Η νέα BMW Σειρά 1 έχει στόχο την κορυφή

Η νέα BMW Σειρά 1 έχει στόχο την κορυφή

Με τιμή από 28.960 ευρώ, η νέα Σειρά 1 αποτελεί τον «άσο στο μανίκι» της BMW.

 

Η BMW συνηθίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα, όπως συνέβη και με τη νέα Σειρά 1, η οποία μας συστήθηκε επί ελληνικού εδάφους. Το νέο μοντέλο διαθέτει ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση και τιμή εκκίνησης από τα 28.960 ευρώ.

 

Εμφανισιακά, η νέα BMW Σειρά 1 διαθέτει φρέσκια και μοντέρνα σχεδίαση, ενώ το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4,361 μέτρα, κάτι το οποίο σε συνδυασμό με τη μεγάλη μάσκα και τα αντίστοιχα φωτιστικά σώματα, προσδίδει την απαιτούμενη επιβλητικότητα στην εμφάνιση του γερμανικού μοντέλου.

 

Η νέα BMW Σειρά 1 έχει στόχο την κορυφή

 

Το νέο μοντέλο της πολυτελούς compact κατηγορίας, πέρα από εντυπωσιακή σχεδίαση, διαθέτει και εξαιρετικά καινοτόμες τεχνολογίες, ενώ αναδεικνύει τη φιλοσοφία της BMW, η οποία συνδυάζει την οδηγική απόλαυση με αισθητά αυξημένη ευρυχωρία και πλούσια πακέτα εξοπλισμού.

 

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο εσωτερικό της νέας Σειράς 1, το οποίο είναι ευρύχωρο και σύγχρονο, αποπνέοντας την απαιτούμενη premium αίσθηση, ενώ ο χώρος των αποσκευών διαθέτει χωρητικότητα 380 λίτρων, αποδεικνύοντας ότι το γερμανικό μοντέλο δεν αφήνει τίποτα στην τύχη.

 

Η νέα BMW Σειρά 1 έχει στόχο την κορυφή

 

Μάλιστα, εφοδιάζεται με την κυρτή οθόνη BMW Curved Display, με το ψηφιακό σύστημα απεικόνισης να περιλαμβάνει πλέον μία οθόνη πληροφοριών 10,25 ιντσών και μία οθόνη ελέγχου 10,7 ιντσών. Νέο είναι και το BMW iDrive, με τη λειτουργία QuickSelect να προσφέρει ευκολότερη πλοήγηση στο μενού της κεντρικής οθόνης.

 

Σε ό,τι αφορά την «καρδιά» του άσου της γερμανικής φίρμας, αρχικά συναντάμε την βασική έκδοση BMW 120 με τον 1.500άρη turbo κινητήρα των 170 ίππων και τιμή από 28.960 ευρώ, ενώ ακολουθεί ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας των 300 ίππων της κορυφαίας έκδοσης Μ135i xDrive, με τιμή από 55.200 ευρώ. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και με 2λιτρο diesel κινητήρα στην έκδοση 120d, με ισχύ 163 ίππων και τιμή από 35.960 ευρώ.

 

Η νέα BMW Σειρά 1 έχει στόχο την κορυφή

 

Παράλληλα, η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει μία σημαντικά πλήρη γκάμα συστημάτων αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης, ως μέρος του βασικού ή προαιρετικού εξοπλισμού της. Στα στάνταρ χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται τα Driving Assistant με προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης, Lane Departure Warning, Exit Warning και Traffic Sign Recognition, καθώς και το Parking Assistant με Reversing Assistant.

 

Τέλος, η νέα γενιά της BMW Σειράς 1 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του BMW Group στη Λειψία, με το επίσημο λανσάρισμα της στην αγορά να είναι προγραμματισμένο για τον Οκτώβριο του 2024.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon