Το The Ellinikon Experience Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Το επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο του The Ellinikon Experience Park.

Το The Ellinikon Experience Park μεταμορφώθηκε σε ιδανικό χριστουγεννιάτικο προορισμό

Δημιουργικότητα, φαντασία και εκπλήξεις συνθέτουν μια μοναδική διαδραστική γιορτινή εμπειρία.

ADVERTORIAL

 

 

Τα Χριστούγεννα δεν έχουν ηλικία ούτε όριο στον ενθουσιασμό, τη φαντασία, τη χαρά και το υπέροχο συναίσθημα του να νιώθεις ακόμα παιδί, ακόμη κι αν δεν είσαι. Το The Ellinikon Experience Park είναι φέτος πραγματικά ένα σκηνικό για γιορτινή εξερεύνηση χωρίς όριο ηλικιακό, ιδανικό για παρέες και οικογένειες.

 

Αν κάπως βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, αν ενδόμυχα ζηλέψατε τα θε(α)ματικά πάρκα που βλέπετε στις χριστουγεννιάτικες ταινίες, αν φτιάχνει η διάθεσή σας κάθε φορά που περνούν από το οπτικό σας πεδίο λαμπάκια και στολίδια ή αν απλώς θέλετε φέτος να ανεβάσετε την πιο πρωτότυπη/μοναδική/εντυπωσιακή φωτογραφία των γιορτών στο Instagram, πρέπει να προγραμματίσετε μια επίσκεψη στο The Ellinikon Experience Park το συντομότερο.

 

Γιατί το πιο δημοφιλές meeting spot στα νότια της Αθήνας έχει μεταφορτωθεί σε χριστουγεννιάτικο προορισμό, όπου τα πάντα, από την είσοδο μέχρι την πλατεία Α, συνθέτουν το απόλυτο open-air εορταστικό σκηνικό.

 

Το The Ellinikon Experience Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Ο τρόπος που στολίστηκε και φωταγωγήθηκε το πάρκο είναι μελετημένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αφού ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής και εμπνέεται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Η ιδανική ώρα άφιξης είναι νωρίς το απόγευμα, λίγο πριν πέσει ο ήλιος. Εκεί ξεκινά να αποκαλύπτεται η μαγική εικόνα του πάρκου που σε βάζει κατευθείαν σε Xmas mood. Χιλιάδες λαμπιόνια και τα πιο ξεχωριστά στολίδια απλώνονται στα 75 στρέμματα υπαίθριων χώρων, στα χιλιάδες δέντρα και φυτά, στις εγκαταστάσεις και στα εντυπωσιακά φωτισμένα υπόστεγα της Πολεμικής Αεροπορίας που έχουν κηρυχθεί νεότερα μνημεία.

 

Και αν ‒καλώς‒ ανησυχείτε για τον αντίκτυπο στο περιβάλλον, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ο τρόπος που στολίστηκε και φωταγωγήθηκε το πάρκο είναι μελετημένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, αφού ακολουθεί τις ανάγκες της εποχής και εμπνέεται από τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης, βασική αρχή σχεδιασμού του Πάρκου του Ελληνικού. Η ενέργεια που απαιτείται για τις ανάγκες όλου του φωτισμού προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές. Ακόμη, ο led φωτισμός που χρησιμοποιείται αποκλειστικά διασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει το 80% σε σύγκριση με τους συμβατικούς τρόπους. Άλλωστε, όπως αναφέρει και το φετινό εορταστικό μήνυμα του Πάρκου: «Αυτές οι γιορτές θα έχουν τη λάμψη και το φως της δικής σου ενέργειας».

 

Το The Ellinikon Experience Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Garden of Reflections.

 

Στο The Ellinikon Experience Park η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει κάτι υποχρεωτικό, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι πως θα περάσετε ώρες «χαμένοι» στις μοναδικές δραστηριότητες του Πάρκου, ειδικά στον «απόλυτο σταρ», το διάσημο πλέον διαδραστικό σιντριβάνι. Oι εκατοντάδες πίδακες νερού στο κέντρο του πάρκου είναι το σημείο αναφοράς και ο ιδανικός χώρος συνάντησης, μία από τις πολλές γωνιές του που προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και μια συναρπαστική εμπειρία με εντυπωσιακές υδάτινες χορογραφίες για να παίξετε και να κινηθείτε στους ρυθμούς τους. 

 

Λίγα μέτρα μακριά, στην πλατεία Β, βρίσκεται το μεγαλύτερο διαδραστικό projection mapping στην Ελλάδα, ο πιο πολύχρωμος διάδρομος που έχετε δει, όπου πρωτότυπα σχέδια, εμπνευσμένα από χριστουγεννιάτικα μοτίβα, παίρνουν ζωή με κάθε βήμα.

 

Ο Κήπος Zen, ακόμη πιο ατμοσφαιρικός, ζωντανεύει επίσης, δίνοντας χρώμα στις γιορτές. Πλησιάστε τους καθρέφτες στο Garden of Reflections, κινηθείτε γύρω τους, δώστε τους την ενέργειά σας και δείτε τους να αλλάζουν σε ένα ονειρικό, μπλε φως.

 

Το The Ellinikon Experience Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Μαγικό χαλί.

 

Η επόμενη έκπληξη αποκαλύπτεται σε έναν... λόφο. Το Hill of Lights, το εντυπωσιακό φωτιστικό installation με pixel mapping, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε εορταστικά μηνύματα, ενώ, αν έχετε παιδιά, αναζητήστε το Christmas Hub δίπλα στο σιντριβάνι και δοκιμάστε το ταλέντο και τη φαντασία σας, φτιάχνοντας πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά. Το σημείο αυτό προσφέρει κάθε μέρα διαφορετικές δραστηριότητες και είναι η δημιουργική χριστουγεννιάτικη προσθήκη που θα συναρπάσει κάθε παιδί.

 

Κι αν με τόση βόλτα και παιχνίδι πεινάσετε ή θελήσετε ένα ζεστό ρόφημα, το The Ellinikon Experience Park έχει φροντίσει να υπάρχουν επιλογές για κάθε γούστο, με γιορτινές προτάσεις από τα Burger Joint, Hans & Gretel, LUKUMAΔΕΣ, Johnnie Hot Dog, Esteban Burrito Bar και Falafeladiko, τα οποία βρίσκονται στην Πλατεία Α, περιμετρικά του επιβλητικού χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς μουσική δεν γίνονται, το συγκρότημα The Swingin’ Cats Roaming Band θα βρίσκεται στο πάρκο για τέσσερις μοναδικές βραδιές, έτοιμο να σας ξεσηκώσει κι άλλο. Kρατήστε όμως κι άλλο χώρο στην ατζέντα σας γιατί στην ιστοσελίδα experiencepark.theellinikon.com.gr ανακοινώνονται διαρκώς νέες εκπλήξεις.

 

Ανοιχτό κάθε μέρα από το πρωί για όλη την εορταστική περίοδο και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, το The Ellinikon Experience Park μας δίνει ένα αξέχαστο και ξεχωριστό ραντεβού αυτά τα Χριστούγεννα.

 

Το The Ellinikon Experience Park μεταμορφώθηκε στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Αν έχετε παιδιά, αναζητήστε το Christmas Hub δίπλα στο σιντριβάνι και δοκιμάστε το ταλέντο και τη φαντασία σας, φτιάχνοντας πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές με βιώσιμα υλικά.

 

Ωράριο λειτουργίας:
• Καθημερινά 09:00-22:00
• 23/12/22-8/1/23: 09:00-23:00
• 24/12/22 & 31/12/22: 09:00 -22:00
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το
experiencepark.theellinikon.com.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ