Νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση για το Opel Mokka
Το Opel Mokka απέκτησε νέες εκδόσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι άμεσα διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση για το Opel Mokka

Η αντιπροσωπεία Opel Ηellas έχει άμεσα διαθέσιμες τις περισσότερες εκδόσεις του επιτυχημένου SUV Mokka, τη στιγμή που οι χρόνοι αναμονής για σχεδόν όλα τα καινούρια μοντέλα της ελληνικής αγοράς αγγίζουν ή και υπερβαίνουν το εξάμηνο.

Πριν κάποιους μήνες θα το θεωρούσαμε αυτονόητο, σήμερα ωστόσο πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα είδηση.

Αναφερόμαστε στην ανακοίνωση της ελληνικής αντιπροσωπείας Opel Hellas, σύμφωνα με την οποία είναι άμεσα διαθέσιμες στη χώρα μας οι περισσότερες εκδόσεις του SUV Mokka. Την ίδια στιγμή οι χρόνοι αναμονής για σχεδόν όλα τα καινούρια αυτοκίνητα που εισάγονται για ταξινόμηση στην πατρίδα μας αγγίζουν –και σε αρκετές περιπτώσεις ξεπερνούν– τους έξι μήνες.

Νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση για το Opel Mokka
Το SUV Mokka προβάλλει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Bold and Pure της Opel.

Το δημοφιλές Opel Mokka γίνεται ακόμη ελκυστικότερο χάρη στις νέες εκδόσεις Edition, Bold, Pure και More, που περιλαμβάνουν ένα πλήθος έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, όπως το αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης σε συνδυασμό με λειτουργία αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης, η πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, το προσαρμοζόμενο cruise control κ.λπ.

Οι τιμές του Opel Mokka ξεκινούν από 21.900 ευρώ στη βενζινοκίνητη έκδοση Edition 1.2 Turbo των 100 ίππων και από 27.250 ευρώ για το ηλεκτροκίνητο Mokka-e, συμπεριλαμβανομένης και της σχετικής κρατικής επιδότησης. Η απόκτηση ενός καινούριου Mokka γίνεται ακόμη ευκολότερη χάρη στο πρόγραμμα !more OPEL με προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 2,9% και δωρεάν αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Νέες εκδόσεις και άμεση παράδοση για το Opel Mokka
Το ψηφιακό κόκπιτ του ηλεκτροκίνητου Opel Mokka-e.

Το αντισυμβατικό Οpel Mokka διακρίνεται για τις συμπαγείς διαστάσεις του και έχει αναδειχθεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας B-SUV, συνδυάζοντας με επιδεξιότητα τη νέα Bold and Pure σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας με σήμα τον κεραυνό και τη γερμανική τεχνολογία αιχμής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι στο εξωτερικό του αμαξώματος κυριαρχεί το Opel Vizor και το ανασχεδιασμένο έμβλημα του κεραυνού, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζει το καινοτόμο και άκρως εργονομικό ψηφιακό κόκπιτ Pure Panel.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ford Kuga Plug-in Hybrid

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford Kuga Plug-in Hybrid