Δώδεκα δισεκατομμύρια ευρώ ζητούν από την κυβέρνηση οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προκειμένου να σταματήσουν να εγείρουν οποιεσδήποτε αξιώσεις από την επιχείρηση εν όψει και της νέας μετοχοποίησης.
Σύμφωνα με τις συνδικαλιστές τα 12 δισεκατομμύρια είναι περιουσία των εργαζομένων καθώς τα προηγούμενα χρόνια είχαν ενσωματώσει τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.
Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί η απαίτησή τους, απειλούν να προσφύγουν με ομαδικές αγωγές στη δικαιοσύνη κατά του δημοσίου για να διεκδικήσουν τα χρήματα τους.
Εν τω μεταξύ, για λαϊκισμό κατηγόρησε μέσω του ΣΚΑΪ, τον βουλευτή Κοζάνης, Αλέκο Αθανασιάδη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Έκτορας Νασιώκας με αφορμή τη διαφοροποίησή του στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.
"Δεν έχει νόημα να κάνουμε βουτιά στο παρελθόν" δήλωσε στο σταθμό μας ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ευρυπίδης Στυλιανίδης αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται από στελέχη του κόμματός του στην απογραφή Αλογοσκούφη.
Αρχείο /
12 δισ. ευρώ ζητούν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Φωτιά στη Θάσο: Εκτός ελέγχου το μέτωπο – Καταστράφηκε beach bar, εκκενώθηκαν ξενοδοχεία

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο Ανέστης Κόντης, ένας από τους αγαπημένους δίδυμους της πόλης

Γιατί αναστέλλεται η λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας μετά την υπόθεση Μουρτζούκου

Οι 10 περιοχές της Αττικής με τον καθαρότερο και τον πιο «βρόμικο» αέρα

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ κοστίζει στην κυβέρνηση

σχόλια