Flâneur Souvenirs & Supplies: Δώρα και αντικείμενα για εξερευνητές του κόσμου

Flâneur Souvenirs & Supplies: Δώρα και αντικείμενα για εξερευνητές του κόσμου Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
0

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από την εξερεύνηση, την ανησυχία να ανακαλύπτεις συνεχώς κάτι καινούργιο, να περπατάς κοιτώντας γύρω σου και όχι κάτω, να ταξιδεύεις βιώνοντας νέες εμπειρίες που αλλάζουν την οπτική σου.

Το Flâneur Souvenirs & Supplies είναι το σημείο όπου θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για την εξερεύνηση του κόσμου με διαφορετικούς τρόπους: σακίδια, ταξιδιωτικά αξεσουάρ, κάρτες, σημειωματάρια και vintage πυξίδες είναι κάποια από τα ιδιαίτερα αντικείμενα που γίνονται ξεχωριστό δώρο για κάθε αστικό ταξιδιώτη.

Μαζί τους θα χαζέψεις πρωτότυπες καρφίτσες, σκουφιά και τραγιάσκες Brixton, αδιάβροχα και πολλά άλλα αξεσουάρ, ενώ θα σε κερδίσει η συλλογή από βινύλια της ελληνικής σύγχρονης μουσικής σκηνής. Η λίστα της Ιnner Εar απλώνεται παρουσιάζοντας την τελευταία δουλειά του Μιχάλη Δέλτα, τους Ηχοτόπια, τους Electric Litany και μια σειρά από κυκλοφορίες που θα σε ταξιδέψουν με τους ήχους τους.

Μια ανάλογη εξερεύνηση θα ζήσεις μέσα από τα ταξιδιωτικά λευκώματα και τα φωτογραφικά αφιερώματα, ενώ στο section των βιβλίων θα βρεις μια εξαιρετική σειρά για παιδιά. Επιλεγμένοι τίτλοι όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα αγγλικά (όπως το Μystery of the golden wonderflower με την εξερευνήτρια αλεπού που αναζητά το μαγικό λουλούδι) για μικρούς περιπατητές που θα μεγαλώσουν αναζητώντας πάντα κάτι διαφορετικό.

Αυτό το διαφορετικό υπάρχει στο Flâneur Souvenirs & Supplies όπου θα βρεις, εκτός των άλλων, έργα «προσβάσιμης» τέχνης, μεταξοτυπίες σχεδιασμένες από Έλληνες καλλιτέχνες και designers που γίνονται γιορτινά δώρα με άποψη για εκείνους που είναι (ή θα γίνουν) λάτρεις της σύγχρονης σχεδιαστικής σκηνής. Το concept store της οδού Αδριανού έχει μια ωραία ιδέα για κάθε δώρο και τη μοιράζεται μαζί σου.

Flâneur Souvenirs & Supplies: Δώρα και αντικείμενα για εξερευνητές του κόσμου Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Flâneur Souvenirs & Supplies: Δώρα και αντικείμενα για εξερευνητές του κόσμου Facebook Twitter
Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

Φλέσσα 1 & Αδριανού 110, Πλάκα, 210 3226900

Ωράριο: καθημερινά 11:00-20:30

[email protected], FΒ: flaneursouvenirsandsupplies, Instagram: flaneur_souvenirs_supplies

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνής διάκριση για Oxygen Workplace του αρχιτεκτονικού γραφείου Potiropoulos+Partners στα Architecture Madrid Awards

Good Living / Διεθνής διάκριση του αρχιτεκτονικού γραφείου Potiropoulos+Partners στα Architecture Madrid Awards

Η διάκριση στα AMA Awards 2025 με βραβείο Gold, ενισχύει τη διεθνή παρουσία της Potiropoulos+Partners, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την έρευνα και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό.
THE LIFO TEAM