Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης;

Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης; Facebook Twitter
0
ADVERTORIAL

Το να είναι κανείς ναυαγοσώστης δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο επάγγελμα στον κόσμο, είτε πρόκειται για τη θάλασσα ή την πισίνα. Εδώ που τα λέμε αν δεν υπήρχαν τα μακροβούτια του Ντέιβιντ Χάσελχοφ και της παρέας του στα 90’s και πιο πρόσφατα του Ροκ Τζόνσον, οι lifeguards του νερού δεν θα είχαν γίνει μέρος της ποπ κουλτούρας μεν, ωστόσο ακόμα και έτσι έγινε μια καλή εισαγωγή στον κόσμο για ένα επάγγελμα γεμάτο ευθύνες, πάνω από όλα όμως με πολλά πλεονεκτήματα για όποιον πρόκειται να το ακολουθήσει.

Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης; Facebook Twitter

Στην Action Club Hellas, την πρώτη σχολή ναυαγοσωστικής στην Ελλάδα η οποία από το 1994 έχει εκπαιδεύσει πάνω απο 4.000 επαγγελματίες, μπορείς να αποκτήσεις σύντομα πιστοποίηση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, περνώντας από ναυαγοσωστική εκπαίδευση, με σκοπό την άρτια εκμάθηση και κατανόηση της ευθύνης του επαγγέλματος.

Εκτός αυτού, το να είναι κανείς ναυαγοσώστης, ειδικά σε κάποια παραλία, τα θετικά του επαγγέλματος είναι πολλά περισσότερα.

Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης; Facebook Twitter

Διακοπές και δουλειά μαζί

Είσαι σε αδιέξοδο και δεν βρίσκεις δουλειά στην Αθήνα, ή απλά θες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στη ζωή σου αλλάζοντας παραστάσεις; Από τη στιγμή που είσαι λάτρης του νερού η ιδέα του να ακολουθήσεις την ναυαγοσωστική είναι μια λύση που σου ανοίγει πολλές πόρτες και μονοπάτια, ειδικά αν θες να ξεφύγεις λίγο από τον φρενήρη ρυθμό της πόλης.

Για τους νεότερους μάλιστα -και όχι μόνο- η προοπτική του να γνωρίσουν ένα διαφορετικό μέρος από αυτό της πόλης για διάρκεια 5-6 μηνών, όπως ένα νησί ή παραλίες της Ανατολικής Αττικής, ενδεχομένως να είναι σημαντική αναζωογόνηση και κίνητρο να ανακαλύψουν ένα καινούργιο κομμάτι του εαυτού τους, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τα μυστικά του επαγγέλματος.

Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης; Facebook Twitter

Και στο κάτω-κάτω πρόκειται για ένα επάγγελμα που μπορείς να το συνδυάσεις παράλληλα με διακοπές. Υπάρχει κάτι καλύτερο από έναν συνδυασμό επαγγέλματος και (μετά τη βάρδια) ευχαρίστησης;

Επάγγελμα μισής χρονιάς

Για όσους επιλέξουν να είναι ναυαγοσώστες σε πισίνα σαφώς και το χρονικό διάστημα δραστηριοποίησής τους είναι μεγαλύτερο από εκείνους που θα επιλέξουν το δρόμο της παραλίας καθώς η περίοδος έντονης παρουσίας του κοινού πέφτει πάνω-κάτω με την αντίστοιχη καλοκαιρινή σεζόν των νησιών.

Αυτό ωστόσο μόνο αρνητικό δεν είναι καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να απασχοληθείς ενεργά για 5-6 μήνες στην παραλία που θα εργάζεσαι και όταν επιστρέψεις να βρεις κάτι άλλο να εργαστείς ή απλά να ξεκουραστείς μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να ξαναρχίσεις.

Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης; Facebook Twitter

Με δεδομένο ότι η ευθύνη είναι αρκετά μεγάλη καθώς δουλειά σου είναι να κρατάς ασφαλή τον κόσμο στην παραλία, ο μισθός είναι αρκετά καλός ως άλλο ένα κίνητρο για να το ακολουθήσεις.

Η Αction Club Hellas μπορεί να αποτελέσει το επόμενο βήμα για το ξεχωριστό αυτό μονοπάτι καθώς από την στιγμή που θα αποκτήσει κανείς την πιστοποίηση, του παρέχεται και εγγύηση εργασίας. Προσφέροντας μέχρι και 100% υποτροφίες αλλά και ένα δωρεάν Webinar στις 25/5 όλα τα σημάδια οδηγούν σε μια νέα περιπετειώδη ζωή με φόντο τη θάλασσα.

Έχεις σκεφτεί να γίνεις ναυαγοσώστης; Facebook Twitter

Το να είναι κανείς ναυαγοσώστης μπορεί να μην είναι απαραίτητα το ίδιο ταραχώδες όπως μια μέρα του Χάσελχοφ στην παραλία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι ένα πραγματικά cool επάγγελμα. Κάτι νέο, ειδικά για όποιον θέλει να ανακαλύψει κάτι διαφορετικό στη ζωή του.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τα παρακάτω:

actionclub.gr

Facebook: Σχολή Ναυαγοσωστικής Action Club Hellas 

Instagram: @actionclub_hellas

YouTube: Action Club Hellas

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

Good Living / «Στη Lidl Ελλάς πιστεύουμε στην ομαδικότητα γιατί είμαστε πιο δυνατοί μαζί παρά μόνοι»

H Νικολέττα Κολομπούρδα, Chief People Officer & Μέλος της Διοίκησης Lidl Ελλάς μιλά για την πιστοποίηση της εταιρείας ως Top Employer και τη σημασία της ενσυναίσθησης σε έναν κόσμο ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης.
THE LIFO TEAM
Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Good Living / Το γραφείο του 2030: Τεχνητή νοημοσύνη, ανθρωπιά και η νέα έννοια του Best Workplace

Το γραφείο του 2030 δεν θα έχει τοίχους, ούτε ωράρια. Θα έχει αλγόριθμους που σε καταλαβαίνουν, συνεργάτες που είναι μισοί άνθρωποι και μισοί κώδικας, και μια κουλτούρα που βάζει την ευεξία πάνω από το deadline.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
ΕΥΔΑΠ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα στους ανθρώπους της

Good Living / ΕΥΔΑΠ: Ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και προτεραιότητα στους ανθρώπους της

Με τις αξίες της ισότητας και της υπευθυνότητας να πρωταγωνιστούν, η κουλτούρα της Εταιρείας αντανακλά την αποστολή της, δηλαδή το να παρέχει ασφαλές και καθαρό νερό για όλους.
THE LIFO TEAM
Παπαστράτος: 95 χρόνια δέσμευσης στους ανθρώπους και την καινοτομία, με σταθερή αναγνώριση ως Κορυφαίος Εργοδότης

Good Living / Παπαστράτος: 95 χρόνια δέσμευσης στους ανθρώπους και την καινοτομία, με σταθερή αναγνώριση ως Κορυφαίος Εργοδότης

Η φετινή διάκριση από το Top Employers Institute επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στην εταιρική κουλτούρα, χτίζοντας ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό εργασιακό περιβάλλον.
THE LIFO TEAM
ΕΛΑΪΣ- Unilever Hellas: «Στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas οι άνθρωποί µας αποτελούν το σηµαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας»

Good Living / «Στην ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas οι άνθρωποί µας αποτελούν το σηµαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας»

Η Αλεξάνδρα Κατσινέλη, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων, µιλά για τη δέσµευση της εταιρείας στη συµπερίληψη, τόσο για τους εργαζόµενούς της όσο και για την κοινωνία, µε στοχευµένες δράσεις.
THE LIFO TEAM