Από το σάιτ του περιοδικού ΓΚΡΕΚΑ [ Κείμενο: Tim Krag / Φωτογραφίες : Love Made Visible ]

 

 

Σχεδόν κάθε κορίτσι παραδέχεται πως όσο ήταν μικρή, ονειρευόταν τον τέλειο γάμο, με το μακρύ νυφικό φόρεμα, τα τούλια, τη μεγαλοπρεπή εκκλησία, τους εκατοντάδες καλεσμένους να στέκονται αποσβολωμένοι από την ομορφιά της νύφης αλλά και από την πλούσια διακόσμηση του τραπεζιού, το ακριβό αυτοκίνητο ή την άμαξα με το λευκό καθαρόαιμο άλογο, τα γκουρμέ εδέσματα, το μεγάλο γλέντι…

 

Έναν τέτοιο γάμο λοιπόν επιλέξαμε να ΜΗ σας δείξουμε σήμερα.

 

Αυτός ο γάμος είναι τελείως διαφορετικός. Έχει 3 βασικά συστατικά: το γαμπρό, τη νύφη και την αγάπη τους. Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι απλά κομπάρσοι στο εργάκι που παίζεται εκείνη τη μεγάλη, για πολλούς ημέρα, όπου πρωταγωνιστές δε θα έπρεπε να είναι οι κουάφ και οι σαμπάνιες αλλά η ανιδιοτελής και πραγματική αγάπη.

 

Ξυπόλυτοι λοιπόν, απλοί, με τις τζίβες τους, την ψαρόβαρκά τους, το χαρούμενο ημίαιμο, την κιθάρα και το στεφάνι του Μαγιού, ο Τάδε και η Δείνα παντρεύτηκαν στην εξοχή.

 

Δε χρειάστηκε καν να υπολογίσουν το πόσο θα στοιχίσει το γλέντι και ούτε τι φακελάκι θα δώσουν στο νεωκόρο για να κρατήσει ίσιες τις λαμπάδες.

 

Αν ακόμη επιμένετε να κάνετε το δικό σας γάμο που θα αφήσει εποχή για τα λούσα του, δείτε τις φωτογραφίες και ξανασκεφτείτε το.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το ΓΚΡΕΚΑ στο Facebook >> εδώ