Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό eΒazaar Νοσηλείας 09.12.22 - 06.01.23

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό eΒazaar από τη «Νοσηλεία»

Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη, γιατί με κάθε αγορά στηρίζετε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

 

«Το καλύτερο δώρο είναι το ενδιαφέρον σας». Αυτό είναι το νέο μήνυμα με το οποίο «ανοίγει τις διαδικτυακές του πόρτες» το φιλανθρωπικό eΒazaar της Νοσηλείας.

 

Φέτος τα Χριστούγεννα χάρισε κι ένα δώρο αγάπης. Κάθε αγορά από το Bazaar, ενισχύει τη δωρεάν κατ’ οίκον νοσηλεία και φροντίδα στους ασθενείς που συμμετέχουν στα προγράμματα της Νοσηλείας.

 

Στο eΒazaar μπορείτε να βρείτε χειροποίητα δώρα που με μεράκι έφτιαξαν εθελοντές αλλά και πολλά άλλα είδη που με αγάπη πρόσφεραν οι φίλοι της Νοσηλείας, άλλα καινούργια και άλλα που ψάχνουν νέα ζωή. Βιβλία που αποζητούν να ξαναδιαβαστούν, διακοσμητικά που ψάχνουν ένα νέο σπίτι και πολλά ακόμη. Όλα είναι μοναδικά και όλα συλλέχθηκαν με αγάπη. Αυτό προσφέρει η Νοσηλεία και αυτό προσφέρετε κι εσείς με τις αγορές σας. Αγάπη.

 

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό eΒazaar Νοσηλείας 09.12.22 - 06.01.23

 

Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μια δωροκάρτα με ποσό της επιλογής σας, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί με προϊόντα της επιλογής τους από το διαδικτυακό eBazaar της Νοσηλείας.

 

Επισκεφτείτε σήμερα το eshop.nosilia.org.gr και πραγματοποιείστε τις αγορές των χριστουγεννιάτικων δώρων. Κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη, είναι πολύτιμη, γιατί με κάθε αγορά στηρίζετε ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

 

Η Νοσηλεία είναι πιστοποιημένος, μη κερδοσκοπικός Οργανισμός και δραστηριοποιείται από το 2001 στην ευρύτερη περιοχή Αθηνών, με όραμα την καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ασθενείς με σοβαρές παθήσεις (καρκίνο, εγκεφαλικό, άνοια κ.ά) και τους ηλικιωμένους, οι οποίοι δε μπορούν να μετακινηθούν από το σπίτι τους είτε λόγω της νόσου ή της ηλικίας τους. Μέσα από τις δράσεις της, επιδιώκει να καλύψει τις ανάγκες για πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κατ’ οίκον νοσηλεία και ανακουφιστική φροντίδα στους ασθενείς που έχουν ανάγκη και να υποστηρίζει παράλληλα τα μέλη των οικογενειών τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected], 210 211 2395

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ