AQUA Carpatica: Επιτέλους το νερό μου είναι αγνό, φυσικό και με ευχάριστη γεύση!

Εσύ πόσο καλά ενυδατώνεσαι; Επιτέλους το νερό μπορεί να είναι πραγματικά ευεργετικό με ευχάριστη γεύση

Γι’ αυτό όσοι πίνουν AQUA Carpatica γίνονται φανατικοί αυτής της ευχάριστης γεύσης και την ακολουθούν πιστά.

ADVERTORIAL

 

Όσες φορές κι αν έχω ακολουθήσει ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής στη ζωή μου, η μοναδική οδηγία που με έχει καταπιέσει περισσότερο απ’ όλες, είναι εκείνο το «πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 1,5 λίτρο νερό …». Δύσκολο, αν σκεφτείς ότι –μέχρι τώρα τουλάχιστον – το νερό μού ήταν παντελώς αδιάφορο, μη σου πω και ενοχλητικό ως ένα βαθμό, αφού δεν ένιωθα καμία γεύση αφενός, αφετέρου πάντα είχα επιφυλάξεις για τη φυσικότητα και τις αληθινές ευεργετικές του ιδιότητες.

 

Με το AQUA Carpatica τα δεδομένα άλλαξαν και για πρώτη φορά ένιωσα την αίσθηση της γεύσης να ενεργοποιείται στο στόμα μου απολαμβάνοντας ένα ποτήρι μεταλλικό ή ανθρακούχο νερό. Και τα δυο άκρως γευστικά χωρίς επίγευση μου έμαθαν ότι εκτός από το φαγητό, οι γευστικοί θύλακες επηρεάζονται και από το νερό που καταναλώνουμε. Γι’ αυτό όσοι πίνουν AQUA Carpatica γίνονται φανατικοί αυτής της ευχάριστης γεύσης και την ακολουθούν πιστά.

 

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το AQUA Carpatica είναι «ένα θαύμα της παρθένας φύσης» και αποτελεί το ιδανικό νερό που μπορείς να δώσεις στα παιδιά σου γνωρίζοντας ότι είναι ό,τι πιο φυσικό μπορεί να καταναλώσουν.

 

AQUA Carpatica: Επιτέλους το νερό μου είναι αγνό, φυσικό και με ευχάριστη γεύση!

 

Δεν έχουν άδικο οι ειδικοί που λένε πόσο σημαντικό είναι να συνδυάζουμε το κατάλληλο νερό με ένα ωραίο γεύμα. Ένα νερό με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, με ισορροπημένη γεύση και το πιο σημαντικό από όλα, να είναι πραγματικά αγνό. Μάλιστα, κάποιοι sommeliers νερού – ναι, υπάρχουν - συστήνουν ένα συγκεκριμένο τύπο νερού ανάλογα με το πιάτο, τη θερμοκρασία, την ώρα της ημέρας, και την περίσταση, ακριβώς όπως θα έκανε ένας sommelier κρασιού. Εντυπωσιακό;

 

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως το AQUA Carpatica είναι «ένα θαύμα της παρθένας φύσης» και αποτελεί το ιδανικό νερό που μπορείς να δώσεις στα παιδιά σου γνωρίζοντας ότι είναι ό,τι πιο φυσικό μπορεί να καταναλώσουν. Η καταγωγή του είναι αυτή που τα λέει όλα. Κλείσε τα μάτια και ταξίδεψε νοητά στα Καρπάθια Όρη. Μια τεράστια έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων που βρέχεται με μεγάλες ποσότητες νερού της βροχής και αποθηκεύει τεράστια αποθέματα.

 

Το AQUA Carpatica έχει λάβει 60 Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις κυρίως για τη γεύση και την ποιότητά του. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι ήρθε και στη δική μας αγορά μπορεί να σημαίνει μια καλύτερη διατροφή, πιο αγνή, βασισμένη στη φυσικότητα του πιο σημαντικού αγαθού για τη ζωή μας, του νερού.

 

Αυτή είναι η ιδιαίτερη πατρίδα των Φυσικών Μεταλλικών Νερών σε παγκόσμια κλίμακα αλλά και των Φυσικώς Ανθρακούχων Μεταλλικών Νερών. Εκεί, τα εδάφη καλύπτονται από απάτητα δάση με έλατα και βελανιδιές όπου ευδοκιμούν πληθυσμοί άγριων ζώων (αρκούδες, λύκοι, λυγξ, αγριογούρουνα κλπ.) Αυτά τα δάση που εκτείνονται σε μια επιφάνεια όσο 2 φορές η Μακεδονία, έχουν κρατήσει μακριά τις ανθρώπινες δραστηριότητες (δεν υπάρχουν εργοστάσια, άξονες μεταφορών ούτε μαζικές αγροτικές καλλιέργειες) που σημαίνει ότι οι φυσικοί πόροι προστατεύονται από τα φαινόμενα μόλυνσης. Στο υπέδαφος, η γεωλογική δομή των Καρπαθίων περιέχει σβησμένα παλαιά ηφαίστεια που αναβλύζουν ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα. 

 

AQUA Carpatica: Επιτέλους το νερό μου είναι αγνό, φυσικό και με ευχάριστη γεύση!

 

Ναι, εδώ δε μιλάμε για εκείνη τη σημείωση που συνήθως συναντάς στα σοδόνερα «με προσθήκη Διοξειδίου του Άνθρακα». Τίποτα τεχνητό δεν υπάρχει στο Ανθρακούκο AQUA Carpatica. Που σημαίνει πως οι φυσαλίδες που γαργαλάνε τη γλώσσα σου προέρχονται από την γη. Η διαφορά αυτή είναι σημαντική τόσο για το στομάχι μας όσο και για την χώνεψη. Μπορεί πίνοντας ένα σοδόνερο να νιώθεις άμεσα ότι χωνεύεις, στην πραγματικότητα όμως αυτό δεν ισχύει, αφού το CO2 δεν είναι  συνδεδεμένο με μέταλλα και όταν το πίνουμε απελευθερώνεται βίαια και επιθετικά στο στομάχι. Αντιθέτως, το Φυσικώς Ανθρακούχο Μεταλλικό  Νερό εμπεριέχει διττανθρακικά άλατα τα οποία συμβάλλουν σε μια πιο ομαλή και φυσική διαδικασία χώνεψης. 

 

Ως φανατική των σοδόνερων αυτή η πληροφορία από μόνη της γκρέμισε μπροστά μου έναν κόσμο, αλλά ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ένας καινούργιος. Ένας κόσμος όπου το νερό έχει γεύση – πραγματικά ευχάριστη – είναι αγνό, χωρίς ίχνη τοξικών χημικών αποβλήτων στη σύνθεσή του, δηλαδή νιτρικά και γίνεται μέρος της καθημερινότητας χωρίς να σε καταπιέζει η οδηγία της καλής ενυδάτωσης. Άλλωστε, στην περίπτωση του AQUA Carpatica το ανθρακούχο είναι το μοναδικό στον κόσμο χωρίς νιτρικά και το φυσικό μεταλλικό νερό περιέχει σχεδόν μηδέν νιτρικά.

 

Το AQUA Carpatica έχει λάβει 60 Διεθνή Βραβεία και διακρίσεις κυρίως για τη γεύση και την ποιότητά του. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι ήρθε και στη δική μας αγορά μπορεί να σημαίνει μια καλύτερη διατροφή, πιο αγνή, βασισμένη στη φυσικότητα του πιο σημαντικού αγαθού για τη ζωή μας, του νερού.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ