Ο Wes Anderson έχει γίνει πηγή έμπνευσης για ένα βιντεοπαιχνίδι, ένα τρενάκι του λούνα παρκ και τώρα μιας εικαστικής έκθεσης στην Νέα Υόρκη.

 

Μετά από 5 πετυχημένα χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο, η έκθεση ‘Bad Dads’ θα μετακομίσει στο Μεγάλο μήλο. Η έκθεση περιέχει έργα από 70 διαφορετικούς καλλιτέχνες που εμπνεύστηκαν από το καλτ σινεμά του Wes Anderson.

 

Πριν ακόμη αρχίσει, έχουν δηλώσει ότι θα πάνε στο event της στο Facebook περίπου 41.000 άτομα οπότε θα γίνει ένας σχετικός χαμός.

 

Οι διοργανωτές της δήλωσαν: «Αν και οι ταινίες του Anderson μας ταξιδεύουν παντού από μια φανταστική προπολεμική Ευρώπη στα πέρατα της Ινδίας και ακόμη και στην θάλασσα, η πόλη της Νέας Υόρκης είναι το σπίτι της πρώτης από μια σειρά από από μεγάλες επιτυχίες του Anderson, του Royal Tenenbaums. Η προφανής σύνδεση του με την Νέα Υόρκη γίνεται δυνατότερη από το γεγονός ότι κατοικεί εκεί και επειδή η έκθεση μπαίνει στην έκτη συνεχόμενη χρονιά της και έχει απόλυτο νόημα να φιλοξενηθεί σε μια τόσο συναρπαστική και τόσο διαφορετική πόλη».

 

Η έκθεση θα διαρκέσει μόνο 3 μέρες από τις 7-9 Αυγούστου στην γκαλερί Spoke Art.