ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

Verbatim

Verbatim Facebook Twitter
0
«Η Αμερική πληρώνει λογαριασμούς για τις υπερβολές από το παρελθόν».

Ο Μπάρακ Ομπάμα φωτογραφίζει τον Μπους ως ένοχο για την οικονομική κρίση.

«Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη κρίση στον πολιτισμό. Δεν μπορεί η ελληνικότητα να είναι ταυτόσημη της εσωστρέφειας. Το υπουργείο Πολιτισμού πρέπει να γίνει κατεπειγόντως συνώνυμο του υπουργείου Εξωτερικών».

Για τον πολιτισμό ως νεοελληνική παθογένεια ο σκηνοθέτης Θόδωρος Τερζόπουλος.

«Ένα πολιτικό κόμμα που έχει κυβερνητική προοπτική δεν πρέπει να φέρεται σαν “τσούλα”, δεν πρέπει να κάνει τα χατίρια κανενός, πρέπει να έχει αρχές και αξίες».

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, για τη ΝΔ μιλάει ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Είναι δική μου ιδέα ή υπάρχουν κι άλλοι που πιστεύουν ότι η νεαρή παρουσιάστρια τρομάζει τα παιδιά με την αναπηρία της;».

Ρατσισμός από κούνια. Ένας από τους Βρετανούς τηλεθεατές που διαμαρτυρήθηκαν στο BBC επειδή η παρουσιάστρια του παιδικού καναλιού CBeebies είναι μονόχειρ και «τρομάζει τα παιδιά».

«Απόψε θα κοιμηθώ χαρούμενη. Επιτέλους, τα πράγματα μπαίνουν σε μία σειρά. Πρέπει πλέον να σταματήσει αυτό το σκλαβοπάζαρο, να αναλάβουν επιτέλους κάποιοι τις ευθύνες τους».

Η χαρά που πληρώθηκε ακριβά. Η Κωνσταντίνα Κούνεβα μετά τους ελέγχους της Επιθεώρησης Εργασίας σε εταιρείες καθαρισμού και τις παρατυπίες που διαπιστώθηκαν.

«Οι Σλάβοι είναι ρατσιστές. Από τη Ρωσία ως τη Σερβία. Νομίζουν ότι η μουσική των Τσιγγάνων είναι μόνο για να γινόμαστε λιώμα. Κάποτε η Ευρώπη θα αναγνωρίσει τη συμβολή τους στον ευρωπαϊκό πολιτισμό».

Ο καιρός των Tσιγγάνων. Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς για τις παρεξηγημένες νότες.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος στην ιστορία που ανέβηκε σε αεροσκάφος της Ryanair χωρίς να έχει μία λίρα μαζί του».

Ο υπεύθυνος της Ryanair Μάικλ Ο'Λίρι δικαιολογεί την εταιρεία που χρεώνει μία λίρα την on air χρήση της τουαλέτας.

«Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος ρόλος γι’ αυτόν, ο οποίος να είναι αντίστοιχος με τις επιθυμίες, τις δυνατότητές του και να μη δημιουργεί φαινόμενα τα οποία μπορούν να παρερμηνευθούν ως διαρχία, ως σύγχυση περί την ηγεσία του κόμματος»

Τα ψίχουλα του κόσμου. Ο Θ. Πάγκαλος αναζητά μια θέση στον ήλιο για τον Κ. Σημίτη.

«Από την άποψη του μεγέθους ανήκει στη μεσαία κατηγορία, δεν είναι μικρό αλλά ούτε τεράστιο. Όσοι τον έχουν σπίτι τους μας έχουν πει τα καλύτερα».

Μην τρέχει σε άλλα το μυαλό. Απλώς, η Mισέλ Oμπάμα φαίνεται ότι βρήκε επιτέλους τον αντιαλλεργικό τετράποδο πλανητάρχη για το Λευκό Οίκο, ένα πορτογαλικό water dog.

«Όταν μου το έδωσαν, δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω για 20 λεπτά. Δεν μπορούσα καν να το κοιτάξω - είναι αλήθεια ή ένα από αυτά τα πράγματα που μου δίνουν οι φίλοι μου για παρηγοριά; Σήμερα το πρωί ξύπνησα με το ίδιο συναίσθημα. Αλλά είχα βάλει το Όσκαρ στο κρεβάτι μου, στο άλλο μαξιλάρι. Κοίταξα και ήταν εκει!».

Ο θείος Όσκαρ δεν κοιμάται πια μόνος. Η Πενέλοπε Κρουζ σε αμόκ ευτυχίας μετά τη βράβευσή της.

0

ΣΗΜΕΡΑ: ΤΗΕ UPFRONT INITIATIVE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ