5 πράγματα για τα οποία ανυπομονούμε το φετινό καλοκαίρι

5 πράγματα για τα οποία ανυπομονούμε το φετινό καλοκαίρι

Από τις διακοπές, μέχρι τις καλοκαιρινές γεύσεις του myblu.

ADVERTORIAL

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και μαζί και η διάθεσή μας, μετά από μία αρκετά ιδιαίτερη άνοιξη. Με τον ερχομό του καλοκαιριού, θέλουμε να νιώσουμε πως μπορούμε να απολαύσουμε μερικά από τα πράγματα που μας έλειψαν κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που περάσαμε. 

 

Οι διακοπές

Το καλοκαίρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις διακοπές - μπορεί φέτος να μην επισκεφτούμε απαραίτητα κάποιο νησί, αλλά μπορούμε πάντα να απολαύσουμε λίγες στιγμές χαλάρωσης, στο εξοχικό, το χωριό ή σε κάποια κοντινή παραλία της Αττικής.

 

Οι έξοδοι

Μετά από τόσους μήνες καραντίνας, το μόνο που θέλουμε είναι να βρισκόμαστε έξω. Σχολαστικά και τηρώντας τις σωστές αποστάσεις, βγαίνουμε επιτέλους από το σπίτι και διασκεδάζουμε με τους φίλους μας στις απαραίτητες εξόδους.

 

Κάτι καλύτερο με νέες γεύσεις
Μαζί με το φετινό καλοκαίρι έρχεται και το myblu. Tο αγαπημένο μας myblu, το Προϊόν Νέας Γενιάς από την Imperial Tobacco Hellas, το πρώτο σε προτιμήσεις ηλεκτρονικό τσιγάρο στην κατηγορία του, μας έφερε τις δύο νέες και super καλοκαιρινές γεύσεις, τη Menthol και τη Mango Apricot. Δοκιμάσαμε το Menthol με γεύση δροσερής μέντας και έρχεται σε ένταση 1.6%, για να προσφέρει πλούσια εμπειρία μεγάλης διάρκειας. Και λατρέψαμε το Mango Apricot με τη φρουτένια γεύση Μάνγκο-Βερίκοκο και το γλυκό του άρωμα και ένταση 1.6% προσφέρει μια έντονη αλλά απαλή εμπειρία.

 

5 πράγματα για τα οποία ανυπομονούμε το φετινό καλοκαίρι


Μία ξεχωριστή εμπειρία

Τα εναλλακτικά σινεμά, οι υπαίθριες προβολές, ένα ξεχωριστό βιβλίο, ένα όμορφο ταξίδι, το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας το myblu: το φετινό καλοκαίρι φέρνει νέες ξεχωριστές εμπειρίες.

 

Η θάλασσα

Καθώς βρισκόμαστε στη χώρα που κυριαρχεί το μπλε, δεν θα μπορούσε να μην μας είχε λείψει η θάλασσα. Αλμύρα, ήλιος, παραλία, βότσαλα - όλα όσα μας έλειψαν από το ελληνικό καλοκαίρι.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ