H Δημοφιλής Σειρά Smartphones vivo Υ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με Εξαιρετικά Κομψό Σχεδιασμό και Εντυπωσιακές Κάμερες

H δημοφιλής σειρά smartphones vivo Υ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό και εντυπωσιακές κάμερες

Η vivo επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με τα Υ76 5G, Y33s και Y01.

Η vivo, παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία smartphone, παρουσιάζει στην Ελλάδα την νέα σειρά Y με 3 μοναδικά μοντέλα, Υ76 5G, Υ33s και Y01, που προσφέρουν για την κατηγορία τους υψηλές τεχνολογικές δυνατότητες, Σύστημα Καμερών για δυνατή φωτογραφική εμπειρία και μοναδική σχεδίαση και κομψότητα. Τα νέα κινητά vivo, έρχονται να ενισχύσουν την γκάμα που προσφέρει η vivo στους Έλληνες καταναλωτές, με τεχνολογικά πλεονεκτήματα και πολύ ελκυστικές τιμές.

 

H Δημοφιλής Σειρά Smartphones vivo Υ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με Εξαιρετικά Κομψό Σχεδιασμό και Εντυπωσιακές Κάμερες

 

Υ76 5G: το νέο vivo Y76 5G, προσφέρει δυνατές φωτογραφικές λήψεις με εξαιρετικά λεπτό και κομψό σχεδιασμό.

Το νέο smartphone προσφέρει τον συνδυασμό εξαιρετικής εμφάνισης και ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών με λεπτό σώμα μόλις 7,79 mm. χιλιοστά, αποτελεί το πιο λεπτό smartphone της σειράς vivo Y 5G, ενώ τα περιγράμματα του σώματος της συσκευής εξασφαλίζουν τέλεια αίσθηση στην καθημερινή χρήση. Διατίθεται σε χρωματικές επιλογές Cosmic Aurora και Midnight Space με φινίρισμα frost χρώματος στην πλάτη, που το κάνει μοντέρνο και διακριτικό.

 

Εκτός από την κομψή του εμφάνιση, το vivo Y76 5G προσφέρει αυξημένη απόδοση και υψηλών δυνατοτήτων κάμερα 50MP για το Perfect Shot.

 

Επίσης τo σύστημα Multi-Turbo με το οποίο έρχεται εξοπλισμένο, βελτιστοποιεί τη χρήση δικτύου, την τεχνητή νοημοσύνη, την απόδοση του Gaming και την απαγωγή θερμότητας. Η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 4100mAh και η αξιόπιστη τεχνολογία FlashCharge 44W της vivo, διασφαλίζει ότι το vivo Y76 5G μπορεί να συμβαδίσει πλήρως με τις ανάγκες και τις ταχύτητες της σύγχρονης ζωής. Όπως όλα τα smartphone της σειράς Y, το vivo Y76 5Gπροσφέρει εξαιρετικό εύρος χαρακτηριστικών, με υποστήριξη διπλής SIM, γρήγορη συνδεσιμότητα 5G και πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η καθημερινή χρήση ενισχύεται με τη λειτουργία Ultra-Game 2.0, το Nano Music Player και ορισμένα νέα widgets.

 

Γρήγορη επεξεργασία με το νέο vivo Y76 5G

Το vivo Y76 5G είναι εξοπλισμένο με το τσιπ MediaTek 700 7nm 5G και 8 GB RAM για να διασφαλιστεί η γρήγορη επεξεργασία εικόνας και η ομαλή λειτουργία των εφαρμογών. Εκτός από τα 8 GB RAM, η τεχνολογική δυνατότητα Extended RAM 2.0 επιτρέπει στο vivo Y76 5G να αντλεί επιπλέον 4GB από τη ROM. H συνδυαστική μνήμη 12GB επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ εφαρμογών εύκολα και εξασφαλίζει απόδοση χωρίς καθυστερήσεις. Επιπλέον, η μέγιστη χωρητικότητα αποθήκευσης 128 GB παρέχει άφθονο χώρο για εφαρμογές και αποθήκευση πολύτιμων αναμνήσεων.

 

Εξαιρετική τεχνολογία και ισορροπημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το νέο vivo Y76 5G ξεχωρίζει στην κατηγορία του χάρη στην τεχνολογία φόρτισης με την οποία είναι εξοπλισμένο. Χάρη στο FlashCharge 44W, η μπαταρία 4100mAh (TYP) μπορεί να επαναφορτιστεί αποτελεσματικά και γρήγορα στο 70% σε μόλις 32 λεπτά, απομακρύνοντας κάθε προβληματισμό για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

H Δημοφιλής Σειρά Smartphones vivo Υ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με Εξαιρετικά Κομψό Σχεδιασμό και Εντυπωσιακές Κάμερες

 

vivo Y33s: Δυνατές Φωτογραφίες και γρήγορη επεξεργασία.

Με στόχο την παροχή ανώτερης εμπειρίας για καθημερινή χρήση και ψυχαγωγία, το vivo Y33s ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των χρηστών για εξαιρετική απόδοση Κάμερας και 8GB + 4GB επέκταση RAM και Fashion Σχεδιασμό. Διαθέτει σύστημα τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50MP, παρέχοντας το κατάλληλο σετ στους καταναλωτές για να καταγράφουν τις αναμνήσεις τους.

 

Οι λειτουργίες της κάμερας συνεχίζονται με μια Super Macro Camera, για μεγαλύτερη ευκρίνεια κατά τη λήψη από κοντά. Η vivo έχει φροντίσει ώστε η απόδοση να ταιριάζει με την φιλοδοξία της τέλειας λήψης. Ο επεξεργαστής RAM 8 GB που τροφοδοτείται από ένα MediaTek Helio G80 SOC διασφαλίζει την ομαλή εκτέλεση όλων των εφαρμογών και την ταχεία επεξεργασία των εικόνων. Επιπλέον, με 128 GB αποθηκευτικού χώρου, δεν υπάρχει ποτέ έλλειψη χώρου για να αποθηκεύσετε σημαντικές αναμνήσεις. Για να εγγυηθεί μια ξέγνοιαστη εμπειρία χρήστη κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας, το vivo Y33s προσφέρει 3 κύρια πλεονεκτήματα:

 

  • Δυνατότητα Extended RAM 2.0, η οποία επιτρέπει στη συσκευή να αξιοποιεί στο έπακρο τα 8GB που διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη RAM για να «δανειστείτε» επιπλέον 8GB+4GB μνήμης εργασίας από τα 128GB αποθηκευτικού χώρου για ομαλότερη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών
  • Γρήγορη φόρτιση 18W που καθιστά δυνατή την ταχεία φόρτιση της μπαταρίας, ακόμη και όταν πρόκειται για μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh (TYP)
  • Tο σύστημα vivo Energy Guardian το οποίο προσφέρει ισορροπία απόδοσης και αποδοτικότητας για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας

 

H Δημοφιλής Σειρά Smartphones vivo Υ είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με Εξαιρετικά Κομψό Σχεδιασμό και Εντυπωσιακές Κάμερες

 

vivo Y01: Μπαταρία 5000mAh, διπλή πίσω κάμερα 13MP

H συσκευή vivo Y01, έρχεται εξοπλισμένη με οθόνη IPS LCD 6,51 ιντσών με ανάλυση HD+. Διαθέτει κύρια κάμερα 13MP, selfie snapper 5MP και μπαταρία 5.000mAh.

 

Ο μοναδικός του σχεδιασμός προσφέρει χαρακτηριστικά που δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Το vivo Y01 έχει εγκοπή σε σχήμα σταγόνας στο επάνω μέρος της οθόνης, τα κουμπιά λειτουργίας και έντασης βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της συσκευής και είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε χρώμα. Η συσκευή διαθέτει οθόνη IPS LCD 6,51 ιντσών με ανάλυση HD+ 1600 × 720. Ο πίνακας οθόνης θα έχει αναλογία οθόνης προς σώμα 89% και ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Το smartphone διαθέτει 3 GB μνήμης RAM και 32 GB εσωτερικής αποθήκευσης. Όσον αφορά το λογισμικό, η συσκευή ξεκινά την λειτουργία της με Android 11 Go Edition και βασίζεται στο FuntouchOS 11.1.

 

Το vivo Y01 διαθέτει ρύθμιση διπλής κάμερας. Η μονάδα κάμερας που βλέπει προς τα πίσω περιλαμβάνει κύρια κάμερα 13MP με διάφραγμα f/2.2 και δευτερεύοντα φακό 2MP. Για τους σκοπούς της selfie φωτογραφίας, η συσκευή διαθέτει κάμερα 5MP που έχει φακό με διάφραγμα f/2.2. Το smartphone συνοδεύεται από μπαταρία 5.000 mAh που έχει υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 10W. Επίσης η συσκευή διαθέτει υποστήριξη face unlock (ξεκλείδωμα με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου) για λόγους ασφαλείας.

 

Τα Νέα vivo Smartphones της σειράς Υ, είναι διαθέσιμα για παραγγελίες στο συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων λιανικής και Operators.

 

Σχετικά με την vivo

Η vivo είναι μια εταιρεία τεχνολογίας, εξαιρετικών προϊόντων, τα οποία έχουν ως βάση τους τη σχεδιαστική αποτελεσματικότητα, και πυρήνα τους τις έξυπνες συσκευές και υπηρεσίες. Στόχος της εταιρείας είναι να οικοδομήσει μια σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων και του ψηφιακού κόσμου. Μέσω της μοναδικής δημιουργικότητάς που τη χαρακτηρίζει, η vivo παρέχει στους χρήστες έξυπνες συσκευές για μια πιο εύκολη καθημερινότητα.

 

Ενώ συγκεντρώνει και αναπτύσσει τα καλύτερα ταλέντα σε τοπικό επίπεδο προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υψηλής αξίας, παράλληλα η vivo υποστηρίζεται από ένα δίκτυο κέντρων Έρευνας και Ανάπτυξης στο Shenzhen, το Dongguan, το Nanjing, το Πεκίνο, το Hangzhou, τη Σαγκάη και το Xi'an, εστιάζοντας στην ανάπτυξη τεχνολογιών υψηλών προδιαγραφών για το καταναλωτικό κοινό, συμπεριλαμβανομένων της 5G, της τεχνητής νοημοσύνης, του βιομηχανικού σχεδιασμού, του συστήματος απεικόνισης και άλλων ανερχόμενων τεχνολογιών. Η vivo έχει επίσης δημιουργήσει ένα ευφυές δίκτυο παραγωγής (συμπεριλαμβανομένων αυτών που είναι εξουσιοδοτημένα από τη vivo), με ετήσια παραγωγική ικανότητα σχεδόν 200 εκατομμυρίων smartphones. Μέχρι στιγμής, η vivo έχει επεκτείνει και εδραιώσει το δίκτυο πωλήσεών της σε περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές και έχει αγκαλιαστεί από περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

 

*Το «Benfen» είναι ένας όρος που περιγράφει τη στάση του να κάνεις τα σωστά πράγματα και να κάνεις τα πράγματα σωστά – που είναι η ιδανική περιγραφή της αποστολής της vivo να δημιουργεί αξία για την κοινωνία.

 

Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα της vivo στη διεύθυνση https://www.vivo.com/gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της vivo στο vivo.com/gr και  τις σελίδες των Social Media κάνοντας follow στα παρακάτω links:

Facebook: http://www.facebook.com/vivomobilegr 

Instagram: http://www.instagram.com/vivo_greece/

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ