Δώσε «πνοή» στο αύριο

Δώσε «πνοή» στο αύριο: Τα Starbucks μας καλούν να προσφέρουμε βοήθεια σε έναν κόσμο που ψάχνει να αναπνεύσει

Μια σημαντική δράση δεντροφύτευσης σε συνεργασία με τη We4All.

ADVERTORIAL

Τις προάλλες, η μικρή μου κόρη έλεγε στη γλώσσα του αυθορμητισμού που ταιριάζει σε παιδάκι νηπίου πως «δεν πρέπει να τσαλακώνουμε το χαρτί και να το πετάμε, γιατί κάποιο δέντρο πληγώνεται»… Και παρ’ ότι αυτό ακούγεται σαν εισαγωγή παραμυθιού, δυστυχώς δεν είναι καθόλου έτσι. Ειδικά το κομμάτι της πληγής είναι πιο αληθινό από ποτέ και η πληγή πιο ανοικτή από κάθε άλλη φορά, σε έναν πλανήτη όπου το περιβάλλον αιμορραγεί συνεχώς.

 

Μέσα σε αυτή τη μάλλον δυστοπική εικόνα εκείνο που ακούγεται παρήγορο είναι πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει αν όλοι εμείς κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Συνήθως λέμε ότι είναι στο χέρι σου να δώσεις τη λύση, αλλά εδώ αυτή η φράση έχει μια κυριολεξία. Γιατί με τα χέρια μας μπορούμε να φυτέψουμε ένα δέντρο προσφέροντας βοήθεια σε έναν κόσμο που ψάχνει να αναπνεύσει.

 

Δώσε «πνοή» στο αύριο, παρέα με τα Starbucks και τη We4All. Αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή εδώ και να είσαι παρών, την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 12:00 στο σημείο του που θα δεις στον χάρτη

 

Τα Starbucks γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντική βοήθεια για το περιβάλλον είναι η δεντροφύτευση και γι’ αυτό διοργανώνουν μαζί με την We4All μια δράση στην οποία είμαστε όλοι καλεσμένοι, αλλά και απαραίτητοι. Την Κυριακή 3 Απριλίου μας καλεί να φυτέψουμε δέντρα στον Υμηττό, στην περιοχή της Αργυρούπολης για να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αναδόμηση των πνευμόνων της Αττικής.

 

Δώσε «πνοή» στο αύριο

 

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που τα Starbucks μας καλούν σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Από το 2021 έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τη We4All συμμετέχοντας στην επιχείρηση «Πράσινη Αττική» του Μη Κερδοσκοπικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού. Στόχος της δράσης είναι η αποκατάσταση των δασών και η αναγέννηση των πράσινων εκτάσεων της Αττικής που έχουν καταστραφεί.

 

Σε αυτή την καταστροφή είναι απλό να δώσουμε τη δική μας βοήθεια. Να φυτέψουμε όλοι μαζί περισσότερα δέντρα δημιουργώντας με τον δικό μας τρόπο μια πορεία προς την ανάκαμψη και την ευημερία των πράσινων πόρων του λεκανοπεδίου που μας φιλοξενεί. Τα Starbucks μας καλούν σε μια σειρά από δεντροφυτεύσεις που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και σου έχω και κάτι ακόμα καλύτερο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο θεραπευτικό, ανακουφιστικό και χαλαρωτικό από το να χώνεις τα χέρια σου στο χώμα, να αγγίζεις τη γη και να φυτεύεις ένα δενδρίλιο.

 

Δώσε «πνοή» στο αύριο, παρέα με τα Starbucks και τη We4All. Αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή εδώ και να είσαι παρών, την Κυριακή 3 Απριλίου, στις 12:00 στο σημείο του που θα δεις στον χάρτη

 

Στα Starbucks κάθε στιγμή μετράει. Και η στιγμή που κάνουμε κάτι για να σώσουμε το περιβάλλον μετράει ακόμα περισσότερο.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ