Το e-shop του Εθνικού Θεάτρου καλωσορίζει την άνοιξη με ένα ξεχωριστό bazaar

ΒAZAAR με μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις έως και 70% 11 έως 27 Μαρτίου από το πωλητήριο - e-shop του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ Facebook Twitter
0

Δίνει ζωή στα όνειρα που γεννιούνται στη σκηνή και κρατά την ανάμνηση της θεατρικής εμπειρίας ζωντανή, όταν τα φώτα σβήσουν. Από 11 έως 27 Μαρτίου καλωσορίζει την άνοιξη με μοναδικές προσφορές που φέρνουν το θέατρο στην καθημερινή ζωή σε ακόμη πιο προσιτή τιμή.

Ανακαλύψτε επιλεγμένα προϊόντα των πλούσιων συλλογών του, όπως αντικείμενα τέχνης και σύγχρονου design, εκδόσεις, είδη ένδυσης και αξεσουάρ για κάθε ηλικία σε τιμές bazαar για λίγες μόνο ημέρες.

Αποκτήστε T-shirts, κοσμήματα, βιβλία, προγράμματα αγαπημένων παραστάσεων, είδη γραφείου και χρηστικά αντικείμενα για εσάς, τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας σε εκπληκτικές προσφορές με έκπτωση έως και 70%.

Οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω του e-shop του Εθνικού Θεάτρου και των φυσικών σημείων πώλησης: πωλητήρια στο κτήριο Τσίλλερ (Tετάρτη με Κυριακή 16:00 – 23:00) και στο Θέατρο Rex (Tετάρτη με Κυριακή 18:00-23:00).

Πληροφορίες – Αγορές: https://eshop.n-t.gr/

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Good Living / «Τα social media δεν δημιουργούν τον ναρκισσισμό, τον εκμεταλλεύονται»

Ο Στέλιος Στυλιανίδης, Ιδρυτής της ΕΠΑΨΥ και Ομότιμος Καθηγητής Κοινωνικής Ψυχιατρικής, μιλά για τη βία των ανηλίκων, τις συνθήκες εκδήλωσής της αλλά και τη σημασία της κατανόησής της, με αφορμή το πρόγραμμα “It’s up to You(th)”.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Good Living / Εφηβική βία: Το να μιλάς σημαίνει να μη μένεις μόνος με αυτό που σε βαραίνει

Με αφορμή το πρόγραμμα “It’s Up to You(th)", η Ψυχολόγος, MSc, PhD (c) Βικτώρια Κατσιαμάκη εξηγεί τη σημασία του να κερδίζεις την εμπιστοσύνη των εφήβων και γιατί το να συνειδητοποιείς ότι «κάτι δεν πάει καλά» είναι ήδη ένα σπουδαίο πρώτο βήμα.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Good Living / Από το προαύλιο στον διαδικτυακό εκφοβισμό, χρειάζεται να «ακούσουμε» τη βία των ανηλίκων

Με το πρόγραμμα «It’s Up to You(th)» η ΕΠΑΨΥ προσφέρει υποστήριξη σε εφήβους και τις οικογένειές τους ώστε να αντιμετωπίσουν περιστατικά βίας και νεανικής παραβατικότητας.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Good Living / Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας

Οι τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Generation Next του Ιδρύματος Vodafone, με κεντρική θεματική «Η τεχνολογία ως σύμμαχος: Η ψηφιακή ευημερία μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας».
THE LIFO TEAM