Ένα smartphone της HUAWEI έχει όλα όσα μπορεί να θέλουμε

Ένα smartphone της HUAWEI έχει όλα όσα μπορεί να θέλουμε

Το AppGallery, είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI και αποτελεί ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, παγκοσμίως

ADVERTORIAL

 

Η HUAWEI πάντα προσπαθεί να καινοτομεί και να βρίσκεται πάντα στην αιχμή του δόρατος με σκοπό να μπορούν τα προϊόντα της να ικανοποιούν κάθε νέα καταναλωτική ανάγκη. Οι συσκευές ξεχωρίζουν τόσο για τον σχεδιασμό τους όσο και για τα εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

 

Όπως είναι λογικό μαζί με το hardware ακολουθεί και το software. Έτσι παρά τις προκλήσεις που έχει αντιμετωπίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, μετά από το εμπάργκο που έχει δεχτεί από την πρώην Κυβέρνηση των ΗΠΑ, την Κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ, η εταιρία συνεχίζει να καινοτομεί και σε αυτό το πεδίο.

 

Το AppGallery, είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της HUAWEI και αποτελεί ένα από τα τρία κορυφαία καταστήματα εφαρμογών, με, καθημερινά, 560 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών, ενώ παρέχει ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών.

 

Το AppGallery έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του στη συνεργασία με προγραμματιστές τόσο σε παγκόσμια όσο και σε τοπική κλίμακα, για να παρέχει τις πιο χρήσιμες εφαρμογές στους χρήστες.

 

Στην Ελλάδα, είναι διαθέσιμες οι εφαρμογές όλων των κύριων καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως είναι αυτές από τις τράπεζες, τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, τις αλυσίδες παραγγελίας φαγητού, διασκέδασης και λειτουργίες με σύστημα πληρωμών, όπως το «My Alpha Wallet».

 

Στο κομμάτι των πληρωμών το AppGallery διαθέτει και υποστηρίζει εφαρμογές NFC πληρωμών και mobile banking, όπως την Curve αλλά και Revolut ενώ όσο η πλατφόρμα αναπτύσσεται, οι χρήστες μπορούν να βρίσκουν και να κατεβάζουν τις εφαρμογές που δεν διατίθενται ακόμα μέσω AppGallery χρησιμοποιώντας το Petal Search, το οποίο διατίθεται μέσω του AppGallery και είναι απόλυτα ασφαλές για τον χρήστη, σέβεται την ιδιωτικότητά του και δεν εκθέτει τη συσκευή σε κακόβουλο λογισμικό.

 

Ναι, αλλά τι γίνεται με τις Google υπηρεσίες;

 

Κανένα πρόβλημα και με τις Google υπηρεσίες. Ο χρήστης μπορεί μέσα από το AppGallery, να κατεβάσει την εφαρμογή Gspace. Στην συνέχεια όταν την ανοίξει θα μπορεί να βρει όλες τις εφαρμογές της Google που χρειάζεται στο κινητό του.

 

Με αυτό τον τρόπο μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς όλες τις δυνατότητες που του προσφέρει το HUAWEI smartphone του.

 

 

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ