Γιατί αξίζει να θερμάνετε το σπίτι σας με κλιματιστικό τον φετινό χειμώνα

Γιατί αξίζει να θερμάνετε το σπίτι σας με κλιματιστικό τον φετινό χειμώνα

Το Πλαίσιο προσφέρει τα κλιματιστικά που θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες μας τους μήνες που έρχονται.

ADVERTORIAL

 

Ο χειμώνας πλησιάζει και, ψυχολογικά τουλάχιστον, είμαστε πολύ έτοιμοι. Θέλουμε, επιτέλους, να φορέσουμε τα παλτό μας, να αλλάξουμε διακόσμηση και να κάνουμε τον χώρο μας λίγο πιο cozy απ΄ το συνηθισμένο, να κάνουμε βόλτες τα κυριακάτικα μεσημέρια με έναν ζεστό καφέ στο χέρι – να ζήσουμε λίγο σαν πρωταγωνιστές ταινίας.

 

Κι όλα αυτά είναι τέλεια. Το θέμα είναι πως, μαζί τους, θα έρθει η στιγμή να αναζητήσουμε τον ιδανικό τρόπο να ζεστάνουμε το σπίτι, χωρίς να ανάψουμε καλοριφέρ. Χρειαζόμαστε μία πιο οικονομική εναλλακτική, η οποία θα καλύψει ιδανικά τις ανάγκες μας και θα βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Κι αυτή η εναλλακτική, είναι το κλιματιστικό.

 

Είμαστε αρκετά εξοικειωμένοι με αυτές τις συσκευές. Είναι, χωρίς αμφιβολία, οι σωτήρες μας τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως συχνά θεωρούμε πως χρειαζόμαστε το κλιματιστικό αποκλειστικά για να δροσίζουμε έναν χώρο. Στην πραγματικότητα, είναι το μέσο θέρμανσης που αξίζει να προτιμήσουμε τον φετινό χειμώνα – και κάθε χειμώνα, για να είμαστε ειλικρινείς. Κι αυτό γιατί απαιτεί το ¼ της ενέργειας για να παράξει την ίδια θερμότητα στον ίδιο χώρο, σε σχέση με τους άλλους τρόπους θέρμανσης.

 

Προκειμένου να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση του κλιματιστικού μας, θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εύρεση του σωστού σημείου τοποθέτησής του. Αποφεύγουμε, λοιπόν, την τοποθέτηση κοντά στην κουζίνα ή τον φούρνο, όπου είναι έντονη η υγρασία και οι οσμές. Ιδανικά, το air condition θα μπει στην πλευρά των πορτών και των παραθύρων, με τη ροή ρυθμισμένη προς τα κάτω, ώστε να αποφύγουμε πιθανές απώλειες, και με τέτοιον τρόπο ώστε ο αέρας να έρχεται προς το κέντρο του δωματίου. 

 

Γιατί αξίζει να θερμάνετε το σπίτι σας με κλιματιστικό τον φετινό χειμώνα

 

Στο Πλαίσιο, μπορούμε όχι απλώς να βρούμε τη συσκευή που μας ταιριάζει, αλλά να εξοικονομήσουμε χρόνο, χρήματα και ενέργεια.

 

Δε θα χρειαστεί να ανησυχήσουμε για τίποτα, πέρα από την επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού. Κι αυτό γιατί αμέσως θα αποκτήσουμε πρόσβαση σε μία σειρά υπηρεσιών, οι οποίες μας «λύνουν τα χέρια». Ξεκινώντας από την απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής, συνεργείο πιστοποιημένων τεχνικών έρχεται στον χώρο μας για να την αποσυνδέσει και να την αφαιρέσει με ασφάλεια. Στη συνέχεια, με την «υπηρεσία εγκατάστασης», οι ειδικοί από το Πλαίσιο θα εγκαταστήσουν το νέο κλιματιστικό με εγγύηση τριών μηνών και θα ελέγξουν την ορθή λειτουργία της. Όταν έρθει η ώρα για τη συντήρηση, δε θα χρειαστεί καν να αναζητήσουμε τεχνικό. Απλώς επιλέγουμε τη διάρκεια της υπηρεσίας, από 1 έως 3 έτη, και την εργασία αναλαμβάνει εξειδικευμένος τεχνικός. 


 
Αν, πάλι, θέλουμε να περάσουμε έναν ξέγνοιαστο χειμώνα, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε την premium επέκταση εγγύησης κλιματισμού για πέντε έτη. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη για 12 ώρες κάθε μέρα, 6 ημέρες την εβδομάδα, ενώ γίνονται απεριόριστες επισκευές στον χώρο μας, σ' όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρισκόμαστε. Εκτός από τη δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, έχουμε πρόσβαση σε δωρεάν ανταλλακτικά και μεταφορικά και εγγύηση επισκευής. Ο τεχνικός θα έρθει σε επικοινωνία μαζί μας εντός 24 ωρών, η επισκευή θα πραγματοποιηθεί μέσα σε 20 εργάσιμες ημέρες και, για όσο διάστημα κρατήσει, θα πάρουμε ένα «δανεικό» κλιματιστικό από το Πλαίσιο. Σε περίπτωση που η βλάβη είναι ανεπανόρθωτη, η συσκευή μας αντικαθίσταται.

 

Κι αν έχουμε ενταχθεί στο στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε ένα από τα κλιματιστικά του Πλαισίου. Θα δούμε το ποσοστό επιδότησης που δικαιούμαστε, θα συμπληρώσουμε την αξία της συσκευής που μας ενδιαφέρει και, ανάλογα, θα ενημερωθούμε πόσο κερδίζουμε. Έτσι, θα βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, θα περιορίσουμε τα μηνιαία μας έξοδα και θα φροντίσουμε το περιβάλλον. Άλλωστε, ένα λιγότερο ενεργοβόρο κλιματιστικό, συνεπάγεται τον μειωμένο λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος. Κι οι νέες τεχνολογίες που παρέχουν οι σύγχρονες συσκευές, μας εισάγουν σ’ έναν πιο «έξυπνο» τρόπο ζωής, ενώ με την ανακύκλωση της παλιάς συσκευής, θα γίνουμε μέρος της λύσης, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων, που αυξάνονται με γρήγορο ρυθμό. 

 

Τον φετινό χειμώνα, ο οποίος αναμένεται πιο δύσκολος από τους προηγούμενους, θα ζεσταθούμε με το κλιματιστικό μας. Και οι ποικίλες επιλογές που μας προσφέρει το Πλαίσιο, είναι σίγουρο πως θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες μας.

 

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερα για τα κλιματιστικά και τα θερμαντικά σώματα του Πλαισίου εδώ.
 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ