ASUS Zenbook S 13 OLED: Ένα από τα καλύτερα laptop στον κόσμο είναι γεγονός

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ένα λεπτό laptop με τεράστιες δυνατότητες και επιδόσεις

Το νέο laptop της ASUS διαθέτει όλα τα στοιχεία για να γίνει ο καλύτερος συνεργάτης μας.

ADVERTORIAL

 

Όλοι θέλουμε ένα laptop που να μπορούμε να πάρουμε παντού μαζί μας και να μπορεί να βγάλει άνετα την «δουλειά» ανεξαρτήτως περίστασης. Η αυτονομία όπως είναι λογικό είναι κάτι το αυτονόητο όταν μιλάμε για laptop οπότε η μπαταρία είναι και αυτή ένα από τα βασικά κριτήρια στην επιλογή του.

 

Το νέο ASUS Zenbook S 13 OLED δεν θεωρείται άδικα ένα από τα καλύτερα της κατηγορίας του παγκοσμίως, αφού μπορεί και ζυγίζει μόλις 1 kg, έχει πάχος 1 cm, διαθέτει εκπληκτική αυτονομία και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι εκπληκτική OLED οθόνη που διαθέτει.

 

Χωρίς συμβιβασμούς

 

Αν κάποιος δεν το έχει ήδη καταλάβει αναφερόμαστε για ένα πολύ λεπτό laptop. Συγκεκριμένα το λεπτότερο υπερφορητό με OLED οθόνη στον κόσμο, όσο δηλαδή το πάχος ενός μέσου μολυβιού. Το μικρό του μέγεθος είναι λογικό να προκαλέσει σκέψεις, ότι οι επιδόσεις του ενδεχομένως να μην είναι τόσο υψηλές. Λάθος.

 

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ένα από τα καλύτερα laptop στον κόσμο είναι γεγονός

 

Τo ASUS Zenbook S 13 OLED διαθέτει πολύ δυνατό επεξεργαστή (Intel Core i7 13ης γενιάς), άφθονη μνήμη RAM και εξαιρετικά γρήγορο SSD, με αποτέλεσμα να μπορεί να κάνει με την ίδια άνεση όλες τις εργασίες που απαιτούν οι καταστάσεις.

 

Επίσης το γεγονός ότι διαθέτει μεγάλη μπαταρία που μπορεί και δίνει αυτονομία πάνω από 10 ώρες τον κάνουν ιδανικό συνεργάτη για τις καθημερινές εργασίες.

 

Αν προσθέσουμε στην εξίσωση και την εξαιρετική συνδεσιμότητα (δύο θύρες Thunderbolt 4 USB-C, τυπική θύρα USB Type-A, HDMI πλήρους μεγέθους και υποδοχή ήχου 3,5 mm) παρά το πάχος του τότε μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί θεωρείται ένα από τα καλύτερα laptop στον κόσμο.

 

 

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ένα από τα καλύτερα laptop στον κόσμο είναι γεγονός

 

Επιπλέον, με βάρος μόλις 1 kg, μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε μαζί σας, όπου κι αν πάτε.

 

Για να μπορέσει να το πετύχει αυτό, η ASUS εφάρμοσε καινοτόμες λύσεις και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες κατασκευής. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από μέταλλο και το καπάκι από κεραμικό αλουμίνιο πλάσματος, αποκλειστικά για την ASUS. Η ειδική αυτή επεξεργασία έχει αυξήσει την αντοχή του στη φθορά και έχει παρατείνει τη διάρκεια ζωής του, ενώ το καθιστά επίσης ισχυρότερο από το συνηθισμένο αλουμίνιο.

 

Για την παραγωγή αυτού του υλικού δεν χρησιμοποιούνται οργανικές ενώσεις, ισχυρά οξέα ή βαρέα μέταλλα, οπότε οι επιπτώσεις στο περιβάλλον είναι ελάχιστες. Αν και γίνεται πολύ λόγος για την οικολογία, συχνά παραμένει μόνο στα λόγια, οπότε είναι ωραίο να βλέπουμε ότι η ASUS φροντίζει το περιβάλλον και στην πράξη.

 

Το UX5304 ενσωματώνει ανακυκλωμένα μέταλλα και πλαστικά, με την ποιότητα κατασκευής να μην υποβαθμίζεται σε καμία περίπτωση. Το Zenbook S 13 OLED είναι το πιο φιλικό προς το  περιβάλλον που έχουμε δει ποτέ και πιστεύουμε ότι αυτό θα είναι σημαντικό για τους ανθρώπους που νοιάζονται για τον πλανήτη μας, όταν επιλέγουν ποια συσκευή θα αγοράσουν. Και αφού μιλάμε για ποιότητα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το laptop πληροί το στρατιωτικό πρότυπο ανθεκτικότητας MIL-STD-810H των ΗΠΑ και, μεταξύ άλλων, έχει περάσει τεστ για κραδασμούς, υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή υγρασία και πολλά άλλα.

 

ASUS Zenbook S 13 OLED: Ένα από τα καλύτερα laptop στον κόσμο είναι γεγονός

 

Εκτός όμως από την κατασκευή του αυτό που κλέβει την παράσταση, όπως είναι λογικό, είναι το γεγονός ότι διαθέτει μια εκπληκτική οθόνη ASUS Lumina OLED με διαγώνιο 13,3".

 

Τα χρώματά του είναι πολύ ζωντανά και η αντίθεση από τις υψηλότερες που μπορούν να βρεθούν σήμερα στην αγορά των laptop, διαθέτοντας επίσης 70% λιγότερο επιβλαβές μπλε φως, σε σύγκριση με τις τυπικές οθόνες LCD. Το ASUS Zenbook S 13 OLED είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς που ενδιαφέρεστε παραπάνω για την υγεία των ματιών σας.

 

Ο ιδανικός συνεργάτης

 

Αν χρειάζεστε ένα αξιόπιστο, ισχυρό και συμπαγές laptop με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το ASUS Zenbook S 13 OLED UX5304 αποτελεί εξαιρετική επιλογή.

 

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.asusplus.gr.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon