ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. τυρί καμαμπέρ
 - 100 γρ. αμύγδαλο φιλέ
 - 100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
 - 2 αυγά
 - Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το καμαμπέρ σε 8 κομμάτια και τα βυθίζουμε σε μπολ με κρύο νερό.
 - Σε μπολ χτυπάμε τα αυγά.
 - Περνάμε τα κομμάτια καμαμπέρ από τη φρυγανιά, πανάρουμε στα αυγά και τα ρολάρουμε στο αμύγδαλο.
 - Σε τηγάνι με άφθονο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά, τοποθετούμε το τυρί, που πρέπει να το σκεπάζει το ελαιόλαδο, και τηγανίζουμε για μισό λεπτό.
 - Αποσύρουμε και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
 - Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με μαρμελάδα ντομάτας ή εσπεριδοειδών.
 
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Σπύρος και Βασίλης».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα
 
 
 
 
 
 
 