Αναψυκτικά Gia...giamas: Με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, γνωρίστε τη γιαγιά Μαρίκα και τις παραδοσιακές συνταγές της

Αναψυκτικά Gia...giamas: Με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό, γνωρίστε τη γιαγιά Μαρίκα και τις παραδοσιακές συνταγές της

Πίσω στο 1957, έφτιαχνε σπιτική λεμονάδα για φίλους και συγγενείς. Τώρα, η κληρονομιά της συνεχίζεται κι έχεις την ευκαιρία να τη γνωρίσεις λίγο καλύτερα.

ADVERTORIAL

 

Για να δημιουργηθεί κάτι σημαντικό, αυτό που χρειάζεται είναι η πρώτη ιδέα. Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση της γιαγιάς Μαρίκας που, από μικρή, διάλεγε από το περιβόλι του σπιτιού της ολόφρεσκα λεμόνια και περνούσε ατέλειωτες ώρες στίβοντάς τα. Πρόσθετε τα δικά της συστατικά στον χυμό κι έφτιαχνε μοναδικούς χυμούς, τους οποίους απολάμβαναν οι γείτονες κι η οικογένειά της. Οι εγγονοί αποφάσισαν να κρατήσουν τις συνταγές της και να τις μοιραστούν με ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργώντας αναψυκτικά με παραδοσιακό τρόπο, ξυπνώντας μνήμες στους παλιούς και δημιουργώντας αναμνήσεις στους νέους. Έτσι λοιπόν, γεννήθηκε η Gia...giamas.  

 

Σήμερα, από τη Gia…giamas πίνουμε δροσιστικά αναψυκτικά, η συνταγή των οποίων χρονολογείται από το 1957. Η ροζ λεμονάδα που είναι γλυκόξινη και η ροδακινάδα που μας γεμίζει βιταμίνες, διατίθενται τους θερινούς μήνες σε μπουκάλι του ενός λίτρου, με εργονομικό σχεδιασμό ώστε να διατηρούνται τα θρεπτικά συστατικά και η απόλαυση να παραμένει αμείωτη. Τον χειμώνα, στην ίδια συσκευασία θα βρούμε μανταρινάδα, ενώ ολόκληρο τον χρόνο μπορούμε να βρούμε γευστική λεμονάδα, χυμό πράσινο μήλο με ρόδι αλλά και τον χυμό Πανδαισία, ο οποίο περιλαμβάνει 9 ελληνικά φρούτα.

 

Gia...giamas: Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός για να γνωρίσεις τη γιαγιά Μαρίκα και την παραδοσιακή συνταγή των αναψυκτικών

 

Όλα τα προϊόντα είναι εντελώς φυσικά, χωρίς τεχνητά συντηρητικά, αρωματικά και γλυκαντικά, ενώ μπορούμε να τα εντάξουμε στο πρωινό μας, ώστε να γίνει ακόμη πιο θρεπτικό. Απολαμβάνουμε γεύσεις ακριβώς σαν αυτές που μας έφτιαχνε η γιαγιά μας, όταν ήμασταν παιδιά, και ερχόμαστε ακόμη πιο οντά στην παράδοση. 

 

Επειδή η Gia…giamas έχει αγαπηθεί τόσο πολύ, το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να τιμήσει όλες τις γιαγιάδες με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό στο Facebook. Μας στέλνει ένα ταξίδι στη Σάμο, όπου θα γνωρίσουμε τη διάσημη, πια, γιαγιά Μαρίκα και θα μάθουμε από κοντά τις μυστικές συνταγές της. 
 

 

Για να συμμετάσχουμε, δεν έχουμε παρά να βγάλουμε μία φωτογραφία με τη γιαγιά μας και να την προσθέσουμε στα σχόλια.

 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη Gia...giamas εδώ

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ