Γιορτή της Μητέρας: Μία ξεχωριστή καμπάνια μας καλεί να της αφιερώσουμε 30 λεπτά που θα κάνουν τη διαφορά

Γιορτή της Μητέρας: Μία ξεχωριστή ενέργεια μας καλεί να της αφιερώσουμε 30 λεπτά που θα κάνουν τη διαφορά

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία από την ομάδα του Κωτσόβολου, μας καλεί να σκεφτούμε λίγο παραπάνω τον χρόνο που αφιερώνουμε στον άνθρωπο που αποκαλούμε «μαμά».

ADVERTORIAL

Η μητέρα μας είναι ο άνθρωπος που μας έφερε στη ζωή. Αυτό από μόνο του είναι ξεχωριστό - ωστόσο, μητέρα δεν είναι μόνο εκείνη που μας καλωσόρισε στον κόσμο βιολογικά, αλλά ο άνθρωπος που μας μεγάλωσε, μας στήριξε, μας προσέφερε αγάπη, αφοσίωση και ασφάλεια. Φέτος, γιορτάζουμε την γυναίκα που αποκαλούμε «μητέρα» την Κυριακή 9 Μαΐου, στη Γιορτή της Μητέρας, με έμπνευση μία πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

 

Η έμπνευση αυτή, λοιπόν, φέτος έρχεται από μία μοναδική ενέργεια του Κωτσόβολου, που ανακαλύψαμε αυτές τις μέρες και μας έδωσε το έναυσμα για να σκεφτούμε την γιορτή αυτή με διαφορετικό τρόπο. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που το όνομά της εμφανίζεται συνήθως στις αναπάντητες κλήσεις του κινητού μας, αυτή είναι συνήθως η μητέρα μας. «2 αναπάντητες κλήσεις: Μαμά». Μία ένδειξη αρκετά γνώριμη. Πόσο συχνά όμως αφιερώνουμε τον χρόνο για να την καλέσουμε πίσω; Το κάνουμε αρκετά συχνά; Πολλές φορές, όχι, γιατί ξέρουμε πως εκείνη δεν θα μας παρεξηγήσει ποτέ.

 

 

 

Φέτος, λοιπόν, επανορθώνουμε. Η Κωτσόβολος, μία εταιρεία που νοιάζεται και στηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους της, παίρνει την πρωτοβουλία να «κλείσει» ένα μισάωρο από το ημερολόγιο του κάθε εργαζομένου της για να του/της υπενθυμίσει πως εκείνη την ώρα έχει το πιο σημαντικό ραντεβού της μέρας: αυτό με τη μαμά του/της. Έτσι, την Παρασκευή 7/5 στις 10.00-10.30 το πρωί, οι άνθρωποι της ομάδας του Κωτσόβολου έχουν μισή ώρα για να αφιερώσουν στην μητέρα τους, να την καλέσουν και να οργανώσουν την πιο όμορφη Γιορτή της Μητέρας - όπως και να βρουν τι ξεχωριστό δώρο θα της πάρουν.

 

Μέσα από την μοναδική αυτή πρωτοβουλία, ο Κωτσόβολος μας υπενθυμίζει όχι μόνο να αφιερώσουμε λίγο περισσότερο χρόνο στον άνθρωπο που μας αγαπά πιο πολύ από τον καθένα, αλλά και τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής - δηλαδή, του να βρίσκουμε χρόνο για τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Αυτό, άλλωστε, είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας.

 

Κι έτσι, μέσα από μία ολιγόλεπτη ενέργεια και μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία, είδαμε την φετινή Γιορτή της Μητέρας διαφορετικά. Μπήκαμε στην διαδικασία να σκεφτούμε λίγο παραπάνω το πόσο χρόνο της αφιερώνουμε, αλλά και πόσο σημαντικό είναι για τον άνθρωπο αυτό λίγα παραπάνω λεπτά από τη μέρα μας, που θα της δώσουν περισσότερη χαρά απ' όσο νομίζουμε. Φέτος, λέμε «Χρόνια Πολλά Μαμά», βάζουμε υπενθύμιση στο ημερολόγιό μας και της προσφέρουμε λίγη από την προσοχή και την αγάπη που μας δίνει τόσα χρόνια.

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ