Zήσε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης με την Avis

Zήσε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης με την Avis

Η Avis πρωτοπορεί στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης με έναν στόλο μοντέλων μηδενικών ρύπων και με την υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτου Avis Green Leasing.

Η Avis είναι πάντα ανοιχτή προς τις νεότερες τάσεις στον τομέα της κινητικότητας και προετοιμάζεται έγκαιρα για τις αυριανές προκλήσεις. Όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι βιώνουμε μια εποχή μεγάλων ανατροπών, οι οποίες απαιτούν άμεσες προσαρμογές σε εντελώς νέα δεδομένα. Αυτό ισχύει, φυσικά, και για την οδήγηση, η οποία αλλάζει πλέον ριζικά, βάζει σε προτεραιότητα την κοινωνική ευθύνη και αποκτά ένα σαφέστατο οικολογικό πρόσημο. Η Avis έχει προετοιμαστεί έγκαιρα γι’ αυτές τις συναρπαστικές αλλαγές και διαθέτει ήδη έναν ολοκαίνουριο στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων με πολύπλευρο χαρακτήρα, που συνδυάζει την πρακτικότητα σε καθημερινή χρήση με τη συναρπαστική οδική συμπεριφορά και την τεκμηριωμένη πεποίθηση ότι δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με ρύπους.

 

Η υπηρεσία Avis Green Leasing ενημερώνει αναλυτικά για όλα τα οφέλη και τα προνόμια της ηλεκτροκίνησης, ενώ παρουσιάζει τα οχήματα της Avis με τις φιλικότερες προς το περιβάλλον προδιαγραφές. Ταυτόχρονα, προτείνει τις καλύτερες λύσεις στο leasing για ιδιώτες και επαγγελματίες μέσω του ανανεωμένου myavis.gr, το οποίο προσφέρει πληροφορίες για την ηλεκτροκίνηση και περιλαμβάνει την ενότητα Green Top Deals με προτάσεις αυτοκινήτων.

 

Zήσε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης με την Avis

 

Το leasing ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αποτελεί μια μοναδική εμπειρία εξοικείωσης με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως η ανάκτηση ενέργειας με κάθε επιβράδυνση του οχήματος και η δυνατότητα οδήγησης σχεδόν αποκλειστικά με τη χρήση του ενός πεντάλ (one pedal drive). Η απουσία μηχανικών θορύβων λειτουργεί αγχολυτικά ακόμα και μέσα στο κυκλοφοριακό κομφούζιο της πόλης, ενώ η εκπληκτική γραμμικότητα της επιτάχυνσης με το πρώτο άγγιγμα του γκαζιού σε μεταφέρει οδηγικά σε έναν νέο κόσμο που δεν αποτελεί άπιαστο όνειρο αλλά προσιτή επιλογή για όλους.

 

Ανακαλύψτε, λοιπόν, το μέλλον της κινητικότητας, και μισθώστε μακροχρόνια ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο με το Easy Leasing από την Avis, που συνδυάζει απλές και αποκλειστικά οnline διαδικασίες, με πολλές επιλογές χαρακτηριστικών του συμβολαίου ανάλογα με τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας. Οι προτάσεις Easy Leasing Top Deals προσφέρουν στους χρήστες μεγάλη ευελιξία, καθώς τους επιτρέπουν να επιλέξουν οι ίδιοι τη διάρκεια του συμβολαίου, αν θα πληρώσουν ή όχι προκαταβολή, χρώμα και χιλιόμετρα χρήσης του αυτοκινήτου, ενώ πληροφορούνται άμεσα για τη διαθεσιμότητα και την ημερομηνία παραλαβής του μοντέλου της επιλογής τους.

 

Με το Easy Leasing ο πελάτης μπορεί να αποκτήσει με μακροχρόνια μίσθωση ένα ηλεκτρικό μοντέλο ευρύχωρο, άνετο και με μεγάλη αυτονομία για τα ταξίδια, ευέλικτο και εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες τεχνολογίες για την κυκλοφορία και το παρκάρισμα στην πόλη και, φυσικά, αθόρυβο και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο κλιματικής αλλαγής με έντονα φαινόμενα και αρνητικές παρενέργειες όχι μόνο στη δική μας ζωή αλλά και στων παιδιών μας.

 

Zήσε την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης με την Avis

 

Το πρόγραμμα Avis Leasing απαλλάσσει επίσης τον πελάτη από το άγχος και την αβεβαιότητα της μεταπώλησης του οχήματός του μετά από μερικά χρόνια, πράγμα λογικό και αναμενόμενο για μοντέλα εντελώς νέων τεχνολογιών, όπως τα ηλεκτροκίνητα δηλαδή.

 

Ταυτόχρονα, με το Avis Green Leasing δεν έχει κανέναν λόγο να πονοκεφαλιάζει, αν εξελιχθούν για παράδειγμα οι μπαταρίες και τα συστήματα φόρτισης των ηλεκτροκίνητων μοντέλων σε τόσο μεγάλο βαθμό, ώστε να μειωθεί δραματικά η αξία μεταπώλησης του δικού του αυτοκινήτου. Το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να το αντικαταστήσει μετά τη λήξη του συμβολαίου του με ένα καινούργιο όχημα, ακόμα πιο αναβαθμισμένων προδιαγραφών. Από την Avis Leasing φυσικά!

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ