Φέτος, «ανοίγουμε» την πόρτα σε νέες δυνατότητες, νέες εμπειρίες και μια καλύτερη ζωή

Φέτος, «ανοίγουμε» την πόρτα σε νέες δυνατότητες, νέες εμπειρίες και μια καλύτερη ζωή

Η νέα καμπάνια του Κωτσόβολου μας εμπνέει να «ανοίξουμε» τις πόρτες που θα μας μεταφέρουν σε μια νέα εποχή.

ADVERTORIAL

Μετά από μήνες γεμάτους δυσκολίες και εγκλεισμό, επιτέλους ανοίγουμε την πόρτα και βγαίνουμε έξω, με περισσότερη ελπίδα και αισιοδοξία. Αυτό το «άνοιγμα» της πόρτας έχει τόσες διαφορετικές σημασίες για τον καθένα μας - γιατί πλέον, την ανοίγουμε σε μια καλύτερη ζωή.

 

Κάπως έτσι ξεκινάει και μία καμπάνια που μας έφερε στο μυαλό όλες τις φορές που έχουμε ανοίξει μια πόρτα προς μια όμορφη στιγμή ή προς μια νέα πραγματικότητα - ο Κωτσόβολος φέτος μας καλεί να «ανοίξουμε» αυτή την πόρτα, υπενθυμίζοντάς μας πόσα είναι αυτά που μας είχαν λείψει μέχρι σήμερα. 

 

 

Αυτή η πόρτα μπορεί να οδηγεί οπουδήποτε. Σε όλα όσα μας έλειψαν τόσο καιρό. Μπορεί να είναι η εξώπορτα του σπιτιού, που ανοίγοντάς την ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στους φίλους που έχουμε να δούμε μήνες - ακόμη και πάνω από χρόνο. Εκείνους που ακόμα κι από μακριά όλο αυτόν τον καιρό ήταν δίπλα μας και τώρα μπορούμε επιτέλους να μοιραστούμε από κοντά κάθε μας στιγμή.

 

Αυτή η πόρτα μπορεί να είναι η πόρτα του εξοχικού, του σπιτιού που έχει «φιλοξενήσει» τόσες πολλές αναμνήσεις και χαρούμενες ιστορίες της ζωής μας. Είναι η πόρτα που ανοίγουμε και βγαίνουμε τα καλοκαίρια στον ήλιο και τη φύση ή βλέπουμε αγαπημένα μας άτομα, εκείνα που έχουν πρωταγωνιστήσει σε όλες αυτές τις καλοκαιρινές μας στιγμές.

 

Αυτή η πόρτα μπορεί να είναι ακόμα και η πόρτα από το ψυγειάκι που βρίσκεται πάντα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου για να κρατάει τις μπίρες κρύες, όσο στήνουμε τη σκηνή για να απολαύσουμε τη φύση μαζί με την παρέα του camping. Σηματοδοτεί τη στιγμή που έχουμε βρει το ιδανικό spot, όλα είναι έτοιμα και το μόνο που μένει είναι να ακούσουμε τον ήχο από το καπάκι που ανοίγει.

 

Μπορεί να είναι η πόρτα του πλυντηρίου, που θα βγάλουμε από μέσα τα αέρινα καλοκαιρινά, τα μαγιό και τις πετσέτες, όλα αυτά τα ρούχα που ετοιμάζονται να μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Είναι τα ρούχα που μας φέρνουν ένα χαμόγελο νοσταλγίας και μας «ταξιδεύουν» στα μέρη που αγαπάμε περισσότερο.

 

Ίσως να είναι η «πόρτα» του πικ απ, που την «ανοίγουμε» αυτή τη φορά για να ακούσουμε το αγαπημένο μας βινύλιο μαζί με την παρέα. Για μια βραδινή μάζωξη με τους πιο κοντινούς στο μπαλκόνι του σπιτιού, να ακούμε τη μουσική μαζί με τους ήχους της πόλης και σε συνδυασμό με τα γέλια της παρέας, σε ένα συνονθύλευμα γεμάτο από όμορφα συναισθήματα. 

 

Έτσι, λοιπόν, ανοίγουμε την πόρτα σε μία νέα εποχή, σε νέες δυνατότητες και σε νέες εμπειρίες. Ανοίγουμε την πόρτα στους φίλους, την οικογένεια, τη δουλειά, τη διασκέδαση. Γιατί στον Κωτσόβολο, κάθε πόρτα που ανοίγουμε, μας οδηγεί σε μία καλύτερη ζωή.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ