Το μικρό vegan εστιατόριο Rayen στη Μαδρίτη, μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά χάρη σε μία πανέξυπνη (και μάλλον εύκολη και οικονομική) ιδέα του Ισπανικού δημιουργικού γραφείου (fos).

 

( Fos --> 'φως' στα Ελληνικά, 'λιωμένος' στα Καταλανικά )

 

Τα παιδιά πίσω από την αρχιτεκτονική, γραφιστική, καλλιτεχνική, διακοσμητική  design  αυτή ομάδα δημιούργησαν μία εντυπωσιακότατη, όσο και απλή,  εξωτερική εγκατάσταση που μιμείται το φως μίας λάμπας.

 

Χρησιμοποιώντας κίτρινη ταινία και μπογιά, κι αφού έβαψαν με έξυπνο τρόπο τα εξωτερικά αντικείμενα, δημιούργησαν μία  πανέμορφη εγκατάσταση που τραβάει τα βλέμματα!

 

Η εγκατάσταση – που ονομάζεται κι αυτή fos – ήταν προσωρινή, και "φώτιζε" με αυτόν τον μοναδικό τρόπο το μικρό εστιατόριο Rayen για τέσσερις μέρες και νύχτες.

 

Υποπτεύομαι ότι θα δούμε κι άλλα τέτοια τέλεια πραγματάκια από το ευφαντάστατο αυτό δημιουργικό τρίο - μέλος του οποίου είναι και η Ελληνίδα αρχιτέκτων Ελένη Καρπατσή-  που μάλλον τώρα αρχίζει την πορεία του, εφόσον στο site τους δεν βλέπω κάποια άλλη δουλειά, ενώ φαίνεται πως άνοιξαν το facebook τους μόλις την 1η αυτού του Οκτώβρη..

 

**We like very very much!

:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ via ]