έχει συνεργαστεί με 2,3 εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι φροντίζουν να φέρνουν στο Huawei AppGallery νέες εφαρμογές, και όχι μόνο.

 

Η ασφάλεια, βέβαια, είναι το πιο σημαντικό θέμα για τη Huawei, γι’ αυτό φροντίζει να τηρεί όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, έχοντας περάσει από τα πιο απαιτητικά τεστ, ώστε να μπορεί να προσφέρει στους χρήστες της την ασφάλεια που χρειάζονται, βάζοντας φυσικά την ιδιωτικότητά τους σε απόλυτη προτεραιότητα.

 

Το γεγονός, δε, ότι τα mobile apps των τραπεζών Eurobank, Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας, και πολύ σύντομα της Τράπεζας Πειραιώς, είναι διαθέσιμα στο AppGallery βάζει τέλος ακόμα και στην τελευταία υποψία ανησυχίας γύρω από την ασφάλεια του συστήματος. Η συμμετοχή των τραπεζών επιβεβαιώνει ότι το AppGallery έχει περάσει με επιτυχία και τα πιο απαιτητικά τεστ ασφαλείας και αξιοπιστίας.

 

Huawei AppGallery: Πλοήγηση, gaming, e-banking, παρακολούθηση υγείας, shopping

 

Εκτός από την ασφάλεια, όμως, το AppGallery διαθέτει 18 διαφορετικές κατηγορίες εφαρμογών, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα κ.ά., για να μπορεί κάθε χρήστης να βρει όλες όσες χρησιμοποιεί. Ανάμεσα σε αυτές, η Νο1 εφαρμογή παγκοσμίως για συγκοινωνίες Moovit, η οποία προτείνει την ιδανική επιλογή δρομολογίου για οποιαδήποτε μετακίνηση με ΜΜΜ σε 3.200 πόλεις σε 106 χώρες, καθώς και η κορυφαία εφαρμογή πλοήγησης TomTom Go Navigation, με 3D χάρτες, παρακολούθηση της κίνησης στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο κ.ά.

 

Στο κομμάτι των well-being εφαρμογών, ο κατάλογος συνεχώς μεγαλώνει και πλέον κάθε χρήστης μπορεί να βρει εφαρμογές, όπως το Huawei Health για πλήρη παρακολούθηση της υγείας, το Sleep Cycle, για να ξέρει ο χρήστης την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου του, το Home Workouts, που προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό, το StepsApp, για να ξέρουμε πόσα βήματα κάνουμε ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως, αλλά και εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών όπου, σε συνδυασμό με το βραβευμένο HUAWEI WATCH GT 2 PRO, βλέπουμε την πρόθεση της Huawei να φιλοξενήσει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών («third-party apps») στη διεθνή αγορά των wearables της. 

 

Για το κομμάτι των social media, που είναι κι ένα θέμα για το οποίο πολλοί χρήστες έχουν ενδοιασμούς σχετικά με το αν θα μπορούν να μπουν στο Instagram, στο Facebook και στο Youtube, επίσης υπάρχει λύση. Το όνομά της είναι «Petal Search». Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης που βοηθά τους χρήστες των Huawei smartphones να βρίσκουν όλα όσα χρειάζονται απευθείας από την μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στην κεντρική οθόνη του κινητού τους. Τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι από διαφορετικές πηγές και με αυτόν τον τρόπο κάθε χρήστης μπορεί να βρει ευκολότερα τις εφαρμογές που χρειάζεται και να τις εγκαταστήσει στο smartphone του.

 

Τέλος, στο κομμάτι των ελληνικών εφαρμογών, εκτός από τις τραπεζικές εφαρμογές, στο AppGallery μπορεί κανείς να βρει κορυφαίες και δημοφιλείς εφαρμογές για ελληνικές υπηρεσίες που έχουν γίνει απαραίτητες στον χρήστη, καθώς εξυπηρετούν καθημερινές ανάγκες, όπως οι μετακινήσεις, οι συναλλαγές, η διασκέδαση και η διατροφή.

 

Οπότε, μπορούμε να βρούμε εφαρμογές όπως το efood (η δημοφιλέστερη υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 7.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας), το Taxiplon Passenger (για ασφαλή μετακίνηση με ταξί), το ParkAround (για εύρεση σταθμών στάθμευσης αυτοκινήτων σε συμφέρουσες τιμές) και το e-fresh (για παραγγελίες ειδών σούπερ-μάρκετ), αλλά και τις εφαρμογές ΟΠΑΠ, ΔΕΗ, Χρυσή Ευκαιρία, Nova Go, ERTFlix και Viva.gr. Ο κατάλογος, όπως είναι λογικό, εμπλουτίζεται διαρκώς.

 

Φυσικά και εδώ η Huawei κάνει τη διαφορά, αφού ο καταναλωτής είναι πάντα στο επίκεντρο. Η εταιρεία δίνει όλα τα προνόμια στους χρήστες των συσκευών Huawei και τους ανταμείβει σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες. Έχουν πολλά ακόμα να περιμένουν από την κορυφαία αυτή εταιρεία, τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες και προνόμια, όσοι επιλέγουν τα προϊόντα της Huawei.

 

Τι μπορεί να μας λείψει, λοιπόν, αν έχουμε μια συσκευή Huawei; Απολύτως τίποτα! Η εμπειρία χρήσης είναι όπως την ξέραμε και λίγο καλύτερη, με περισσότερα προνόμια και ασφάλεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram:huaweimobilegr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ