Σχολή οδηγών Τάρλας

Σχολή Οδηγών Τάρλας: 20 χρόνια εμπειρίας για ασφαλή και σωστή οδήγηση

Οι σχολές οδηγών Τάρλας κάνουν μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων και σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, ώστε να δημιουργήσουν την νοοτροπία του σωστού χρήστη του δρόμου, από μικρή ηλικία.

Μιλώντας για πολιτισμό και οδήγηση, τα δύο αδέλφια  Γιώργος και τον Στέφανος Τάρλας, εκπαιδευτές οδηγών στην Καλλιθέα, αφιερώνουν χρόνο και κόπο ώστε να λύσουν τον «γρίφο» του πολιτισμού στους δρόμους.
 

Οι σχολές οδηγών Τάρλας προσπαθούν τα τελευταία 20 χρόνια να αλλάξουν αυτά που δεν μας αρέσουν στους δρόμους, κάνοντας μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων και σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους, ώστε να δημιουργήσουν την νοοτροπία του σωστού χρήστη του δρόμου, από μικρή ηλικία. Με αυτή τη λογική της αλλαγής, αρχίζουν τα μαθήματα όσοι θέλουν να βγάλουν το δίπλωμά τους, ώστε να λύσουν ένα πρόβλημα της καθημερινότητας που είναι η ασφαλής και ιδιωτική μετακίνηση.


Οι πολίτες παίρνοντας δίπλωμα δείχνουν, ως νοοτροπία, τον σεβασμό σε κάθε άλλον χρήστη του δρόμου, έχουν μάθει να δείχνουν κατανόηση σε λάθη άλλων και να τα προβλέπουν για την ασφάλεια όλων. Αυτός ο σεβασμός δεν γίνεται να είναι αληθινός αν οι ίδιοι δεν σέβονται τον εαυτό τους μη φορώντας ζώνη/κράνος, πίνοντας πριν οδηγήσουν, τρέχοντας αλόγιστα ή μιλώντας και γράφοντας στο κινητό καθώς οδηγούν.

 

Η νέα γενιά οδηγών που οραματίζεται η Σχολή Οδηγών Τάρλας, είναι ακριβώς αυτό που θα θέλαμε όλοι να υπάρχει γύρω μας. Η οδήγηση αρχίζει μόνο με μια λέξη και αυτή είναι ο σεβασμός. Πρώτα απ' όλα στον ίδιο μας τον εαυτό. Ποιος δεν θα ήθελε να βλέπει οχήματα να σταματούν ώστε να περάσουν οι πεζοί και ο οδηγός να είναι πάντα χαμογελαστός; Αυτή η εικόνα για το μέλλον, είναι αυτή που θα θέλαμε.

 

 

Ανδρομάχης 132- Καλλιθέα

210.9594235

www.tarlas.eu

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ